Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak masz pasek ten co ustawiasz sobie Skile itd to na koncu paska jest takie okienko z miecze kilkiknij w to i zamien na kamere

x

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tez mam straszne lagi. Podobne jak maja koledzy/kolezanki. Mam win xp. Mam all wylaczone i mam lagi na 1 koncie. A na np. Extreme mam 4x konta i 0 lagow. Pomozcie.

@edit. 400 post

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Niebawem ma być nowy klient który wyeluminuje wam ta lagi placzki. Serwer polecam fajny exp i zarobek , lecz czekam na coś nowego bo trochę zaczyna się nudzić.

Opublikowano

serwer zrobiony fajnie , fabula bronie zbr itp ok, ale nie polecam ze wzgledu na liczne faile . offy co jakis czas i administracje ktora jest tak jakby jej nie bylo

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Opublikowano

powie mi ktos ocb z katakumbami niema zasuszonej glowy ? czy jak ? klikam wedlug instrukcji na ten pal i nic nie moge przejsc dalej zbugowane sa czy co ?

Opublikowano

Ja tez mam straszne lagi. Podobne jak maja koledzy/kolezanki. Mam win xp. Mam all wylaczone i mam lagi na 1 koncie. A na np. Extreme mam 4x konta i 0 lagow. Pomozcie.

@edit. 400 post

Moim zdaniem to wina maszyny połowa graczy ma normalnie a połowa jak my :D Diamond ogarniam na 5 kont a tutaj 2 i na konia 10 sec czekam

x

Opublikowano

powie mi ktos ocb z katakumbami niema zasuszonej glowy ? czy jak ? klikam wedlug instrukcji na ten pal i nic nie moge przejsc dalej zbugowane sa czy co ?

Zasuszoną głowę dropisz min. na WW.

Opublikowano

Ja z dniem dzisiejszym koncze przygode na serwerze :) dlaczego ? zdobylem wszystko co bylo do zdobycia ( procz max lvl wgl nie potrzebny, oraz po krwistych kwiatach bio nie robilem bo lipne nagrody), uderzylem z chmurki rekord 171k http://pokazywarka.pl/3qq28c/ i dalej nie ma co robic... Za duzy % expa oraz za szybko eq sie robi. W 10 min 3-4b to troche za duzo ( licze tutaj same yangi bez ulepek). No gra niby 1k ludzi ale to jednak ciut za malo. No i rowniez sporym minusem jest dzialajacy ninja hack. Jezeli ktos jest chetny do kupna niech pisze pw ninja dag 199lvl :) (doladowanie za 30zl plus) ogolna ocena serwera to 6,5/10 ciekawy do czasu ;)

Polecam :) !

// postac sprzedana !

Opublikowano

Z tego co wiem to zapora została poprawiona i lagi mają zniknąć, tak więc zapraszam na serwer : )

Jak najbardziej polecam.

Opublikowano

Na serwerze sa bardzo duze nudy... Praktycznie wszystkie ulepszacze dropia z mobow (oprocz 3 ktore dropia z Azraela, Czerw. Smoka lub Bearna - dokladniej Ziola, Klejnoty, Lekarswa. Te dwa ostatnie kazdy kupuje w IS bo dropia co jakiegos 5 bossa) Yangi ktore zdobywasz do ok. 210lvl. wydajesz tylko na perly u handlarzy bo niemozna ich normalnie zdobyc (biala, niebieska, krwawa - wlasciwie mozna zdobyc je z szkaty klejnotow ktore zdobedziesz jakies 2/3 na kilka godzin expa, ale dropna ci jakies skaly etc.) Nie bede wspominac o minimalnym dmg szamanow. Jedna wielka klapa, ulepszacze i system ulepszania w 100% zgapiony z DiamondMT2 (mozna powiedziec ze zmienili tekstury) Tyle ze na DiamondzieMT2 trudniej sie zdobywa ulepszacze.

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Również nie polecam serwera.. Nie da się grać, wchodzisz i od razu lagi. Minimum 10 sekundowe opóźnienie.

Jak masz takie lagi to kup internet a nie od sąsiada ciągniesz. Na serwerze gra 1400+ ludzi i jakoś grają, expią i nie narzekają. Więc nie mówcie, że macie lagi jak 1400 osób gra spokojnie.

Opublikowano

Jak masz takie lagi to kup internet a nie od sąsiada ciągniesz. Na serwerze gra 1400+ ludzi i jakoś grają, expią i nie narzekają. Więc nie mówcie, że macie lagi jak 1400 osób gra spokojnie.

Ciągnać to ty możesz wiesz co. Neta mam 20 mb i jakoś inne serwery nie lagują tak jak to cholerstwo. Wczoraj pograłem chwile i nie tylko mi lagowało..

Opublikowano

Lider pt musi mieć zasuszoną głowe. Przeciągasz na pal i lecisz dalej.

Serwer super, ale fakt jest taki, że administracja coś odpierdala co jakiś czas offy i lagi są tez ostre.

Nie wiem nie wiem...

Opublikowano

Lider pt musi mieć zasuszoną głowe. Przeciągasz na pal i lecisz dalej.

Serwer super, ale fakt jest taki, że administracja coś odpierdala co jakiś czas offy i lagi są tez ostre.

Nie wiem nie wiem...

Gdzie ty widziałeś offy i lagi.. czas zmienić internet przyjacielu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...