Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko działa , zapraszam na serwer , bo na prawdę gra sie tutaj zajebiście , z dnia na dzień coraz wiecej ludzi , dziś było prawie 800 !

9kf9.png

Opublikowano

Być może to tylko wrażenie lecz wywala z serwera i przez pewień czas są problemy z ponownym zalogowaniem ...

no jak walą ddos'y to się nie dziw ....

Opublikowano

no jak walą ddos'y to się nie dziw ....

Jedne z dłuższych ddosów były 2 tyg temu i od tamtego czasu wszystko działa sprawnie , więc przestańsie pierd*lić farmazony i wbijajcie do gry ;)

9kf9.png

Opublikowano

Jedne z dłuższych ddosów były 2 tyg temu i od tamtego czasu wszystko działa sprawnie , więc przestańsie pierd*lić farmazony i wbijajcie do gry ;)

Być może nie było Cię w niedziele na serwerze w wieczornych godzinach, ponieważ widzę że nie wiesz że znów były problemy z serwerem właśnie od tych bossów, był spam nawet po 20 na sekundę. A tak wgl nie jest już tak zajebiście na 140 lvl + nudzi się strasznie, pet tylko w is albo za chorą cenę o innych a na dodatek co dzień gracz o nicki BryłkiTanio spami by kupować bryłki na allegro a administracja z nim nic nie zrobi choć widzę go już ponad tydzień, szkoda serwera ..

2hnxutd.jpg
Opublikowano

Fajny serwer, sporo graczy, tylko jedno mnie dołuje a wręcz wkurwia. Zróbcie coś z ulepszaniem z +8 na +9 , wczoraj zacząłem grę, jak ulepszałem stalkę , to kurwa za 57 metalem mi zrobił, nie wierzę w takiego pecha...

Poza ulepszaniem, jest spoko atmosfera, fajnie się gra, polecam.

Opublikowano

Eh ... no dobra zaczynam od początku zabawę z tym serwerem :)

Póki co nie ma żadnych "nowych" serwerów godnych uwagi :)

więc do zobaczyska :)

PS. mam pytanko ... czy te lagi które były na początku już są zlikwidowane ??

były teorie żeby ustawiać jako Admin itp. ale nic nie pomogło ..:D

aha i czy dalej dropią sztabki 5/10 kk (o ile dobrze pamiętam) takie były :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dolaczam sie, download nie dziala, gdy probuje kliknac na stronce w link to sie nic nie dzieje... Da ktos bezposredni link do pobrania clienta?

Opublikowano

@UP

Jak padla idiotko, jak jest 970 osob on-line? -.- Bezsensowne nabijanie postow, za takie cos powinien byc warn, nawet nie sprawdziles .

Opublikowano

Serwer dziala

http://ethana.eu/index.php?s=downloads# zakladka pobierz...

gra ponad 1,2k ludzi i gra sie zajebiscie

Osobiscie polecam Ninje :D ciezki exp ale jak pvp przy..ku..w to kozak :D

Ludzie ktorzy chca zaczac grac w sninshoo i maja ts pisac pw mam gildie 15+osob z ts

Tak, tak, fajnie ze nam to opisales, sami moglibysmy to sprawdzic, lecz nie mamy warunkow, bo klienta nie da sie pobrac. Powod? Pan Up wyjasnil, po kliknieciu w dane gowno nic sie nie dzieje. Na forum przez stronke tez nie idzie dojsc, takze nie wiem skad pobrac clienta, a czekam juz od godziny 13, zeby pograc w to cudo. Zapewne mialbym juz z 100lvl ;d

@Edit

Pobralem clienta, lecz.. Raz, ze nie moge sie zalogowac (.....) kolo CH, drugie ze sa 2 virusy w cliencie. Plik otwierajacy gre, i jakis tam jeszcze. Przeskanowalem sam katalog gry (Norton 360). Jakis admin z Ethany moglby pomoc, czy juz raczej nie odwiedzaja prezki, bo maja swoich 1k graczy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...