Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2xUP

Neta mam boskiego, jak sie pobiera to z predkoscia 2,7 Mb/s. Mam 11 serwerow na pulpicie ,z zadnym nie bylo problemu, tylko z tym jest. :/. Nie wiem juz, co mam robic.

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2xUP

Neta mam boskiego, jak sie pobiera to z predkoscia 2,7 Mb/s. Mam 11 serwerow na pulpicie ,z zadnym nie bylo problemu, tylko z tym jest. :/. Nie wiem juz, co mam robic.

Widocznie ethana , to nie serwer dla Ciebie

9kf9.png

Opublikowano

dobra , a teraz powiemm wam co ja tym serwie osiągnąłem :D

Z IS wydałem jakieś +/- 50k monet (aż do zmudzenia)

miałem/rozdawałem/wywalałem/dawałem kody innym graczom , aż dziwne że nie było cofki ^^

przez moje ręce przewineło się +/- 20petów 20 pierścieni w chuj PDw chuj Miksturek w chuj wszystkiego is /mounty/dodatki/ulepszacze

Chyba jeszcze mama całą strone depo tego , no ale już nie mam klienta :P Pozdro dla kumatych i nie polecam.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

dobra , a teraz powiemm wam co ja tym serwie osiągnąłem :D

Z IS wydałem jakieś +/- 50k monet (aż do zmudzenia)

miałem/rozdawałem/wywalałem/dawałem kody innym graczom , aż dziwne że nie było cofki ^^

przez moje ręce przewineło się +/- 20petów 20 pierścieni w chuj PDw chuj Miksturek w chuj wszystkiego is /mounty/dodatki/ulepszacze

Chyba jeszcze mama całą strone depo tego , no ale już nie mam klienta :P Pozdro dla kumatych i nie polecam.

A potem się obudziłeś rano i znów trzeba było do gimbazy iść ..

9kf9.png

Opublikowano

Kto jest za tym , zeby Pan UP opuscil MPC daje like'a! :D

Nie no, serwer moge polecic, na 178lvl'u Wp'kiem sie nikogo nie rozwali, chyba ze sie zainwestuje w is'a. Najgorsza sprawa z lekarstwami, bo sa tylko z bossow, ktore sa dostepne bardzo rzadko, ale okey. Wada tego serwera jest to, ze sa porblemy z clientem/hostingiem.

Opublikowano

A potem się obudziłeś rano i znów trzeba było do gimbazy iść ..

no widzisz, tak myślałem że nikt nie uwierzy.... :)

poszperam , może znajdę jakąś kopie na dysku i wstawie ssa :D bo robiłem i to dużo.

Opublikowano

no widzisz, tak myślałem że nikt nie uwierzy.... :)

poszperam , może znajdę jakąś kopie na dysku i wstawie ssa :D bo robiłem i to dużo.

nie ma to jak pisać jakies jebane wypociny mijające sie z prawdą a na koncu jednac : pozdro dla kumatych.. szczyt debilizmu.

dsa

Opublikowano

Polecam serwer, trochę już gram i nie mogę powiedzieć o nim złego słowa :)

z7upphW.jpg
Zapraszam na mojego TeamSpeak 3 !
IP : srv2.multigaming.pl:10012 // Hasło : paranormal

Opublikowano

Ile ten serwer ma lat ? czy msc - jak piszę, że 180 lvl max . A na stronie 250 lvl !? :D

Serwer istnieje od prawie 3 miesięcy.

9kf9.png

Opublikowano

Serwer bardzo dobry, lecz myśle że można dodać jakieś nowe metki 140 lv + bo co to za serwer prywanty że na globalu jest wiecej rodzaji metinów...

2hnxutd.jpg
Opublikowano

Serwer bardzo dobry, lecz myśle że można dodać jakieś nowe metki 140 lv + bo co to za serwer prywanty że na globalu jest wiecej rodzaji metinów...

Zgadzam się !

i powinniście uaktualnić prezentację, jeżeli sa jakieś zmiany/nowości ;)

imetinlog_waxneqq.png

Opublikowano

Zgadzam się !

i powinniście uaktualnić prezentację, jeżeli sa jakieś zmiany/nowości ;)

Nie masz na co liczyć bo administracja i tak nie wchodzi na to forum , a co już do tego tematu.

Co do serwera to chcę zagrać ponownie. Grałem już kiedyś ale zniknęło mi eq po pewnej przerwie technicznej -_-.

Opłaca się jeszcze grać?

Opublikowano

Owszem opłaca się, ale tylko dla czystej zabawy. Taki serwer sie szybko nudzi na 140 lv + szczególnie że nie ma jakiś bossów, metkow ani innych takich rozrywek.. A propo że nie ma na co liczyć na nowości to już napisałem na pw H@ czy były by taka opcja więc może coś za jakiś czas się zmieni to wróce na serwer ..

2hnxutd.jpg
Opublikowano

Serwer nawet, nawet gdyby nie mały problem "????" i "Runtime error" czyt. wywalanie z serwera.

Dobiłam 45+ i już był problem natomiast jak poszłam na OX w ogóle nie mogłam tam wejść..

Dla zbędnych wypowiedzi odwołałam konia, (rozebrałam się z EQ) i nie mam śmieci na komputerze, otwierałam jako Administrator :)

Nauczona doświadczeniem, że taki problem jest na wielu serwerach i bardzo denerwuję na ten już nie powrócę.

P.S. Do Administracji radzę zmienić ban pernamentalny na permanentny (stały) , chociaż rozbawiła... :>

Aaaa i słownik GM popracujcie nad tym.

Opublikowano

Serwer sam w sobie ok.
Lecz ja nie zagram.
Polecam

31806132234197490012.png

"Wymagajcie od Siebie, choćby inni od Was nie wymagali"
Jan Paweł II

Opublikowano

Serwer sam w sobie ok.

Lecz ja nie zagram.

Polecam

Polecasz nie grając na serwerze ? Mam rozumieć to jako spam czy głupote ?

2hnxutd.jpg
Opublikowano

Grałem tam od początku. Wbiłem 250 lvl wojem , 180 wp'kiem do dropka kasy i gra tam się nudzi. Jedynie co to dropić bryły ,żeby kupywać lepsze eq. Polecam dropic na mapie 145 i 180 idzie się nieźle dorobić :D. Serwer na 2-3tyg grania

Opublikowano

Opłaca się tutaj grać?;D

No jak lubisz serwery nawet łatwe to tak ja mam osobiście 250 lvl postać i 2 180 ale smoka może sobie wexpie nwm. Zarobek polecam wbic 100 lvl jak najszybciej i zrobić sobie eq na podwojenie yang i za zarobiona kasę zrobić sobie smocze eq do expa i expic sobie do 145 a pozniej na mape 180 lvl sobie zarabiać :) robisz sobie postać do pvp i git,Na ten serwer polecam mentala daggera :).Ja smoka mam tylko na wojny,ale w pvp tez da rade jak umiesz grac smokiem.

Opublikowano

No jak lubisz serwery nawet łatwe to tak ja mam osobiście 250 lvl postać i 2 180 ale smoka może sobie wexpie nwm. Zarobek polecam wbic 100 lvl jak najszybciej i zrobić sobie eq na podwojenie yang i za zarobiona kasę zrobić sobie smocze eq do expa i expic sobie do 145 a pozniej na mape 180 lvl sobie zarabiać :) robisz sobie postać do pvp i git,Na ten serwer polecam mentala daggera :).Ja smoka mam tylko na wojny,ale w pvp tez da rade jak umiesz grac smokiem.

Oki dzięki :D

Opublikowano

nie ma to jak pisać jakies jebane wypociny mijające sie z prawdą a na koncu jednac : pozdro dla kumatych.. szczyt debilizmu.

mijające się z prawdą powiadasz ? okey. jeśli nie wierzysz to napisz do GM on Ci na pewno o tym opowie :) No ale ... to przecież byłby "szczyt debilizmu" ?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...