Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczymy jak to będzie, bo serwer nie się podoba pomimo tego włamu, ale tera który serwer nie ma takich kłopotów ?

Mam nadzieje, że chłopaki się ogarną i nie będzie już żadnych problemów.

Cofki nie było, ponieważ pousuwali to wszystko, z reszta co to za sztuka usunąć im te eq z navi.

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lagi ogromne sa. grac sie nie da :) a sprzet mam bardzo dobry. np na xenox otwieram lekko 6 klientow i nic nawet zwieszki. a tu zsiadam z konia i czekam 10 s az zsiadzie. albo walen wirkem i po 10 s dopiero dmg wyskoczy/ neta mam 60 mb/s bez zadnych limitow wiec co jest nie tak ?

Opublikowano

lagi ogromne sa. grac sie nie da :) a sprzet mam bardzo dobry. np na xenox otwieram lekko 6 klientow i nic nawet zwieszki. a tu zsiadam z konia i czekam 10 s az zsiadzie. albo walen wirkem i po 10 s dopiero dmg wyskoczy/ neta mam 60 mb/s bez zadnych limitow wiec co jest nie tak ?

Lagi? Mam 2 metki otwarte i nic...

EQ z navi juz pousuwali. Zapraszam do gry ;p

Opublikowano

Wystarczy pomyśleć .. Kilka stron wstecz masz 12862315postów jak temu zaradzić ..

Opublikowano

czemu od 3 godzin nie przychodzi mi na meila kod aktywacyjny ? zrobilem to samo z innym meilem i także nic. ktoś miał podobny problem ? :) po jakim czasie może w końcu przyjść ten meil ? :) Chętnie bym zagrał :)

Opublikowano

Zjebali mapy chociaz ta na 145 bo reszty nie patrzalem co fakt moby nie odpychaja ale naqurwiaja masakryczne dmg i lagi sa gdy wchodze na mape odrazu procek 100% a nigdy na zadnym serwie sie tak nie dzialo -.- Ps. nie mam zadnego zloma tylko wypasiony sprzet ....

Opublikowano

Powiem tak,pograłem tutaj chyba 2 tygodnie i osiągnąłem wszystko,lv,full epiki,eq do pvp 3x 15 dosłownie wszystko prócz biologa,nic mnie już nie trzyma na tym serwa poza wojnami gilldi mogli by dodać coś nowego,albo zrobić jakiś turrniej pvp ;>

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

ciagle wyskakuje mi run time cos tam ,wywala metina i pojawiaja sie "??????????????????".

co mam sciagnac/zainstalowac/zrobic zeby pomoglo??????

mial tak kots?

dodam ze tylko na tym serverze zaczal pojawiac mi sie taki problem.i to po akualizacji z nowa mapa.wczesniej gralem i bylo cacy

Opublikowano

Ja wgl nie moge grać -.- ... Jestem w m1 na pieskach leje go a on nic stoi w miejscu dopiero po 3minutach podbiega i znowu stoi , ja go bije i nic mu to nie zabiera ... Pomóżcie , bo chciałbym zagrać :D

Neta mam b. dobrego , kompa też , ponowne ściąganie Ethany nie pomaga i nw co dalej robić prosze o pomoc :)

Opublikowano

Ja wgl nie moge grać -.- ... Jestem w m1 na pieskach leje go a on nic stoi w miejscu dopiero po 3minutach podbiega i znowu stoi , ja go bije i nic mu to nie zabiera ... Pomóżcie , bo chciałbym zagrać :D

Neta mam b. dobrego , kompa też , ponowne ściąganie Ethany nie pomaga i nw co dalej robić prosze o pomoc :)

Wina serwera.Poczytaj sobie wczesniejsze komentarze i zobaczysz ze Ethana stoi na bardzo slabej maszynie.

Srij9JT.png

Opublikowano

Wina serwera.Poczytaj sobie wczesniejsze komentarze i zobaczysz ze Ethana stoi na bardzo slabej maszynie.

Ok dzięki myślałem , że to odemnie ale jeśli to od nich to wiadome , że ten serw się długo nie utrzymie dzięki ;)
Opublikowano

nie pieprz glupot ziomuś bo gdyby to byla maszyna to kazdy by mial lagi a ma je tylko 10 % wina leży po stronie gracza ktory ma lagi :)

Opublikowano

@up

NIe po graczy bo na kompie mam 0 laga,a na lapku który jest lepszy 2 razy mam lagi ..

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

@up

NIe po graczy bo na kompie mam 0 laga,a na lapku który jest lepszy 2 razy mam lagi ..

No to chyba sam nie wiesz co piszesz, mowisz ze nie masz lagow na kompie a na lapku masz i uwazasz ze wina lezy po stronie maszyny? pomysl logicznie, cos masz nie tak na lapku, sam mam laptopa z win7 i nie mialem zadnych problemow z lagami

Opublikowano

O M F G kilka osób znalazło na te lagi proste sposoby, jednak Wy nie.. Wy musicie zbesztać serwer, bo nie chce Wam się pomyśleć..

Opublikowano

Da się wyczuć swoisty BÓL DUPY. Rozumiem, że mimo tego że tylko 10% graczy ma lagi, jednak to wkurwia. Ale panowie, nie jest to powód żeby obrażać serwer i odrzucać nowych graczy. Bo według mnie jest to jeden z lepszych serwerów na których grałem (zaraz po nevraście) i właśnie tu chciałbym wbić ten 250 lvl.

Fw15x0y.png

Opublikowano

Zróbice coś z dmg szamana healera bo wg. nie da się nim walczyć.. mam 177 luda najlepsza bron i max 40k wale z krytem
W sure BM 61lvl z ochroną P 3k !! Bez przesady

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Zróbice coś z dmg szamana healera bo wg. nie da się nim walczyć.. mam 177 luda najlepsza bron i max 40k wale z krytem

W sure BM 61lvl z ochroną P 3k !! Bez przesady

Z takim czymś to najlepiej na ich forum walić, bo tu nikt Cię nie wysłucha ;)

Fw15x0y.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...