Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Velestia*OnlyChina*90CAP*vSROfiles*Job-Based*Otwarcie 4 MAJA !

rozrabiacz99

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SERVER miał wcześniej DDOSA , po godzinie udało się Zwalczyć.
Gm napisał nawet " DDOS 0 - 1 Server "

Niestety potem poszedł spac i po godzinie, dwóch , czyli TERAZ =) niestety DDOSY wróciły , co za tym idzie?
nie da się wbić AKTUALNIE na server , ponieważ DDOSUJĄ a GM śpi więc zapewne poczekamy do jutra :>
Podobno VENTURE Pinguje serva , chcąc się zemścić. I z przykrością muszę stwierdzić że im się tu udaje mimo to że GM Velestia się stara ogarnąć sytuację.

Zostaję nam czekać , zapewne jutro dopiero GM ogarnie server.
BTW. podobno nie ma ip-limitu. a na 90 lvl Silki się dostaję :) 5 per h. Fajna rozkmina :)

@EDIT

Lece spać , jutro zajrzę :) DOBRANOC

Opublikowano

pozdro dla Skrzata nowego GMA gildii Crashers , czy twoi członkowie w gildii wiedzą CZYM tak naprawde jesteś?

skrzatu.JPG

dla jasnosci robił noob chary ktorymi wbijal do gildii i prowokował innych graczy, po czym pisał pozniej swoim skrzacikiem zeby szli do niego do Crashers.

Opublikowano

Venture z pewnością nie ddosuje tego servera. Nezekana niema kompletnie od przewczoraj. A z tego co mi wiadomo tylko on ma dostęp do roota.

TIOiE.jpg

Opublikowano

pozdro dla Skrzata nowego GMA gildii Crashers , czy twoi członkowie w gildii wiedzą CZYM tak naprawde jesteś?

skrzatu.JPG

dla jasnosci robił noob chary ktorymi wbijal do gildii i prowokował innych graczy, po czym pisał pozniej swoim skrzacikiem zeby szli do niego do Crashers.

i co do sądu mnie podasz ?? hahahahahhaa

Opublikowano

Achh mpcforum... forum dla polaczkow, gimbusow i idiotow. Az musialem sie znowu zarejestrowac, zeby zobaczyc co za gowno tu wypisujecie ^_^

Opublikowano

skrzatu.JPG

popłacz sobie, żal Ci dupe ściska że od nas odszedłeś

co Ci da ten ss ?

W gildi panuje miła atmosfera jak narazie, nikt nie odchodzi

Opublikowano

popłacz sobie, żal Ci dupe ściska że od nas odszedłeś

co Ci da ten ss ?

W gildi panuje miła atmosfera jak narazie, nikt nie odchodzi

Właśnie widziałem, jak ten wasz master ciśnie riposty po Angielsku, choć nie nazwałbym tego, ani ripostą, ani Angielskim. Zasady gramatyki na poziomie gimnazjum, nie ma tutaj co spekulować. Co do polskich gildii, nawet nie ma sensu, w international całkiem dobry klimacik.

@Down

Może skończycie już te bezsensowną kłótnie?

Opublikowano

zal dupe sciska? bylem u was 5min jak kazdy mial max 30lvl :O zobaczyłem wasza kłotnie o buildy to powiedzialem dam se siana, czemu pol waszej gildii odeszło graves hollow, adi etc? bo zal dupe sciskał?

Opublikowano

Wydaje mi się że nie jest to odpowiednie miejsce na takie dyskusje macie Problemy to wyjasnijcie tomiedzy sobą a nie zatruwacie tyłki Innym graczom , którzy wchodzą w ten temat aby uzyskac informacje dotyczące servera a nie kłótni między Gildiami.
Bardzo prosze moderatora o interwencje jeżeli temat powyższy będzie dalej Ciągnięty.
Z góry dziękuje i Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja tego nie zacząłem :) Polecam serwer jak najbardziej :) i zapraszam do Guild Crashers która ma już kilka 90 :) i świetna atmosferka panuje ponieważ zmieniły się trochę zasady i po usunięciu kilku delikwentów zapanował spokój, można można :) .

Opublikowano

Prawda jest taka że gdyby wszyscy tutaj obecni z MPC forum byli w jednej Guildi.. to byśmy każdy server mogli podbić. Mamy tyle Aktywnych naprawde spoko Użytkowników że śmiało 50/50 aktywnych PRO graczy byśmy uzbierali.. a tak każdy robi swoją guildie i wychodzi kilka chuj...ych

Opublikowano

a wiesz dlaczego tak jest, ponieważ wejdzie taki jeden delikwent do Guild typu Kwiecien, który miał swego czasu najwyższy lvl i zaczyna siać zamęt i wprowadzać zamieszanie oraz narzucać swoje zasady, następnie przekabaca 3 ludzi i stwierdziwszy to że ma 16 lat i jest bardzo dorosły jak również jego koledzy 12 i 13 letni, wychodzą z guild i zakładają nową, chciałem załagodzić ten spór przyjmując kwietnia znowu do tej samej guild ale już jako nowy master i znowu zaczął siać zamęt, po usunięciu dorosłych 16 i 12 latków zapanował spokój. ja się pytam gdzie jest ta dorosłość ??

Opublikowano

Prawda jest taka że gdyby wszyscy tutaj obecni z MPC forum byli w jednej Guildi.. to byśmy każdy server mogli podbić. Mamy tyle Aktywnych naprawde spoko Użytkowników że śmiało 50/50 aktywnych PRO graczy byśmy uzbierali.. a tak każdy robi swoją guildie i wychodzi kilka chuj...ych

Byli wszyscy w jednej ale co z tego jak niektórym się zachciało kolejne robić.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ahha no to gitara :) Serwer zajebisty :) Sama ilośc graczy na to wskazuje 1000/1000 :] a serwer nie ma dobrego tygodnia tylko jakby nie popatrzyl to 3-4 dni

Opublikowano

loguje sie przez mbota pojawia sie niby obrazek wciskam enter, jeb! wylacza clienta a w mbocie takie cos:

[16:47:56] Cannot connect due to server traffic (Worldserver). Need to restart client...
[16:47:56] Client closed connection (0)
[16:47:56] Stop training

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...