Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invisible LastChaos

xDayEnd.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lepiej postawić npc z książkami za 1 golda :rolleyes:

Ja myślę, że lepszą opcją jest dropienie ich, trochę trudniej by było ;) A u npc to prawie każdy serwer ma... Może jakieś miejsce specjalne do dropu książek - nie leśna i cube :D Albo jakiś bossik czy cuś ;x

@Lub jak już pisałam, standardowy drop książek ale lepszy niż wszędzie xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

małe pytanie, bo z adminem jesteśmy w tej sprawie nawzajem przeciwni ... Skille dać za free czy nie TAK/NIE.

Za Free - TAK

ubh6c.png
Opublikowano

małe pytanie, bo z adminem jesteśmy w tej sprawie nawzajem przeciwni ... Skille dać za free czy nie TAK/NIE.

Tak :p

Z tego co widze to wiele ludzi juz sie nie moze doczekac i spamuje na forum :x

Opublikowano

nie. ! my chcemy farmić.... Ew zrób ciężkie wbijanie sp, skille za darmo oraz wymagane 400k sp na wbicie 50 lvl'u gildii D:

alishia.jpg

Opublikowano

nie. ! my chcemy farmić.... Ew zrób ciężkie wbijanie sp, skille za darmo oraz wymagane 400k sp na wbicie 50 lvl'u gildii D:

Bedziesz farmil pu na bloku 50% ? Powodzenia.... Tez osobiscie lubie farme ale to musi byc blok 100% :p

Opublikowano

Farma odpada ! To nie global aby się męczyć żeby cokolwiek osiągnąć. Zresztą.. jak za mobka poleci 200k Pu to na to samo wyjdzie <3

Opublikowano

Jeżeli zrobicie farme stracicie dużo ludzi, ludzie którzy przychodzą na priva raczej chcą dropic itp ale nie tracic miecha na farme

look destiny lastchaos.... 2 dni farmy było na początku i bło bosko

alishia.jpg

Opublikowano

look destiny lastchaos.... 2 dni farmy było na początku i bło bosko

2 dni ? Max 2h ;)

@ i tak skille free mają być! -.-

Opublikowano

Wy sie tu kłucicie, a ja pracuje xD.

Vcaag.jpg

Megafon działa, bossy zostały dodane (brakuje tylko respa),kilka fixów i jutro się zabierzemy za skille

buu

Opublikowano

Vcaag.jpg

Megafon działa, bossy zostały dodane (brakuje tylko respa),kilka fixów i jutro się zabierzemy za skille

skile czyli wszystkie jakie będą? włącznie z tymi nowymi czy tylko same nowe? :D

Opublikowano

Spokojnie :D, n00bów w teamie nie mamy.

Zanim zobaczyłem kto jest developerem to też tak myślałem hohohohhohoho

Właśnie :D Ja jako GS będę nimi tam rządzić i nikt nic nie będzie dostawać :D

Już się nie chwal gjeesę :c

Tak kochanie, ale jak wejdziesz na forum to jest napisane ze beta wystartowała :*

A ktoś Ci oficjalnie dał link? Skoro znalazłeś w google, to i znajdź w google jak dostać się na serwer ;)

Vcaag.jpg

To akurat Ci się udało :P Tylko po co aż tyle tych czatów? I proponowałbym usunąć te dziwaczne aniołkocosie znad czatów, bo przy małych rozdzielczościach będą tylko utrudniały, a pozatym, są brzydkie. W TopUI.tex pójdzie usunąc i spokój.

@Miyoshi

Nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...