Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Velestia*OnlyChina*90CAP*vSROfiles*Job-Based*Otwarcie 4 MAJA !

rozrabiacz99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widzisz bo ty ciągle potrafisz tylko narzekać , myślisz że to takie proste zapanować nad serwerem , każdy początkujący serwer będzie miał problemy tak samo jak Isro czy inne gry które wyszły pierwszy raz na rynek, zobacz na większe projekty typu " Call of Duty Black Ops czy Modern Warfare " wszystkie miały bugi. I nad takimi projektami nie pracuje garstka osób które robią to dla hobby. A tu praktycznie parę osób projektuje nam grę dla naszych upodobań , edytuje , kombinuje żeby jakoś się dało grać a ty nadal narzekasz. Po prostu jesteś rozpieszczonym smarkaczem

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogolnie server ma jedna wade, taka ze miewa inspekcje (dosc czesto), ale za to liczebnosc graczy i zabawa to rekompensuje. Duzo karawan, jest co okradac.

Takie tam po 10*. Na zdjeciu od lewej ja z bratem.

sro2013051801152987.png

Opublikowano

Zawsze gdy chce sobie pograć to albo inspekcja , c10 itp.

Ale serwer ogólnie fajny więc nie ma co narzekać ;)

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Zawsze gdy chce sobie pograć to albo inspekcja , c10 itp.

Ale serwer ogólnie fajny więc nie ma co narzekać ;)

No a taki koles zanim odpali te 5+ goldfarm z tymi bugami c10 to do godziny dostaje dc lub inspekcje xD. Spadek graczy to glownie warstwa Gfów.

O teraz to zamiast c10, to pojawil sie bug przy wciskaniu startu na wybranej postaci

Opublikowano

Ogolnie server ma jedna wade, taka ze miewa inspekcje (dosc czesto), ale za to liczebnosc graczy i zabawa to rekompensuje. Duzo karawan, jest co okradac.

Takie tam po 10*. Na zdjeciu od lewej ja z bratem.

sro2013051801152987.png

Mogę się czasem z wami załapać !! :) bo nudzi mi się samemu trochu mój nick w grze HoneyBoobs

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Rekrut
Opublikowano

omg ile tu bugów jest ...

To nie graj, większość jest naprawiona tylko mają niektóre małe problemy. A co do crashy to jest to crash powodowany exploitem, tego nie da się naprawić tylko da się zminimalizować szkody po tym.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Mogę się czasem z wami załapać !! :) bo nudzi mi się samemu trochu mój nick w grze HoneyBoobs

Widzę, że o Hardcorowym to zapomniałeś... ok ok dzięki xDD

Opublikowano

Co tu tak spadła liczba graczy onl ? Poszli po rozum do głowy i dali limit ip aby zażegnać farmerów silków ? 5/1h to porażka xD

Odpisze ktoś ?

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Co tu tak spadła liczba graczy onl ? Poszli po rozum do głowy i dali limit ip aby zażegnać farmerów silków ? 5/1h to porażka xD

Odpisze ktoś ?

Silkow na h już dawno nie ma i nie bedzie,malo graczy bo server albo off albo inspa,to tyle.

Opublikowano

widzisz bo ty ciągle potrafisz tylko narzekać , myślisz że to takie proste zapanować nad serwerem , każdy początkujący serwer będzie miał problemy tak samo jak Isro czy inne gry które wyszły pierwszy raz na rynek, zobacz na większe projekty typu " Call of Duty Black Ops czy Modern Warfare " wszystkie miały bugi. I nad takimi projektami nie pracuje garstka osób które robią to dla hobby. A tu praktycznie parę osób projektuje nam grę dla naszych upodobań , edytuje , kombinuje żeby jakoś się dało grać a ty nadal narzekasz. Po prostu jesteś rozpieszczonym smarkaczem

czlowieku, to priv server a nie global, ktory byl robiony 1 raz... textury sa te same wszysto to samo, a mimo to inne servery nie maja bugow(zwlaszcza tkaich jak ten) wiec o czym my tu mowimy... 1 bug jaki byl to z silkami. ten gosciu co jest ss wyzej jestem pewny na 99% ze nie dostal bana za te premki( nie zastanawialo was dlaczego stoi przy gs?) no wlasnie.

2 sprawa to taka, ze jezeli cos jest tak zbugowane ze nie da sie grac to sie tego nie wypuszcza na rynek,a siedzi i sie to naprawia jak najszybciej.

3 sprawa to nie jestem smarkaczem :) bo poki co to ja sobie piszcze i mam dobry humor, a wy gracie na tym serverze ktory jest off. Poprostu jestem wymagajacy i wymagam czegos od 2 strony, a jezeli wam starczaja free silk czy boty no to nie wnikam ;)

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

czlowieku, to priv server a nie global, ktory byl robiony 1 raz... textury sa te same wszysto to samo, a mimo to inne servery nie maja bugow(zwlaszcza tkaich jak ten) wiec o czym my tu mowimy... 1 bug jaki byl to z silkami. ten gosciu co jest ss wyzej jestem pewny na 99% ze nie dostal bana za te premki( nie zastanawialo was dlaczego stoi przy gs?) no wlasnie.

2 sprawa to taka, ze jezeli cos jest tak zbugowane ze nie da sie grac to sie tego nie wypuszcza na rynek,a siedzi i sie to naprawia jak najszybciej.

3 sprawa to nie jestem smarkaczem :) bo poki co to ja sobie piszcze i mam dobry humor, a wy gracie na tym serverze ktory jest off. Poprostu jestem wymagajacy i wymagam czegos od 2 strony, a jezeli wam starczaja free silk czy boty no to nie wnikam ;)

i tak nie ma lepszego serwera na te chwile i poki co lepszy sie nie zapowiada idz sobie pograc na jakies nowe privki gdzie gra z 30 osob :)

Opublikowano

poki co nie mam czasu na granie, a co do lepszego/gorszego, lepsze sa tylko nikt ich nie widzi bo zwodzila ich reklama ;) i niech nikt mi nie mowi ze tak nie jest bo Valestia niczym sien ie wyroznia od innych serverow(nawet tkaich gdzie gra po 30 osob) no chyba tylko tym ze ma wiecej bugow niz zrobionych rzeczy, to zwracam honor

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

skoro nie masz czasu po co sie udzielasz w temcie sewera na którym nie grasz w dodatku wykazujesz zla ocene wobec serwera

Opublikowano

to jest forum i moge sie wypowiadac na temat tego servera tyle na ile mi palce pozwola :)

a gdzie sens udzielania sie w temacie który cie w ogóle nie interesuje ?

nabijamy posty powiadsz?

Opublikowano

dlaczego uwazasz ze mnie nie interesuje? wyrazam zla opinie na temat servera, bo widze jak jest bug na bugu, off wiekszosc czasu, naprawiaja jeden bug a w zamian tego powstaja dwa kolejne. Akurat na postach mi nie zalezy, poprostu wchodze w temat co jakis czas i co wejsce to kolejne problemy z serverem, to c10, to to, to tamto. Jeszcze ani razu wchodzac w ten temat nie widzialem pozytywnego slowa ze wszystko dziala jak nalezy... ciagle off bo bug z silkami, nie darady wbic bo c10, nie wiadomo kiedy bd on(z tego co wiem to ciagle nad tym pracuja). Poprostu ludzie sie nie zmieniaja, a nasluchalem sie na temat tej ekipy od Valesti z innych serverow gdzie robili za GM i nie sa to dobre opinie, gracze juz powoli zaczynaja odchodzic, nie piszcie mi ze nie odchodza bo dzieciakow z MPC nie licze, bo oni zawsze odchodza jak wszyscy leca z fala. Kwestia czasu i otwarcia oczow. Wez pod uwagew server fulo, server jest robiony i nadzorowany przez 1 osobe( moze nie gra tam duzo osob) ale tam nie ma ani 1 buga, nie widzialem zeby byly jakies bugi, nie ma niepotrzebnych restartow i nigdy nie bylo z tego co pamietam. Tak wiec tez nie piszcie glupot ze oni to musza wszystko sobie poukladac i wgl :) zreszta ten server od poczatku jest nastawiony na zarobek a potem skonczy jak inne bo dzieci sobie dorobia do wymarzonego gangsta auta i bd sie bujac na dzielni ew rodzice nie chca im dac na prawo jazdy.(taka ekipa tego servera, kazdy mial do czynienia z korupcja) na innych serverach to i tutaj tak bedzie albo juz jest,

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

dlaczego uwazasz ze mnie nie interesuje? wyrazam zla opinie na temat servera, bo widze jak jest bug na bugu, off wiekszosc czasu, naprawiaja jeden bug a w zamian tego powstaja dwa kolejne. Akurat na postach mi nie zalezy, poprostu wchodze w temat co jakis czas i co wejsce to kolejne problemy z serverem, to c10, to to, to tamto. Jeszcze ani razu wchodzac w ten temat nie widzialem pozytywnego slowa ze wszystko dziala jak nalezy... ciagle off bo bug z silkami, nie darady wbic bo c10, nie wiadomo kiedy bd on(z tego co wiem to ciagle nad tym pracuja). Poprostu ludzie sie nie zmieniaja, a nasluchalem sie na temat tej ekipy od Valesti z innych serverow gdzie robili za GM i nie sa to dobre opinie, gracze juz powoli zaczynaja odchodzic, nie piszcie mi ze nie odchodza bo dzieciakow z MPC nie licze, bo oni zawsze odchodza jak wszyscy leca z fala. Kwestia czasu i otwarcia oczow. Wez pod uwagew server fulo, server jest robiony i nadzorowany przez 1 osobe( moze nie gra tam duzo osob) ale tam nie ma ani 1 buga, nie widzialem zeby byly jakies bugi, nie ma niepotrzebnych restartow i nigdy nie bylo z tego co pamietam. Tak wiec tez nie piszcie glupot ze oni to musza wszystko sobie poukladac i wgl :) zreszta ten server od poczatku jest nastawiony na zarobek a potem skonczy jak inne bo dzieci sobie dorobia do wymarzonego gangsta auta i bd sie bujac na dzielni ew rodzice nie chca im dac na prawo jazdy.(taka ekipa tego servera, kazdy mial do czynienia z korupcja) na innych serverach to i tutaj tak bedzie albo juz jest,

To co tu jeszcze robisz? Skoro ten serwer jest taki zjebany to po co tutaj jeszcze się wypowiadasz? Idź na inny serwer i skończ to bezsensowne komentarze.

76561198001815076.png
Opublikowano

Z tego co widać kolega nie wie co sie dzieje na serwie

1.od 2 dni nie mialem C10

2.Serwer tak ma często inspy ale to rownież wplywa korzystnie na to ze jest mniej GF

3.Z twojego wypowiedzenia wychodzi na to ze serwer jest cialgle off bo jest bug z silkami "Jeszcze ani razu wchodzac w ten temat nie widzialem pozytywnego slowa ze wszystko dziala jak nalezy... ciagle off bo bug z silkami," a przeciez naliczanie silkow juz dawno jest wyłączone

4,skoro serwer ci sie nie podoba to wypowiedz swoja opinie raz i zmykaj z tego tematu a nie tylko nabijasz posty za niepotrzebny płacz

Opublikowano

owszem wylaczone, ale na tym servie byly od jego kariery juz 2 bugi z silkami.
to po co mi odpisujecie? jak byscie mi nie odpowiadli na moje posty to bym nie odpisywal :)

dobra masz mnie, zapomnialem dac przecinka. Wybacz moj mistszu

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

przez to ze, login server sie scrashowal.

a i sracie jak nie wiem co, podajcie mi chociaz 1 buga ktory az tak przeszkadza w grze. Bug z silkami? jaki? Mowisz o tym bugu gdzie kazdy 90 lv dostal ~200 silkow? To nie byl bug :)

Opublikowano

normalne ze sie crashuje duża wymiana danych na serwerze , więc czasem moze cos się przyciąć ,

jak robicie co na kompie też czasem się co przytnie, niż jak siedzicie i patrzycie na niego.

Dlategotak samo tutaj dużo osób gra więc są problemy niż na takim serwie co 10 osób ma odpalonych wiecznie stala w miecie to co tam ma sie zwiesić.

Tu naonstop się kto loguje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...