Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odbugowali hp? Bo prosiłem się przez miesiąc :)

Jakieś nowości? Pewnie nie ma, avenger dalej się uczy ? Haha

Szczerze serwer lipa, zero zainteresowania ze strony głównego administratora.

Na serwerze może gra 500 graczy +, a nie 1k jak ktoś to wyżej napisał.

Opublikowano

Odbugowali hp? Bo prosiłem się przez miesiąc :)

Jakieś nowości? Pewnie nie ma, avenger dalej się uczy ? Haha

Szczerze serwer lipa, zero zainteresowania ze strony głównego administratora.

Na serwerze może gra 500 graczy +, a nie 1k jak ktoś to wyżej napisał.

Zobacz sobie teraz licznik, 900 graczy on-line, wczoraj pod wieczor bylo 1020. ;). Avenger olewa? Nie wydaje mi sie, tylko Ty tak uwazasz. Byly update, ostatnio nawet OX'y 2 zrobil ;D. ZUO to sa zazwyczaj co 1/ 1,5 tyg, takze nie wiem czy olewa serwer. Dalej sie uczy? Zajrzyj, czy cos jest w grze. Maja problemy ze stronka, udostepnieniem prawidlowego clienta, a w grze podobno wszystko gra. Wciaz czekam na dzialajacego clienta, jak ktos jest w stanie podac, bardzo bym prosil o natychmiastowa reakcje na moja prosbe

Opublikowano

@UP

Oj Krzysiuu... :D Sprawdzales, czy dziala? Bo mi nie. Mam .... kolo CH, a spatchowac nie moge, poniewaz jakis tam blad. Antywirus wylaczony. Forum nie dziala... Daj dobrego clienta. -.-

Opublikowano

Ten client jest dobry :) Patcher jeszcze nie działa. Strona bedzie działać prawidłowo dopiero od poniedziałku.

sygna1.gif

Opublikowano

@AntyWarn licznik jest podkręcany, o godzinie 2 w nocy pokazywało, że jest online 800 osób co raczej nie jest zgodne z prawdą :)

Opublikowano

Ten client jest dobry :) Patcher jeszcze nie działa. Strona bedzie działać prawidłowo dopiero od poniedziałku.

Mi nie dziala, wiec sorry, odpuszcze serwer dopoki nie dacie innego clienta, badz naprawicie patchera.

Opublikowano

Pobiore ostatni raz, za 15 minut dam edit'a, czy dziala ten nowy client.

@Edit

Pobralem 4 razy, nie dziala wcale. Wciaz sa ..... kolo CH, tak jakby byl blad root'ow. Spatchowac tez nie idzie, bo jakis ERROR. Tak jak widzicie, nie warto tu zaczynac od nowa... Nawet clienta dobrego nie wrzuca. ;) No trudno, odradzam serwer.

Opublikowano

CHWILA JUŻ UDOSTĘPNIE KLIENTA TYLKO WRZUCI SIĘ NA HOSTING ... C I E R P L I W O Ś C I ;] Do godziny 22 na 100 % bedzie

Opublikowano

Poprostu przedtem jak na moim bm włączyłem wolny w m1 do nikt to 210lv nic mi nie robił i to się nudziło że nie masz równego przeciwnika bo all 3skile albo seria

x

Opublikowano

@UP

Serio? Uwaga, bo uwierze. Juz sie tak nie chwal.

Wracajac do tematu... Kur** jestem juz tak wkur..zony , pobralem clienta 6 razy, wciaz nie dziala. -.- Sa te ..... kolo CH. Dajcie starego clienta, albo najlepiej launchera. Sharawy, z Twoim clientem mam to samo, co z clientem od Krzyska. Dajcie launchera, moze wtedy zadziala. Ostatni raz bede cos pobieral zwiazanego z tym serwerem, bo kurw*** mozna dostac. -.- A co lepsze Administracja, zamiast mi pomoc, to pisza, ze mam zlego clienta, albo cos mi sie wykasowalo podczas wypakowywania. No LoL, nic mi sie nie usunelo, clienta mam tego co mi podal Krzysiek , wiec co? -.-

Opublikowano

@UP

Wracajac do tematu... Kur** jestem juz tak wkur..zony , pobralem clienta 6 razy, wciaz nie dziala. -.- Sa te ..... kolo CH. Dajcie starego clienta, albo najlepiej launchera. Sharawy, z Twoim clientem mam to samo, co z clientem od Krzyska. Dajcie launchera, moze wtedy zadziala. Ostatni raz bede cos pobieral zwiazanego z tym serwerem, bo kurw*** mozna dostac. -.- A co lepsze Administracja, zamiast mi pomoc, to pisza, ze mam zlego clienta, albo cos mi sie wykasowalo podczas wypakowywania. No LoL, nic mi sie nie usunelo, clienta mam tego co mi podal Krzysiek , wiec co? -.-

Czy Ty nic nie myślisz , masz kropki , bo nie masz zaaktualizowanej gry. Musisz pobrać patchera ze strony i uruchomić go w cliencie , litości ..
9kf9.png

Opublikowano

@UP

Widocznie masz coś zjebane ... sam zobacz normalnie klikam w ikone klienta i iii efekt .

ethanadziala.jpg

zgrałem tego klienta mojemu kuzynowi i działa mu zajebiście a wcześniej mu ze strony nie działał .. Wiec nie wiem musisz coś źle robić bo klient jest dobry

https://mega.co.nz/#!ppAnWArB!CzgKWGuH0n-dAfLW8AsvQ23LFSV9-HU5h4WsHaoj_1s

Opublikowano

@2xUP

Taki madry, to daj link do tego Twojego patchera. No czekam , ciekawe czy cos znajdziesz. :*

@UP

To nie wiem, mi tam nie dziala, mam te kropki i chu*, uparte to jak osiol. Antywirusy mam offniete, takze nie wiem co dalej.

Opublikowano

Serwer jest już Online więc można wchodzić do gry i maniaczyć ;p

AntyWarn

Może to przez neta ? jak wczoraj wam uploadowalem klienta to tez mialem kropki przy ch ... a jak sie juz zuploadował to normalnie mialem wszystkie ch Online :)

zgaś gg i all co obciąża bo inaczej nie wiem czemu ci nie chce isc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...