Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Velestia*OnlyChina*90CAP*vSROfiles*Job-Based*Otwarcie 4 MAJA !

rozrabiacz99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer on

jednak jest bład C10 ... czyli oficjalnie nie jest otwarty cos wbijaja jescze mi sie wydaje ....

Bug na bugu. Chyba dziś nie ma co liczyć że uda się zalogować.

76561198001815076.png
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bug na bugu. Chyba dziś nie ma co liczyć że uda się zalogować.

Kurcze skad sie tyle tego bierze przez dobrze wszystko bylo ;) cos sie jebneli pewnie przy wprowadzeniu i tak sie mogly pojawic kolejne ;

Opublikowano

Nie ma lipy... same bugi :)

Wam to się nigdy nie dogodzi, ekipa się stara, wprowadzają nowinki, dbają o serwer i tak źle. Nie rozumiem skąd to się bierze,z głupoty czy braku zajęć poza silkiem? Moje zdanie jest takie, że to naprawdę dobry serwer i pohula jeszcze sporo.

Opublikowano

Wam to się nigdy nie dogodzi, ekipa się stara, wprowadzają nowinki, dbają o serwer i tak źle. Nie rozumiem skąd to się bierze,z głupoty czy braku zajęć poza silkiem? Moje zdanie jest takie, że to naprawdę dobry serwer i pohula jeszcze sporo.

To wcale nie było jakimś umniejszeniem wobec ekipy tego serva... popieram w 100% to co napisałeś o staraniach ekipy jak i samym serwerze :) Troszkę humoru :D

Opublikowano

Dokłądnie jeżeli chodzi o ekipe to pełen profesionalizm, server jeden z najlepszych, chodzi tylko o ironiczne wypowiedzi które i tak nie mają niczego na celu :)

Opublikowano

na co czekacie >? jazda na venture !!!

Nie ma sensu tam wbijac

a co do tego serwera jest wszystko w porzadku dobrze ze pracuja nad serwem i wiedza co maja robic ;] to mi się podoba ;) Opłaca się czekać a poza tym dobranoc ;)

Opublikowano

:) poczekamy zobaczymy :) nie ma co się spinać ;**

też mam nadzieję że Server ruszy bo szukałem w między czasie jakiegoś sensownego servera innego ale nic nie znalazłem więc pozostaje nam czekać na ten hehe

Opublikowano

Niedługo znowu. Zostanie garstka graczy bo zaraz będziecie płakać ze 90 lvl i nie ma co robić itp .. Tak jak zawsze znajdzie sie kilku placzkow a zawsze każdy sie jara nowym serwerem A za kilka tyg na serwerze pustki. ... Na serwerZe gra może 500 osób

Opublikowano

Dziwne bardzo dziwne :) Moje jedno konto normalnie działa, drugie ma C10 :) może konta się bugneły lub coś ale serwer mi normalnie chodzi tak jak większości ludziom :)

Uczeń
Opublikowano

Tak, trzeba kilka razy próbować wbić na serv i się zalogujemy (tak pisali na epvp i mi też tak to działa). Żadne konta się nie bugneły, jedynie login xD

Opublikowano

Ma ktoś jeszcze C10 ?? Ja zalogowałem się przed paroma minutami i poszło elegancko a teraz jak chce lognąć to C10 się odzywa...

OK JUŻ DZIAŁA :)

Opublikowano

Najbardziej mnie to dziwi :) ja od wczoraj już nie mam C10. Na bocie jeszcze miałem, ale po kilku próbach logowania się z lunchera serwer padł. Jak go włączyli na nowo C10 mineło i już nie pamiętam co to wgl jest :D

Jest też opcja, supportu :) możecie napisać do GM może wam odbuguje jakoś konto :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...