Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Velestia*OnlyChina*90CAP*vSROfiles*Job-Based*Otwarcie 4 MAJA !

rozrabiacz99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego nie moge wejsc do jangan cave(co wymagane) aa i co jest w dh cave bo widzialem ze wymagaja joba. Nie jestem z akutalizacjami obyty nie mam czasu na to, bylbym wdzieczny jakby ktos po krotko napisal gdzie tu mozna powyzej 85+ pobic bo na rooka za daleko :-)

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jangan cave nie ma . jest tylko DH cave do którego możesz wejść zakładając JOBA , popularnym Jobem jest Thief w cave , aczkolwiek zdarzają się rodzynki.
Job cave jest chyba od 80 lvla =) tyle na temat.
Co do Guildi to proponuję zrobić ankietę z nazwą... wybrać jakiegoś mastera i zrobić 1 naprawdę aktywną guildie z Team speakem3 i dobrą unią + lvl wiadomo.

Opublikowano

Jangan cave nie ma . jest tylko DH cave do którego możesz wejść zakładając JOBA , popularnym Jobem jest Thief w cave , aczkolwiek zdarzają się rodzynki.

Job cave jest chyba od 80 lvla =) tyle na temat.

Co do Guildi to proponuję zrobić ankietę z nazwą... wybrać jakiegoś mastera i zrobić 1 naprawdę aktywną guildie z Team speakem3 i dobrą unią + lvl wiadomo.

z tego co wiem to normlanie od 50 sie wchodzi bo widzialem typów na taxi chyba ze broni nie zmieniali na 8dg.

Opublikowano

z tego co wiem to normlanie od 50 sie wchodzi bo widzialem typów na taxi chyba ze broni nie zmieniali na 8dg.

Po tp broń sam się zmienia. Po wejściu do cave automatycznie by mieli w łapie na swój lvl.

76561198001815076.png
Opublikowano

tak podsumowując myslalem ze bedzie nudno bo olny bot i GF a ludzi do zabawy nie brakuje ^^

Opublikowano

Na tym serwie jest naprawdę taka duża liczba graczy onl ? Czy to ściema ?

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Z tego co się orientuję, to rzeczywiście tyle jest. Wliczając rolników złota rzecz jasna, ale tak jest z każdym serwerem. Populacja dorównała BlazeGN (Necro), nie sądziłem, że znajdzie się taki serwer:)

Opublikowano

Na tym serwie jest naprawdę taka duża liczba graczy onl ? Czy to ściema ?

prawde mówiąc jest w chuj ludzi wejdź do hotan to zobaczysz xD

Padło logowanie czy coś ?? bo mi się start nie pokazuje :D

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

niech lepiej się zajmą bugami :) speed na zerku to masakra jest

Opublikowano

zamiast tych inspekcji co maja zapobiec goldfarma 24/7 mogli by ksiażke wprowadzić ze po np 4h nie dropia itemy i trzeba zrobic reloga

Opublikowano

zamiast tych inspekcji co maja zapobiec goldfarma 24/7 mogli by ksiażke wprowadzić ze po np 4h nie dropia itemy i trzeba zrobic reloga

Lepiej by było jakby to było 6h. Przelogowuj się wieczorem jak serwer full.

76561198001815076.png
Opublikowano

Lepiej by było jakby to było 6h. Przelogowuj się wieczorem jak serwer full.

podałem tylko przykład znając gm'ów pewnie bedzie 3h ja by takie cos zrobili :D

Opublikowano

serwer umiera , goldfarmy go zabiją , miało być job based a jest goldfarm based , job rate wygląda w przypadku thiefa 3m zysku z ukradzionego 20m ! a trader z 20m ma zysk 14m ! to jak ma tu gold farm nie być . NUDA

Gdyby ktoś chciał pograć na serwerze gdzie sie robi ciagle karawany :

Opublikowano

nie można się zalogować bo się start nie pokazuje co oni wgl robią .... chyba nic w tym kierunku żeby to naprawić

Opublikowano

serwer umiera , goldfarmy go zabiją , miało być job based a jest goldfarm based , job rate wygląda w przypadku thiefa 3m zysku z ukradzionego 20m ! a trader z 20m ma zysk 14m ! to jak ma tu gold farm nie być . NUDA

Gdyby ktoś chciał pograć na serwerze gdzie sie robi ciagle karawany :

Jak chcesz reklamować serwer to załóż osobny temat. I najlepiej bez linków do innych for.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...