Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Velestia*OnlyChina*90CAP*vSROfiles*Job-Based*Otwarcie 4 MAJA !

rozrabiacz99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy może mi ktoś wysłąć własnie taki plik settings abym miał rozdzielczość 800x600 i w " gra w oknie "

A tak fakt , gm coś wspomniał o jakimś resecie na 15 min :)

Wystarczy ze utworzysz sam taki folder, w katalogu z gra, zalogujesz sie do gry i ustawisz opcje tak jak chcesz. Wszystko sie zapisze.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a to mam zrobić zwykły folder tylko i nazwać go settings ?

dlaczego nie mam startu jak uruchamiam clienta ;/ ?

"Setting" bez "s" na koncu.

Startu nie ma bo robia update.

Opublikowano

"Setting" bez "s" na koncu.

Startu nie ma bo robia update.

Te codzienne updates i inspekcje mogli by na jeden dzień tygodnia przenieść. Trochę wkurzające jest to.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ogólnie serwer jest fantastyczny według mnie straszna duża ilość ludzi online , i to nie goldfarmy !! co najważniejsze żywi gracze z którymi da sie o dziwo pogadać " chyba że już mbot ma taka opcje " ale wątpie :P pisali coś gmowie o Venture silkroad że tam sie sypie wszystko zostali ci którzy wybulili kase i żal im opuścić grę więc mają podobno 40 osób. co tutaj jest ponad tysiąć. SZOK duża niespodzianka po tak długim okresie czasu od kiedy został otwarty pierwszy serwer silkroad.
można powiedzieć że nastała rewolucja :D

Opublikowano

Ogólnie serwer jest fantastyczny według mnie straszna duża ilość ludzi online , i to nie goldfarmy !! co najważniejsze żywi gracze z którymi da sie o dziwo pogadać " chyba że już mbot ma taka opcje " ale wątpie :P pisali coś gmowie o Venture silkroad że tam sie sypie wszystko zostali ci którzy wybulili kase i żal im opuścić grę więc mają podobno 40 osób. co tutaj jest ponad tysiąć. SZOK duża niespodzianka po tak długim okresie czasu od kiedy został otwarty pierwszy serwer silkroad.

można powiedzieć że nastała rewolucja :D

Gralem na Venture zrobilem donate na ok 50$ dzis wchodze i patrze ze zostalem zabanowany :) nawet nie wiem z jakiego powodu. Coz zlozylem skarge do paypala i bedzie zwrot dziwny ten serv od poczatku byl

Opublikowano

czy u was też zaczął się sezon na Koncerty ;) ??

@EDIT

Mam pytanie czy tylko mi nie chce się gra włączyć? wyskakuje logo i nic wiecej nie ma. nie chce sie wlaczyc

Opublikowano

bo sie tak wszyscy na niego napalili a wyszło co wyszło... jedynie co mam nadzieje że tym razem tak nie będzie , dlatego sie tak nie napalam i od razu nie dotuje go, jak będzie tak dłuższy czas to owszem, ale się zobaczy, fakt faktem najważniejsza jest dobra reklama co Venture tego nie miało, plus obsługo ogólnie ekipa aby się zajeli serwerem, bo na Venture było tak przez kilka dni a później już obie robili jaja ze wszystkiego.

czy u was też zaczął się sezon na Koncerty ;) ??

Tak dzisiaj w mam dni miasta swojego ale niestety nie moge uczestniczyć bo jestem za granica :(

chociaż tutaj dzisiaj też mam święto i bardzo dużo festynów praktycznie co dwa dni :)

pare dni temu był fajny , miasto ubiera duże drzewo " brzoza " zdobimy je swoimi serduszkami wyciętymi z kartki i na nich imiona pary każdy takie serduszko zawiesza na drzewie pozniej jest impreza a w nocy kto ukradnie drzewo to na drugi dzień burmistrz gminy musi wykupić to dorzewo od osoby która je ukradła :D i takiego typu tradycje co roku.

Ostatnio zawody były kaczuszek gumowych na rzecze każdy dostawał kaczke z numerkiem i był start i meta puszczał kaczke i która szybciej dopłynie do brzegu :D ten wygrywa tam nagrody w stylu jakis ps3 itp :) fajna zabawa przy czym oczywiści obsługa i organizacja , policja , straż , pogotowie , kamery były nagłośnienie światła itp. Ale to nie Polska niestety

Opublikowano

Jest to temat poświęcony serwerowi a nie muzyce. Jeszcze jeden temat nie związany z tematem a będą leciały procenciki.

76561198001815076.png
Opublikowano

Chyba za niedługo jednak pobocimy pogramy bo już można włączyć klienta. Niestety inspa nadal trwa :s

76561198001815076.png
Opublikowano

jeszcze jedno takie małe pytanie jaki bow na tym serwie robić ? chodzi o statystyki w co dodawać i ile ?

@DN

Ja cisnę STR Pacheon90lv Fire90lv Cold90lv Heuksal30l

heuxal ? o_O a nie lepiej jak zrobic z pacheon 90 fire 90 force 90 cold 30 ?

Opublikowano

jeszcze jedno takie małe pytanie jaki bow na tym serwie robić ? chodzi o statystyki w co dodawać i ile ?

Ja cisnę STR Pacheon90lv Fire90lv Cold90lv Heuksal30lv

@DN

heuxal ? o_O a nie lepiej jak zrobic z pacheon 90 fire 90 force 90 cold 30 ?

W heuksal jest passyw na HP i się przydaje... force bowerów zawsze kładłem tym buildem więc jak bow to tylko taki

Opublikowano

Str bow to tylko : 90 pacheon 90 fire 90 light 30 cold || 90 pacheon 90 fire 90 force 30 cold reszta to szit..

SERWER ONN

@ ta u mnie też c10, za chwile zrobią może

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...