Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Velestia*OnlyChina*90CAP*vSROfiles*Job-Based*Otwarcie 4 MAJA !

rozrabiacz99

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie, to dupe ktory zostal odnaleziony przez kogos tam :p 99,99% go nie zna (ja tez :c )

Opublikowano

bug na bugu , zbugowalo mi konto i kaplica nie moge sie zalogowac bo mam 0% HP , żaden button nie odpowiada nawet exit.

spróbuj wbić nie przez bota ;)
Opublikowano

włanie próbowałem i to samo , próbowałem też na drugim kompie i też to samo, pisałem im support i teraz czekam.

A teraz co jest inspkcja ?

Tak inspa jest

To moze po inspie uda mi się zalogować ;/ bo już zwątpiłem , najwyżej tam konto pójdzie ale dobrze że jeszcze nie wybuliłem kasy :)

edit : właściwie nie wiem czy inspa czy ddos ;p

Dziwna sprawa bo najpierw nie bylo startu w kliencie a teraz jest ale pisze inspectin więc ich zaatakowali pewnie to wyłączyli serwer :D

kurde ale jaja sie tu robią :D

Opublikowano

włanie próbowałem i to samo , próbowałem też na drugim kompie i też to samo, pisałem im support i teraz czekam.

A teraz co jest inspkcja ?

Tak inspa jest

edit : właściwie nie wiem czy inspa czy ddos ;p

Opublikowano

Lub ten dupe to po prostu zwykly fake i robione jest w paincie, fotoszopie :p

tak, byl ddos. Do tego niby jakis update maly ma byc. Bynajmniej tak pisali..

Opublikowano

po prostu chuj nie server xD co się oszukiwać hehe. Pewnie zaraz będzie w chuj krytyki ale forum jest od tego by pisać własne myśli , i zdania , ja to właśnie zrobiłem.

Opublikowano

po prostu chuj nie server xD co się oszukiwać hehe. Pewnie zaraz będzie w chuj krytyki ale forum jest od tego by pisać własne myśli , i zdania , ja to właśnie zrobiłem.

Akurat twoja krytyka malo sie liczy patrząc w ilu tematach spamujesz.

Dla ciebie każdy serwer jest na początku super a po kilku dniach piszesz "chuj nie serwer" itd...

Po prostu jest zwyklym.... graczem który nic nie osiąga na tym serwie i ci sie nie podoba jak wszędzie :) wiec Krk skończ swój spam i płacz.

Co wy narzekacie ? przynajmniej cos robia oraz naprawiaja poki co serwer ladnie smiga A ludzi nie brakuje i to jest wazne nie chodzi mi GF tylko joby i pvp.

Opublikowano

Powiem tam gram już trochę i jeszcze na ani 1 Buga nie trafiłem ani razu problemu nie miałem tak jak większość która lubi pograć

Ludzie zajebiści żadnego chamstwa suny somy nie latają wiec czego więcej ? , chcecie sun albo 120cap to szukajcie innych a nie spamujecie ze gówno a nie serv nie podoba się ? nikt was nie trzyma . Ale nie róbcie Opini takiej niech nowi wbija i zobaczą sami się przekonają a nie czytają wypociny niektórych którzy męczyli się cały dzień jak zbluzgać serwer i rezygnują

joker%20sygnatura%203.jpg

Nick: Reniferu

Opublikowano

SUPER w rocku zwiększyli podwójnie liczbę spawnu mobów :D , więcej spotów jest z mobami :) a i ten bug z silkami to został wyeliminowany już dawno wtedy co zamkneli darmowe silki , do tej pory wszystkie osoby które miały ten bug zostałyzbanowane , również z tym niby kolesiem na tym zdjęciu , nie jest trudno w menadżerze konsoli odszukać gracza z podaną ilościa itemów , wystarczy wpisac kto ile ma silków lub jakich itemów np premek :) a i gra sie miło na tym serwie bo to chyba jedynyserwer z tyloma ilościami ludzionline do kogo by się nie zagadalo to odpisze w mieastach duży ruch stalle , życie kwitnie po prostu nie to co na niektórych serwerach gdzie jedynie do siebie można popisać , ewentualnie z mobem na spocie

Opublikowano

no serwer sprawuje się świetnie :) zachęcam wszystkich do gry

czy tylko ja mam buga że nie mogę się zalogować do gry daje start nic , exit tez nic

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

czy tylko ja mam buga że nie mogę się zalogować do gry daje start nic , exit tez nic

Konkurencja nie śpi

76561198001815076.png
Opublikowano

Własnie ja tez nie moge sie zalogowac , wie ktos jaka jest tego przyczyna ? i czy da sie to naprawic;p

Pozdro od Vanity;p

Przyczyna leży od strony serwera. Wystarczy poczekać.

Vanit kiedy jaka karka? :)

76561198001815076.png
Opublikowano

HooneyBoobs Ty CYCKU :D

Opublikowano

Kiedy ty nie plakales? Tak samo jak z gildia Sonka, jak w niej byles na Venture to bylo fajnie, jak tu cie nie przyjal to juz problem...

Rekrut
Opublikowano

Kiedy ty nie plakales? Tak samo jak z gildia Sonka, jak w niej byles na Venture to bylo fajnie, jak tu cie nie przyjal to juz problem...

A ja nadal nie wiem czemu tak się jaracie tym sonkiem i całą jego śmieszną guild. Taka prawda, Divinity uratowało Ascension bo to oni jako jedyni padali na FW. Po prostu to nie ich wina, że inne unie nie potrafią się zebrać w jedność. Ascension i reszta jego guild nigdy nie posiadała ŻADNEGO doświadczenia na FW.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

A ja nadal nie wiem czemu tak się jaracie tym sonkiem i całą jego śmieszną guild. Taka prawda, Divinity uratowało Ascension bo to oni jako jedyni padali na FW. Po prostu to nie ich wina, że inne unie nie potrafią się zebrać w jedność. Ascension i reszta jego guild nigdy nie posiadała ŻADNEGO doświadczenia na FW.

A jednak potrafili się dogadać i jakoś ten Hotan podbili.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja nie mowie o samym Sonku czy jego gildii, tylko podaje kolejne przyklady jak on wiecznie placze. Osoba ktora go nie zna moze brac do siebie jego opinie, wiec mysle ze warto by inni wiedzieli jak jest.

Opublikowano

jak ktoś ja majkiś kontakt z gm to niech napisze żeby ogarnął to bo co chwile wywala i pisze inspection albo c10 grac sie nie da

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

jacy GM-owie taki server, nie piszcie mi ze komus go odradzam albo ze gram na innym, bo nie gram poki co na zadnym poprostu widze co sie dzieje ;)

b421ea0bef5eb630m.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...