Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Velestia*OnlyChina*90CAP*vSROfiles*Job-Based*Otwarcie 4 MAJA !

rozrabiacz99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niestety ale Crashers to już nie jest to co wcześniej. Gratuluje utrzymania fortecy. SS jednak za słabo się przygotowało :p

76561198001815076.png
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w dupe dostaliscie pewnie to teraz placz...boze xD

ja nie mam guildi więc WTF ^^ ? poprostu mi się nie podoba to że na każdym serverze gdzie on jest to jego guildia musi mieć FW.... wkurza to bo nie dają szansy innym guildiom , fakt że ma Pro team ale uważam że troche lipa tak.

Opublikowano

Czemu lipa? Jest to znak, ze nie ma kolejnej dobrze zoorganizowanej gildi taka jaka zrobil sonek. Dla nich to jest swietna zabawa, dla niektorych jest to zwykly rage jak sobie nie radza bo nie maja taktyki :)

Opublikowano

masz rację, ale nie uważasz że trochę lipa jak dominuję jedna i ta sama guildia? ja Gratuluję im takiej guildi bo byłem w niej i wiem że naprawdę w porządku są tam ludzie , wiadomo 80% to Full silks full item no ale naprawdę w porządku ludzie. Szkoda tylko że większość Polaków mamy to do siebie że nie potrafimy się zgrać w kupę.. bo myślę że jak byśmy chcieli to zrobili byśmy naprawdę super guildie wcale nie gorszą od tej S0nka. Niestety większość guildi ma 0 zorganizowania itp. U S0nka większość to Elita servera

Opublikowano

tylko zauważ to Polacy robia kilkanaście gildi bo kazdy chce byc masterem a nie zrobią jednej a aktywnej gildi i takie sa minusy a w tej gildi Anscension jest 47 -50 osób aktywnych dziennie , no i prawda ludzie z grani to są i to straszni :) bo jeszcze nie było żadnej sytuacji co by nie pomogli :)

Opublikowano

no to kurde jaki problem... zróbmy ogarniętą Guildie wspólną nazwę i tylko aktywni niech dochodzą i będzie super... Wystarczy się postarać kochani...

Opublikowano

ktos poleci zorganizowaną guildie mam 83lvl ;d i do kogo napisac na servie thx

FallenAngels Rekrutuje !!!!

5lvl guild / union

Miła atmosfera :)

pm HoneyBoobs,Graves

Jedna z lepszych zorganizowanych gildi na tym serwerze

Opublikowano

no to kurde jaki problem... zróbmy ogarniętą Guildie wspólną nazwę i tylko aktywni niech dochodzą i będzie super... Wystarczy się postarać kochani...

Po tygodniu zaczna sie bluzgi i powstana kolejne gildie tworzone z 5 graczy.

Opublikowano

5lvl guild / union G&L H&F

Miła atmosfera :) Służymy pomocą nowym graczom :) zapraszamy!!!

Jeśli szukasz normalnej , ogarniętej guild bez polaczków i płaczków pisz na priv

pm HoneyBoobs,Graves

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

5lvl guild / union G&L H&F

Miła atmosfera :) Służymy pomocą nowym graczom :) zapraszamy!!!

Jeśli szukasz normalnej , ogarniętej guild bez polaczków i płaczków pisz na priv

pm HoneyBoobs,Graves

Powiedz po co ten zbędny spam, wystarczy raz napisać :) Będą chcieli to dojdą , nie będą chcieli to zrób sobie 2-3 konta - dojdź postaciami i ciesz się że masz full gildie :) . Co do S0nka gildi to nie rozumiem, dlaczego ktoś wyżej się czepia że jego gildia wszędzie czyści serwery :). Mają jakiś cel, lubią grać wiedzą jak się z tym obejść to niszczą, wszystkie pionki w tej grze. Na FTW było widać, jak ludzi są gromieni przez nas, tzn nie ma mnie w AS lecz jestem w Divinity ale naprawdę nie rozumiem zbędnego płaczu :) . Kiedyś były czasy, ze polaczki potrafiły się zgrać i coś osiągnąć, ale teraz jest za dużo tego syfu PRV_SRO, więc nie da się zgrać od tak, czasami otworzą jakiś ciekawy serwer, lecz i tak szara rzeczywistość - marginesy odchodzą po 2-3 tyg. Wbiją max lv, posiedzą trochę i cześć. Większość ogarniętych ludzi, bawi się w Alchemie, PVP itp. A inni nie potrafią nawet PVP ogarnąć, bo przez całą grę patrzyli jak jego postać bije mobki i basta :).

Opublikowano

3/4 Polaków nie wie do czego służy Fortress war administrator a oni chcą coś osiągnąć na fortecy :) lecą na pałę a tak się nie da

większość z nich nawet na ts nie wejdzie nie słuchają się i robią swoje

Wiadomo coś na temat serwera i problemu związanego ze speedem jeśli się odpali zerka ??

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Oddam prot set 85-90 fb fem, 150kk, w chuj stonów, 150 silków, elki... wszystko co mam na postaci. Silkroad jak to silkroad gra nudna jak cholera. Myślałem, że dłużej ugram. Tak więc zainteresowanych pm na Mpc lub na Velestii to: Loney

Opublikowano

Guys, We are working on the
srever right now since hours trying to fix a few things actually not
just the crashing itself, which has multiple issues actually! Go to
sleep smile.gif
royalblade

Opublikowano

Trzeba powiedzieć że nie tylko Polacy są debilami bo 50% tego serwa

Gdy AS zdobyło fortece to pozostałe gildie zamiast próbować ją odbić zabijali się pod wieżami ...

No cóż gildia Crashers okazała się totalną porażką na FW. Nie dość że od nas z gildii poszło 6 osób co zostawię już bez komentarza to jeszcze mieliśmy zajebistą unie w której każdy w czasie FW bocił ....

Czas na zmianę gildii

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Nie moge powiedziec, nie bylo mnie w domu :P

Wszystko wina Fatality unii. Pizdy jebane zamiast pomoc SS to sobie campily za sercem... + nie zapominajmy o tym, ze to wlasnie w asc unii Divinity i Experts odjebali cala robote, bo asc padali jak szmaty.

EDIT:

Przeczytalem, ze ascension niby ma "pro team". Dzieki za fajny poczatek dnia.

Ja bym powiedzial, ze sa to raczej osoby bez realnego zycia, ktore siedza w sro 24/7.

Opublikowano

Niestety Silkroad to już nie to samo co kiedyś atmosfera i klimat, że aż się nie chciało odchodzić od kompa ;D. W miniony weekend przekonałem się że dla niektórych ważne jest tylko przejąć fortece i być najlepszym. No dobra rozumiem, ale chyba niektórzy już dawno zapomnieli o co tak naprawde chodzi w tej grze, o dobra zabawe, poznanie nowych osób i , żeby się troche oderwać od rzeczywistości i pogadać z ludźmi, których na codzień nie znasz osobiście. Niektórzy nie rozumieją też, że istnieje coś poza Silkiem nie mówie tu o wszystkich ale niektórzy mają prace, studiują zaocznie i nie puszczają bota 24/7 i nie mogą być online cały weekend. Ja osobiście ostatnio byłem zalogowany w piątek i miałem jeszcze gildie, potem miałem zajęcia na uczelni i zalogowałem się dopiero wczoraj gdzieś po 22 jednak niestety już nie byłem w gildi. NIe będę podawał nazwy gildi bo tu nie to chodzi żeby komuś zrobić na złość tylko po prostu proponuje niektórym pomyśleć czasem nad tym co robią, to nie boli ;). A tak apropo to szukam teraz gildi, gdzie ludzie grają bo lubią to a nie bo chcą być najlepsi ;)

Opublikowano

Wszystko wina Fatality unii. Pizdy jebane zamiast pomoc SS to sobie campily za sercem... + nie zapominajmy o tym, ze to wlasnie w asc unii Divinity i Experts odjebali cala robote, bo asc padali jak szmaty.

EDIT:

Przeczytalem, ze ascension niby ma "pro team". Dzieki za fajny poczatek dnia.

Ja bym powiedzial, ze sa to raczej osoby bez realnego zycia, ktore siedza w sro 24/7.

Ja jestem z Asc,a nolife sa tam tak samo jak u ciebie i każdego z was w guild.

Co do fw to padłem tylko raz a moje pt resałem może pare razy,wiadomo że int bez ss szybko padnie wiec nie ma co pierdolić.

Na FW mmieliśmy ts wiec byliśmy zorganizowani,wiec przestańcie plakać na mpc że daliście dup...y na fw bo ktoś musiał to wygrać.

Powodzenia na następnym fw.

Pzd

Opublikowano

Ja jestem z Asc,a nolife sa tam tak samo jak u ciebie i każdego z was w guild.

Co do fw to padłem tylko raz a moje pt resałem może pare razy,wiadomo że int bez ss szybko padnie wiec nie ma co pierdolić.

Na FW mmieliśmy ts wiec byliśmy zorganizowani,wiec przestańcie plakać na mpc że daliście dup...y na fw bo ktoś musiał to wygrać.

Powodzenia na następnym fw.

Pzd

Wybacz, ja u polaczkow w gildii nie jestem, wiec nie mow "jak u ciebie i kazdego z was w guild". Prawde mowiac, to ja w ogole gildii nie mam, na fw tylko wbijam do jakiejs i zawsze chodze solo.

A co do s0nka i innych pajacow, znam ich dlugo, nie raz sie zdarzylo ze po 10h dziennie alchemie robili.

Opublikowano

Wybacz, ja u polaczkow w gildii nie jestem, wiec nie mow "jak u ciebie i kazdego z was w guild". Prawde mowiac, to ja w ogole gildii nie mam, na fw tylko wbijam do jakiejs i zawsze chodze solo.

A co do s0nka i innych pajacow, znam ich dlugo, nie raz sie zdarzylo ze po 10h dziennie alchemie robili.

Max Kolonko mówi jak jest:)

A chodzenie solo na fw to jak zaproszenie dziwki do kina,albo kupienie sałatki w Mc Donalds.

No offence.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...