Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Velestia*OnlyChina*90CAP*vSROfiles*Job-Based*Otwarcie 4 MAJA !

rozrabiacz99

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer dalej żyje? Grałem ponad miesiąc temu, i po tym jak coś tam zmieniali serwer był offline troche czasu, myślałem że się nie podniesie. Opłaca się wracać?

Opublikowano

Server działa, ludzi od 700 do 1k wieczorem, czy coś się zmieniło po miesiącu tego Ci nie powiem bo gram od 2 dni xD Jak dla mnie server spoko, ale niech się ktoś inny wypowie : d

@Edit

Poszukuje Gildii ^^

mylove.gif

Opublikowano

RED jedyna i najlepsza Polska gildia :) Polecam ich. Sam do nich przejde jak mnie moja gildia jakos zdenerwuje ^^ ale na razie jest dobrze, i tak jesteśmy w jednej unii więc :)

Opublikowano

Po ostatnim FW odechcialo mi sie troche tu grać.. GMowie maja lekko w dupie to co sie tu dzieje. Ip limit dalej nie powrócił, ludzie goldfarmuja ile sie da.. Szkoda bo było bardzo fajnie.

Teraz mam takie pytanko, ktoś wie jak sie robi Chargebacki na paypalu ? zdonatowąłem 10 dolców i chciałbym je odzyskać... :P

Opublikowano

Po ostatnim FW odechcialo mi sie troche tu grać.. GMowie maja lekko w dupie to co sie tu dzieje. Ip limit dalej nie powrócił, ludzie goldfarmuja ile sie da.. Szkoda bo było bardzo fajnie.

Teraz mam takie pytanko, ktoś wie jak sie robi Chargebacki na paypalu ? zdonatowąłem 10 dolców i chciałbym je odzyskać... :P

https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/security/chargeback-guide
76561198001815076.png
Opublikowano

Mam problem z botem do tego servera. Gdy wchodze do gry na bocie bez zadnego configu to wszystko jest ok, natomiast gdzy zapisze ustawienia bota i chce wejsc jeszcze raz to po wpisaniu loginu i hasla gra sie crashuje. Ma ktos jakis sposob na to?

Opublikowano

Mam problem z botem do tego servera. Gdy wchodze do gry na bocie bez zadnego configu to wszystko jest ok, natomiast gdzy zapisze ustawienia bota i chce wejsc jeszcze raz to po wpisaniu loginu i hasla gra sie crashuje. Ma ktos jakis sposob na to?

full serv ;p

Opublikowano

Ja osobiscie chyba robie sobie przerwe i poczekam na ten polski server, który się tutaj reklamuje na forum. Jesli nasza ekipa będzie się gdzies zbierac to dam znac o tym na naszym fan page'u na FB (SilkroadRedGuild - nie bede linkował bo pewnie bana dostane za reklame^^). Dzieki za dobre słowa o filmie :)

Opublikowano

Dopiero pobrałem clienta, włączam Launchera i tak sobie wisi.

Ten serwer w ogóle działa? Niby jest 800 osób online...

ae543c51.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam Gildia MyTh Rekrutuje nowych Graczy. Gildia nowa Między narodowa wiadomo z samymi Polakami Full gildi sie nie zrobi Nick DrJoint

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hmm, z tego co widzę Velestia dalej działa i jest ~170 osób na serwerze. co sie stało ze na tym forum ten temat zgasł i z 1k osób zrobiło sie tylko 170? :] I czy opłaca się tam dalej grać? Jakby co nie miałem neta przez 2 miechy.

Opublikowano

ddos, exploit, lagi + wywalili ip limit przez co server upada. Wspomniane 170 to nawet nie polowa prawdziwych graczy bez ip limitu. Po ponad 1.5 mies. Juz praktycznie kazdy mial soma bo kazdy robil job abuse mimo ze podobno mieli za niego banowac (smiech na sali). Generalnie fajny server na poczatku, chyba najaktywniejszy job do pewnego czasu no ale sami sie doprowadzili do upadku.

Opublikowano

ddos, exploit, lagi + wywalili ip limit przez co server upada. Wspomniane 170 to nawet nie polowa prawdziwych graczy bez ip limitu. Po ponad 1.5 mies. Juz praktycznie kazdy mial soma bo kazdy robil job abuse mimo ze podobno mieli za niego banowac (smiech na sali). Generalnie fajny server na poczatku, chyba najaktywniejszy job do pewnego czasu no ale sami sie doprowadzili do upadku.

dokładnie, chyba najlepszy na jakim grałem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...