Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Velestia*OnlyChina*90CAP*vSROfiles*Job-Based*Otwarcie 4 MAJA !

rozrabiacz99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

loguje sie przez mbota pojawia sie niby obrazek wciskam enter, jeb! wylacza clienta a w mbocie takie cos:

[16:47:56] Cannot connect due to server traffic (Worldserver). Need to restart client...

[16:47:56] Client closed connection (0)

[16:47:56] Stop training

Server jest pelny.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

haha, wbijsz po całym dniu pracy na serwa żeby chwilę się pobawić i tu full, na priwie hehe :) ładna reklama, niczego sobie :D

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Chłopaki mam problem nie działa mi strona Velestia.com , luncher ani bot nie odpowiada . Tak jakby server był wyłonczony bądz była inspekcja albo bym miał zbanowane ip ale nie wiem dlaczego.
Ma ktoś taki problem albo może coś poradzić od rana tak mam.
Bardzo proszę o pomoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chłopaki mam problem nie działa mi strona Velestia.com , luncher ani bot nie odpowiada . Tak jakby server był wyłonczony bądz była inspekcja albo bym miał zbanowane ip ale nie wiem dlaczego.

Ma ktoś taki problem albo może coś poradzić od rana tak mam.

Bardzo proszę o pomoc.

ja wiem czemu --- KSP ch*uja ssie

Opublikowano

inspekcja jest?? bo jak wchodze przez launchera to pisze że inspekcja... a na stronie jest 998 graczy online??

co jest z tym serverem?

Opublikowano

No to dobrze : ) I powinni dac blokade ip żeby kazdy grał tylko na jednym koncie takie moje zdanie ...

to i tak nic nie da zeby kazdy gral na jednym koncie musi byc zabezpieczenie ala venture

Opublikowano

Od 10min probuje wejsc na serwer,a gdy wejde i juz wybieram postac to wyrzuca clienta i tak caly czas.

z tego co widziałem serwer jest full 1000/1000 :) wg rzadka sprawa na priwach

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

to i tak nic nie da zeby kazdy gral na jednym koncie musi byc zabezpieczenie ala venture

ala venture? Gdyby na venture dzialal bot, to by dawno byla ta blokada zlamana :p

Server jest full, niby maja dodac 200 slotow jutro

Opublikowano

ala venture? Gdyby na venture dzialal bot, to by dawno byla ta blokada zlamana :P

Server jest full, niby maja dodac 200 slotow jutro

no nie wiem dużo ludzi sądzi ze 1 konto jest ciekawsze niz wlasne pt mysle ze takie cos by sie przyjeło jedno konto i bot dozwolony

bot-tak

GF-nie

Opublikowano

ja pierdole jest 4:00 i nie mozna wbic na server.. ja chybra zrezygnuję z tego padziewia.. co to wogole ma być... kurwa:/

tak płaczecie że nie ma ludzi na servie , a teraz płaczesz bo nie da się wbić -.-
Opublikowano

tak płaczecie że nie ma ludzi na servie , a teraz płaczesz bo nie da się wbić -.-

ludzią nigdy nie dogodzi

Jak komuś się nie podoba niech nie gra i proste ....Nie ma zadnego przymusu

Opublikowano

ludzią nigdy nie dogodzi

Jak komuś się nie podoba niech nie gra i proste ....Nie ma zadnego przymusu

Jakby zmniejszyli limit do 2 kont to by było idealnie. Ja jakoś bym przebolał że muszą tylko dwa boty zamiast trzech biegać.

76561198001815076.png
Opublikowano

słuchaj dla mnie to jest i tak bez sensu... co z tego że jest 1000 osób... jak 90% to są jebane boty posiadające 8/8 własne PT...

Wczoraj z ciekawości patrzyłem było 995 osób Online a tylko 10 PT .. w tym 4 LTP , 2 z taxi a 4 w których nie było więcej niż 4 osoby.

Ja wszystko rozumiem że to jest Privat , i że tutaj powinno być łatwiej o wszystko ale bez przesady GM nadawał SP.... że ja osobiście na 0 gap jadę o 1 lvla i jestem FF do 90.. Co to jest za gra powiedz mi , kiedy wchodzisz do gry i o nic nie musisz się starać bo wszystko masz w zasięgu ręki.

( możesz mnie skrytykować , jeżeli uważasz że źle mówię ).

Jestem pewien że nie tylko mnie to zaczyna denerwować. Server naprawdę na początku był super. Było trudno o wszystko. Były party , hunty na uniq.

A teraz? GM sobie robi codziennie Eventy z UNIQUE...do tego daje po 150k sp, i teraz 70% servera ma 90 lvl. Jaki w tym sens i logika.

A najlepsze jest ten "LIMIT IP" niby miało być 5 konta , tak GM pisał < hahaha> , niestety jego słowo jest chuja warte. Panie i panowie możecie sobie narobić kont ile chcecie , i puścić na bota bo IP limit to wielki FAKE. Kolejna Fejk to start , co nie którzy pamiętają pewnie że na starcie można było przenosić rzeczy do storage :)? ?

Wczoraj gadałem z pewnym kolegą który na starcie sobie narobił całą stronę Reversów i grab petów w storage =) Dodam jeszcze że aktualnie nie można przenosić więc kolega się wzbogacił. Dlatego apeluję by , zrobić Ankietę na forum Servera z założeniem IP limitu na 2-3 konta. Jak byśmy się zebrali wszyscy to myślę że coś by z tego było.

@EDIT

Online Players : 1343

CROWDED

Opublikowano

@up

Widac Ty albo Twoj kolega jest debilem za przeproszeniem :) Jak narobil sobie cala strone reversow itd jak mozna zrobic 4 postacie na konto a usuwanie trwa 7 dni? to Ci teraz nie wyszlo.

Jak Ci nie pasuje ze jest tyle ludzi, to idz na server z capem 90 gdzie masz 300 online z czego 150 to gfy. Goldfarmy sa wszedzie i beda wszedzie odkad mbot jest scrackowany.

Nie stwierdzaj po ilosci party ile jest normalnych postaci a goldfarm, bo wiadomo jest to dzien roboczy, na dodatek rano. Wiekszosc ustawia bota na noc i idzie do szkoly/pracy czy tez go wlacza rano..

Pozatym, jesli Ci nie pasuje to nie graj.

Opublikowano

zapraszam na Venture ;) tam nie ma gf :) od poczatku wiedzialem ze tak bedzie ze po tygodniu ludzie zaczna odchodzic z tego servera bo same gf

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

@up

Widac Ty albo Twoj kolega jest debilem za przeproszeniem :) Jak narobil sobie cala strone reversow itd jak mozna zrobic 4 postacie na konto a usuwanie trwa 7 dni? to Ci teraz nie wyszlo.

Jak Ci nie pasuje ze jest tyle ludzi, to idz na server z capem 90 gdzie masz 300 online z czego 150 to gfy. Goldfarmy sa wszedzie i beda wszedzie odkad mbot jest scrackowany.

Nie stwierdzaj po ilosci party ile jest normalnych postaci a

goldfarm, bo wiadomo jest to dzien roboczy, na dodatek rano. Wiekszosc

ustawia bota na noc i idzie do szkoly/pracy czy tez go wlacza rano..

Pozatym, jesli Ci nie pasuje to nie graj.

nie ja tylko kolega , pisałem przecież. Tak mi powiedział , nie wiem jak to zrobił , być może , można było przenosić też na Exchange tak jak to teraz jest albo na stallu nie wiem jak to zrobił, ale podobno ludzie tak porobili sobię.

Co do goldfarm zgadzam się na każdym serverze są , ale napewno nie aż tyle, wszystkie spoty są pełne bo Gfy... przesada.

Moim zdaniem powinni zrobić jakiś limit ip i wtedy byśmy zobaczyli ile tak naprawdę osób gra.

Co do "pasowania" może i mi nie pasują pewne rzeczy , ale nie lubię zmieniać servera jak rękawiczkę.

Opublikowano

słuchaj dla mnie to jest i tak bez sensu... co z tego że jest 1000 osób... jak 90% to są jebane boty posiadające 8/8 własne PT...

Wczoraj z ciekawości patrzyłem było 995 osób Online a tylko 10 PT .. w tym 4 LTP , 2 z taxi a 4 w których nie było więcej niż 4 osoby.

Ja wszystko rozumiem że to jest Privat , i że tutaj powinno być łatwiej o wszystko ale bez przesady GM nadawał SP.... że ja osobiście na 0 gap jadę o 1 lvla i jestem FF do 90.. Co to jest za gra powiedz mi , kiedy wchodzisz do gry i o nic nie musisz się starać bo wszystko masz w zasięgu ręki.

( możesz mnie skrytykować , jeżeli uważasz że źle mówię ).

Jestem pewien że nie tylko mnie to zaczyna denerwować. Server naprawdę na początku był super. Było trudno o wszystko. Były party , hunty na uniq.

A teraz? GM sobie robi codziennie Eventy z UNIQUE...do tego daje po 150k sp, i teraz 70% servera ma 90 lvl. Jaki w tym sens i logika.

A najlepsze jest ten "LIMIT IP" niby miało być 5 konta , tak GM pisał < hahaha> , niestety jego słowo jest chuja warte. Panie i panowie możecie sobie narobić kont ile chcecie , i puścić na bota bo IP limit to wielki FAKE. Kolejna Fejk to start , co nie którzy pamiętają pewnie że na starcie można było przenosić rzeczy do storage :)? ?

Wczoraj gadałem z pewnym kolegą który na starcie sobie narobił całą stronę Reversów i grab petów w storage =) Dodam jeszcze że aktualnie nie można przenosić więc kolega się wzbogacił. Dlatego apeluję by , zrobić Ankietę na forum Servera z założeniem IP limitu na 2-3 konta. Jak byśmy się zebrali wszyscy to myślę że coś by z tego było.

@EDIT

Online Players : 1343

CROWDED

Jest blokada ip na 3 czy 4 konta

Popieram niech zrobią na 2 konta bedzie idealnie

Serwer jest okej a gm dobrze ze dal sp za to ze serwer stal w bezczynnosci

Ludzie są zadowoleni i graja sobie elegancko , a komus zawsze cos nie bedzie pasowac kazdemu nie dogodzisz ...

Mowicie ze serwer schodzi na psy ? taa to dlaczego teraz kurwa jest 1340 osob online .. ?

Jeszcze raz to napisze jak ktos nie chce to niech nie gra i nie wypowiada sie bez sensu jak nie wie co jak bylo.

++++++++++==================+++++++++++===============+=======+++

nie grasz ? to papa z tego działu

to jest priv na nie global , serwer for fun a nie zeby przezywac czy cos ja mam to w dupie czy bede dobry czy nie

czy lataja kolo mnie boty jak ja z niego tez korzystam

I gitara > Jak ktos chce byc koks to poswieci czas nad serwem okej niech jest ja na to nie mam czasu gram for funny bo mam wazniejsze rzeczy takie jak praca,dziewczyna,imprezy a nie kurwa siedziec nocami i grac w silka <lol >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...