Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie, że może być ;)

@EDIT

Czyli jeszcze tylko sklep został do zrobienia? :D

Najpierw obsługa drugiej konfiguracji i dronów w hangarze.
Opublikowano

nie moge sie cos dokopac bo tyle postow wiec jezeli byla odpowiedz/pytanie prosze o wybaczenie, mianowice chodzi mi czy beda designy te po 250k, kupno premium jezeli tak to jakie ceny, czy bedzie jakies uri na start tzn tak jak na serv. testowym czyli 0.5mln urki czy wiecej mniej (jakies info) czy cena beda takie jak na normalu czy tez mniejsze i jak to bedzie z rsb,emp itp czyli rzeczami po mhh , beda caly czas dostepny czy tylko w jakis dzien. jak bedzie mhh to bedzie za sms 25k urki czy wiecej? i ostatne wrota, nagroda taka sama czy bedzie tez x5?

Opublikowano

czekam cierpliwie na start serwera na początku serwera będę siedział 24h :)

Haha, już bota ogarniasz? :D Taki zarcik jak cos. ;p

Opublikowano

nie moge sie cos dokopac bo tyle postow wiec jezeli byla odpowiedz/pytanie prosze o wybaczenie, mianowice chodzi mi czy beda designy te po 250k, kupno premium jezeli tak to jakie ceny, czy bedzie jakies uri na start tzn tak jak na serv. testowym czyli 0.5mln urki czy wiecej mniej (jakies info) czy cena beda takie jak na normalu czy tez mniejsze i jak to bedzie z rsb,emp itp czyli rzeczami po mhh , beda caly czas dostepny czy tylko w jakis dzien. jak bedzie mhh to bedzie za sms 25k urki czy wiecej? i ostatne wrota, nagroda taka sama czy bedzie tez x5?

Z tego co mi wiadomo to Miszczu nic nie pisał o kupnie premium itp. A co do desingów za 250k to jak się nie mylę to w grze będzie wszystko z 2010 roku.

Takeshi95.png

Opublikowano

Dobra wiadomość, działa już zakładanie laserów na obu konfiguracjach.

Opublikowano

Mam pytanko.. Będzie złotko, seprom i możliwość podkręcania nimi leserów, osłon, speeda, rakietek jak w normalnym DO.? :)

Opublikowano

Mam pytanko.. Będzie złotko, seprom i możliwość podkręcania nimi leserów, osłon, speeda, rakietek jak w normalnym DO.? :)

Tak

Miszczu ale ty ciszniesz z robotą :) Co zostało jeszcze do zrobienia?

Osłony, dodatki, drony, sklep.
Opublikowano

Ja tak samo mam pytanie ile poleci kredków o ile są i uri za danego moba ?

Nagrody zwiększone pięciokrotnie, z tym, że gdzie nagroda wynosiła 0, tam dalej jest 0.
Opublikowano

Miszczu mam pytanie i zalezy mi na nim czy łatwo sie robi taki serwer ile trzeba pieniędzy włożyć i pracy ?

Razem ze stroną serwer ma już kilkanaście tysięcy linijek kodu, także trochę czasu wymaga napisanie czegoś takiego, a co do pieniędzy to zależy ile osób chcesz utrzymać bez lagów.

Opublikowano

adik to zależy. Czy masz doświadczenie i czy robisz od podstaw czy masz już silnik i go przerabiasz. Kasy to raczej nic chyba że chcesz tak jak miszczu aby ludzie grali to kasę trzeba chyba tylko na hosting.

Takeshi95.png

Opublikowano

gra przyśpieszona 5razy to i tak jest dosyć dużo co nie?

Nie wgl, Co ty nigdy w normalne DO nie grałeś ? za kubika dostajesz 1k uri a tutaj bedzie 5k + 2,5kk PD . Według mnie dużo :)

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Mucha nie wiem czy dobrze zrozumiałem twoją wypowiedz ale wydaje mi się że odpowiedziałeś mi z sarkazmem. Ja powiedziałem że gra 5 razy przyspieszona to jest dużo bo mam nadzieję że w tydzień się nie zrobi Fe.

Takeshi95.png

Opublikowano

Mucha nie wiem czy dobrze zrozumiałem twoją wypowiedz ale wydaje mi się że odpowiedziałeś mi z sarkazmem. Ja powiedziałem że gra 5 razy przyspieszona to jest dużo bo mam nadzieję że w tydzień się nie zrobi Fe.

No troche sarkazmu użyłem :) Ale w tydzieńe FE i tak sie nie dorobisz zwłaszcza że na poczatku wszystkie mapki podejrzewam że będą zajęte i trudno bedzie znaleźć np. DK. raty 5x na priv to dobre raty bynajmniej takie jest moje zdanie :)

Opublikowano

W tydzień że Fe nie zdobędę to ja wiem :) Ale jak 5 razy to w miesiąc 8 irków raczej będzie. Miszczu a handel też będzie? Jeżeli miszczu nie zamieści prezki jeszcze na innym forum to raczej nie będzie aż tylu graczy. raczej będzie łatwo o dk itp. A kredki będą leciały jak szalone :)

Takeshi95.png

Opublikowano

miszczu a nagroda z wrot bedzie x5 czy normalnie? i czy beda rzeczy tansze? bo glownie na prv wszystko tansze i szybciej :D

Rzeczy tańszych nie będzie, co do wrót, to musimy pomyśleć nad zrównoważeniem nagrody za nie.
Opublikowano

W tydzień że Fe nie zdobędę to ja wiem :) Ale jak 5 razy to w miesiąc 8 irków raczej będzie. Miszczu a handel też będzie? Jeżeli miszczu nie zamieści prezki jeszcze na innym forum to raczej nie będzie aż tylu graczy. raczej będzie łatwo o dk itp. A kredki będą leciały jak szalone :)

Miszczu już zamieścił prezke na innym forum :) No kredki będą leciały jak szalone ale co z tego jak każdemu tak będą lecieć :P ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...