Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Velestia*OnlyChina*90CAP*vSROfiles*Job-Based*Otwarcie 4 MAJA !

rozrabiacz99

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo dziwi mnie ten fakt, że gram już tyle a nadal nie mam silków za pobyt online :( Nie wiem co jest grane, ale robię reloga, teleport i nadal w IM mam status : 0 silks :O

edit.

Sprawa wyjaśniona. Silk za godzinę jest teraz zbugowany i podobno tylko 81lv + dostają silki. Ale to nie koniec bugów :) . Każdy zamiast dostawać 1/h dostaję 1/min :) czyli nieźle w plecy są z donate :). Prawdopodobnie będzie Roll'back ale jeżeli do tego dojdzie to pewnie stracą na online players :)

Opublikowano

1/min x 24h = 1440 silkow na dobre 1140x8 albo x16 oblowieni do konca zycia... zal.valesia i ich Admini...

btw wiecie o tym ze na serverze jest korupcja i ze GM ma wlasne postacie? gdzie ma kox itemy i ownuje caly server udajac glupiego ze to nie on, a jak jeszcze tego nie ma to za jakis czas bedzie.(kto gral na Devias ten wie)

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

1/min x 24h = 1440 silkow na dobre 1140x8 albo x16 oblowieni do konca zycia... zal.valesia i ich Admini...

btw wiecie o tym ze na serverze jest korupcja i ze GM ma wlasne postacie? gdzie ma kox itemy i ownuje caly server udajac glupiego ze to nie on, a jak jeszcze tego nie ma to za jakis czas bedzie.(kto gral na Devias ten wie)

To zacnie ze masz takie bezpodstawne przeczucia... zalosc... Jesli tak bedzie to sami se zrobia pod gorke, poki tak nie jest to nie siej zamieszania...

Opublikowano

Skoro jesteś taki cwany to sam postaw server. Ciekawi mnie czy ruszy w ogóle.
Opublikowano

Co do silkow, dostaja je tylko 90 lv :)

@gepard

skad masz to info? Dobrze wiesz, ze kazdy tak napisac moze ;p a bez dowodu nic nie zdzialasz.

Opublikowano

FallenAngels Rekrutuje !!!!

5lvl guild / union

Miła atmosfera :)

pm HoneyBoobs,Graves

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

mam problem nie moge kliknac start chyba znowu sie cos zbugowalo tak jak by zamarznał ...

Nie tylko ty. Nikt się zalogować nie może.

76561198001815076.png
Opublikowano

server może i fajny szkoda tylko że jak zawsze Guildia jebanego "S0nka" musi mieć Fort.... żal..

czy ty widzisz co piszesz ? :O

Co do tego logowania to dziwne bo moje 3 postacie normalnie sie loguja a glowna ma problem ;/

Opublikowano

server może i fajny szkoda tylko że jak zawsze Guildia jebanego "S0nka" musi mieć Fort.... żal..

w dupe dostaliscie pewnie to teraz placz...boze xD

wtb challenge stony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...