Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Velestia*OnlyChina*90CAP*vSROfiles*Job-Based*Otwarcie 4 MAJA !

rozrabiacz99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak jest na 3-4 jak nie ma =) wczoraj z ciekawości z bratem zrobiliśmy 7 kont + taxer i odpaliliśmy xD
czy schodzi na psy? ja tego nie powiedziałem. Wiadomo że każdemu nie dogodzi hehe. Wiesz jeśli chodzi o SP to moim zdaniem jest 1000 innych sposobów by wynagrodzić to że server był offline. SP zepsuło zabawę + eventy z unique.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na zadnym evencie z unique nie bylem, bo to jest marny exp :) wiecej wbijesz na spocie niz na evencie.

Kazdy spot zajety przez goldfarmy? Mowisz tak bo jest kilku graczy na jednym spocie czy co? To ze jest ich kilku nie oznacza ze sa to goldfarmy, prosze Cie. To jest tak jakbys traktowal teraz kazda osobe na spocie jako goldfarme. Po prostu pogodz sie z tym, lub zrob tez swoje gold farmy ;p

Opublikowano

ja pierdole jest 4:00 i nie mozna wbic na server.. ja chybra zrezygnuję z tego padziewia.. co to wogole ma być... kurwa:/

będziemy płakać

kogo to obchodzi ze wbić nie możesz ja również nie mogę i nie płaczę na forum -.-

Zmień serwer bo wbic nie możesz lub zmień serwer bo za mało osób gra

co ci da ten limit ip?

Opublikowano

jak jest na 3-4 jak nie ma =) wczoraj z ciekawości z bratem zrobiliśmy 7 kont + taxer i odpaliliśmy xD

czy schodzi na psy? ja tego nie powiedziałem. Wiadomo że każdemu nie dogodzi hehe. Wiesz jeśli chodzi o SP to moim zdaniem jest 1000 innych sposobów by wynagrodzić to że server był offline. SP zepsuło zabawę + eventy z unique.

No w sumie i tak mozna przez inne ip wbijac > ale powinni zrobic jakies zabezpieczenia zeby tylko mozna bylo 2 konta wbic .....

Wiesz jak dla mnie dobrze ze dali sp bo nie lubie farmic a co to jest 100k na poczatek jak zeby byc ff zalezy jescze co masz trzeba miec dobre 600k sp minimum

po jakiego siedziec na spocie i klepac to sp jak mozna sie bawic w joby ,wary ... eventy z unique to tu lipa jest bo nic na nich nie wbiles ja nawet nie chodzilem bo to sensu nie mialo ...

Opublikowano

to mi da ip limit że zamiast 1300 osó będzie 400 i server popularted :)

i tak odpalę wiecej niz te twoje 2 konta

Opublikowano

to mi da ip limit że zamiast 1300 osó będzie 400 i server popularted :)

gowno prawda, spinasz sie bo nie mozesz wbic na server i masz zawalonego spota :) znajdz kumpli i ustawcie sobie party i lecicie skoro az tak Ci przeszkadza:>

a server populated nie bedzie i tych '400' graczy. Jak w samym black list jest nas 38 online w tym momencie :)

Pozatym, po jaka cholere Ci tutaj goldfarmy? Jak golda zrobisz 1231276 wiecej w 1 na trade niz po tygodniowym boceniu. A elki to chwila..sam gram tylko na 1 postaci.

Opublikowano

no i sie sypie serv z wbijaniem. zrobil 1500slotow po czym bylo 1400 online. teraz zmienil na 1000 i ponad 1h juz wbijam ... paranoja

z prema+

Opublikowano

no i sie sypie serv z wbijaniem. zrobil 1500slotow po czym bylo 1400 online. teraz zmienil na 1000 i ponad 1h juz wbijam ... paranoja

z prema+

1. Nie widze zeby sie cos sypalo.
  2. Dlugo grasz na vSRO, skoro nie wiesz ze prema nie daje bonusu do wbijania.
  3. Jak sie nie podoba, zmien server, nie dogodzisz wszystkim a reszcie jest dobrze.
Opublikowano

Co do wyżej też gram na jednym silku bo po co mi wiecej kont

z prema+

Nie sypie się serwer ;)
Będzie patch pare poprawek i 1500 slotow pracuja nad tym niebawem inspekcja pol/godzinna albo dlusza wprowadza to wszsystko bedzie gitara bez spinania sie

haha co do wbijania to nie macie lepszego zajecia niz czekac teraz :? przez jak serw jest 1000/1000 to nie wbijecie na stronce jest wszystko co innego jak ma 990 graczy no i jak sie zrobi slot .. w sumie ja wbilem za pierwszym to nie narzekam :)

panowie silk to nie cale zycie ^

Opublikowano

gowno prawda, spinasz sie bo nie mozesz wbic na server i masz zawalonego spota :) znajdz kumpli i ustawcie sobie party i lecicie skoro az tak Ci przeszkadza:>

a server populated nie bedzie i tych '400' graczy. Jak w samym black list jest nas 38 online w tym momencie :)

Pozatym, po jaka cholere Ci tutaj goldfarmy? Jak golda zrobisz

1231276 wiecej w 1 na trade niz po tygodniowym boceniu. A elki to

chwila..sam gram tylko na 1 postaci.

Przecież się nie spinam , Take to easy :)

Wiesz może mnie to troche denerwuję że nie mogę wbić bo chciałbym puścić bota fakt. Ale jak ciągle Full to nie daje rady wbić , a mam mało czasu na grę bo pracuję.

powiedz mi w takim razie po co ludzie robią sobie 8/8 party? swoich charów?

Trade nie jechałem ale skoro tak mówisz to chętnie spróbuję :)

Uczeń
Opublikowano

@SpeedOfSound czyli Krk serva (patrz największy troll jakiego widziałem w tej grze)- chłopie rozwalasz mnie po prostu aż nie wiem czy ci współczuć czy dalej cisnąć z ciebie beke. Jesteś tak śmieszny a twoje nastawienie się zmienia co pięć minut. Wszystko było dobrze póki mogłeś wbić na serva za pierwszym razem i bocić na pustych spotach, wtedy jarałeś się tym bardziej niż nie jeden palacz marysią. Teraz gdy jest dużo ludzi (zajebiście- w końcu coś gdzie można z kimś "rywalizować") ty płaczesz i wyzywasz server. Ludzie to widząc kręcą z ciebie beke a ty jak ten śmieszny dzieciak próbujesz się bronić i zmieniasz zdanie podporządkowując je każdemu kto wypowiada się w twoją stronę. A co do tego, że pracujesz to wątpie bo udzielasz się w temacie o każdej porze dnia i nocy (patrz forum i gra <nawet o 4:36 tu piszesz posty więc coś jest nie tak>) więc bez spiny i wyjdź jak nie pasi bo nikt nie chce dzieci na servie :)

@topic podoba mi się gra z botami i będę tu grał :> Jaram się servem w chuj cisnąc na jednego chara myślę, że więcej ogarne niż turasy na premie :) wie ktoś kiedy koniec inspy?

Opublikowano

@SpeedOfSound czyli Krk serva (patrz największy troll jakiego widziałem w tej grze)- chłopie rozwalasz mnie po prostu aż nie wiem czy ci współczuć czy dalej cisnąć z ciebie beke. Jesteś tak śmieszny a twoje nastawienie się zmienia co pięć minut. Wszystko było dobrze póki mogłeś wbić na serva za pierwszym razem i bocić na pustych spotach, wtedy jarałeś się tym bardziej niż nie jeden palacz marysią. Teraz gdy jest dużo ludzi (zajebiście- w końcu coś gdzie można z kimś "rywalizować") ty płaczesz i wyzywasz server. Ludzie to widząc kręcą z ciebie beke a ty jak ten śmieszny dzieciak próbujesz się bronić i zmieniasz zdanie podporządkowując je każdemu kto wypowiada się w twoją stronę. A co do tego, że pracujesz to wątpie bo udzielasz się w temacie o każdej porze dnia i nocy (patrz forum i gra <nawet o 4:36 tu piszesz posty więc coś jest nie tak>) więc bez spiny i wyjdź jak nie pasi bo nikt nie chce dzieci na servie :)

@topic podoba mi się gra z botami i będę tu grał :> Jaram się servem w chuj cisnąc na jednego chara myślę, że więcej ogarne niż turasy na premie :) wie ktoś kiedy koniec inspy?

hahaha dobre ;)

jak siedziałem godzine temu co mnie wyjebalo to juz nie probowałem wbijać ;) ale wtedy pisał że tak do godziny ;) Dobrze że naprawiają bugi / wszystko co się da

Będzie bodajże juz silk per hour ;) oczywiscie tyczy się to osob które mają 90 lvl :)

Nie ma to miec jednego i go wykoksic a nie latac paroma mobkami na hita ;) pzdro

Opublikowano

S3y

Śmieszny to jesteś ty i twoje chore akcje. Skąd wiesz że się jarałem skoro mnie nie ma praktycznie w grze , mam 78 lvl bo mało gram ;] zresztą jakoś cię nie kojarzę , a w grze z mało kim rozmawiam bo poprostu nie lubie takich polaczków jak ty którzy gówno wiedzą a dużo gadają. Co do twojego zdania "dużo ludzi , zajebiście w końcu można z kimś porywalizować" ?? WTF.. z kim z botami ? xD ludzie porobili sobie 8/8 party dropia elków tak dużo że pewnie połowa ma sety +10 FB =) za damski chuj. Jeśli wątpisz w to że pracuję to już twój problem :) ja mam robotę na telefon i zarabiam napewno więcej niż nie jeden typowy polaczek ;] . Pokaż mi ludzi co kręcą ze mnie bekę :) Jak narazie to ty się o chuj wie co spinasz. A ja nie lubię wiec fakt wolę czasem dać spokój i zmienić zdanie pójść na "Rozejm" niż się spinać tak jak ty.

PIS

@EDIT

Ma ktoś może linka do FORUM tego Velestia?

@DOWN

Ślicznie dziękuję =)

Opublikowano

Skopiuj z innego Folderu z silkiem KATALOG "Setting" naprzykład Setting z Venture do katalogu z Valestia =)

i będzie działało :)

@EDIT

SERVER ON

Uczeń
Opublikowano

@krk weź pogrążasz się tylko xD

* co do twojej podjarki: patrz czat utworzony przed startem serva i typowe "spuszczanie się" nad servem we wpisach na nich + ciągłe kombinacje o gildi (nie pamiętasz mnie a jak cie zjechałem na tym czacie że wypisujesz bzdury na mpc odnośnie tej chorej akcji z twoim udziałem na venture, w grze to samo: namawiasz do przejścia do crashers czy jak im tam też dobrze wiedząc, że to ja)

* co do mojego zdania: patrz na cudzysłów i zrozum to i owo :)

*co do ciebie: kręcę beke cd... :D i już nie będę ci odpisywał bo nie ma to nic wspólnego z tematem a szkoda mi też klawiatury na ciebie (tej za 2zł z biedronki) xD

@topic to silk itemy lecą ze wszystkich mobów czy tylko dh cave?

Opublikowano

s3y

Po pierwsze , o czym ty do mnie dziecko mówisz? Czat utworzyłem fakt ale wszedłem na niego posiedziałem z 30 min po czym wyszedłem bo nikogo nie było.
Wkręcasz sobie jakieś chore tematy , naćpałeś się czy jak? komu te bzdury chcesz wcisnąć bo chyba nie mi. Udowodnij mi ze się tak bardzo podniecałem :] no udowodnij.
ciągłe kombinację z guildią ? hahaha napisałem 1 topic w którym ogłosiłem że być może ja zrobię guilldię o ile pamiętam dobrze. Na Chacie nikt mnie nie zjechał , chyba nie o mnie mowa. Namawiam do przejścia do Crashers :]?? hahhahahahahahahhahaha.... proszę cię bo to już jest naprawdę śmiechu warte. KOGO namawiam no daj przykład bo cię wyśmieję po raz kolejny.

Zrozum kolego że jesteś przegrany. Niby wypisujesz jakieś zdania NIE PRAWDZIWE ale kto ci uwierzy :] pokaż dowody bo spinasz dupę dzieciaku. Nie podoba ci się że źle się wypowiadam na temat servera to już twój problem , idź się popłacz ^^ haha każdy ma swoje zdanie a Forum jest od tego by je wypowiedzieć.

@EDIT

Masz rację już się nie wypowiadaj bo to śmiech na sali jest co piszesz , wiem próbujesz obronić swoją dupę , ale ci się to nie uda , bo za dużo gadasz.

@UP

Działa Bot , czego miał bym nie działać?

Opublikowano

SpeedOfSound czy ty musisz tyle płakać? twoj płacz nic nie zmieni w wbijaniu na serwer nie jak sie nie podoba to nikt cie tu nie trzyma.

Jeżeli chcesz grać to zepnij poślady i wbijaj(bardzo cieżko skoro jeszcze mbot robi to za ciebie)

Jeżeli nie chcesz grać to po co sie udzialasz w tym temacie? jest wyłącznie twoj płacz który nabija posty.

Czyżby jakas inspekcja?

Opublikowano

czy może mi ktoś wysłąć własnie taki plik settings abym miał rozdzielczość 800x600 i w " gra w oknie "

A tak fakt , gm coś wspomniał o jakimś resecie na 15 min :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...