Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rakietki skończone ? I ponowie pytanie nad czym teraz pracujecie ? Bo już mi brak pytań -.-

profil jak będzie zrobiony do 10 pp to nikt nie będzie grał ile będzie grało osób 10 20 więcej nie, bo komu chce się robić profil. Nietrzabyło nic zmieniać tylko zostawić tak jak było. Było dużo lepiej MISCZU

To ostatnia rzecz w którą by się dawało uri. a jeżeli cie tak boli że nie będzie to opuść ten temat bo specjalnie

dla ciebie tego nie zrobi. Aha i raczej każdy chce aby nie był 50/50 więc nie pierdol głupot że każdy chce.

NIKT NIE BĘDZIE GRAŁ JAK BĘDZIE PROFIL 50/50

,,Troll z kompleksem na PP''

Jeszcze jedno w normalnym darkorbit też nie masz profilu jak byś nie wiedział więc nie wypominaj tego.

pyhvh7E.png

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę moderatorów o zablokowanie dostępu do tego wątku userowi KOKOS3211, bo powoduje taki spam, że jest on nieczytelny, a nic on nie wnosi(chyba już 3 strony płaczu o PP).

Miszczu, a jak będzie ze skylabem?
Macie go zrobionego?

Sorki jeśli było takie pytanie, ale w tym spamie ogarnąć nie mogę;d

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Rakietki skończone ? I ponowie pytanie nad czym teraz pracujecie ? Bo już mi brak pytań -.-

To ostatnia rzecz w którą by się dawało uri. a jeżeli cie tak boli że nie będzie to opuść ten temat bo specjalnie

dla ciebie tego nie zrobi. Aha i raczej każdy chce aby nie był 50/50 więc nie pierdol głupot że każdy chce.

NIKT NIE BĘDZIE GRAŁ JAK BĘDZIE PROFIL 50/50

,,Troll z kompleksem na PP''

Jeszcze jedno w normalnym darkorbit też nie masz profilu jak byś nie wiedział więc nie wypominaj tego.

No ale jak to ? :D " Profil musi być zrobiony do 50 PP bo jak nie to nikt przecież nie będzie grał ! To już nie bedzie priv tylko darkorbit POLSKA 1 " <3 <3

Opublikowano

Powiedzcie jak dużo daje wam profil jak ktoś ma umiejętności i umie grać to mu nawet profil nie jest potrzebny żeby ubić tą kryche albo kogoś i jeszcze jedno jak za kryche będzie 630 uri to policzcie 100 krych i macie 200 cdd a przy takich ratach szybko będzie pp robione . Powodzenia ;)

Opublikowano

Proszę moderatorów o zablokowanie dostępu do tego wątku userowi KOKOS3211, bo powoduje taki spam, że jest on nieczytelny, a nic on nie wnosi(chyba już 3 strony płaczu o PP).

Macie go zrobionego?

Po co ci skylab skoro seprom na statku już był cały czas, o ile mi wiadomo :)

Opublikowano

Po co ci skylab skoro seprom na statku już był cały czas, o ile mi wiadomo :)

Seprom może się przydać żeby np. przydzielić PP :) Tak dla utrudnienia rozgrywki

killalllogo.jpg

Opublikowano

Dibra miszczu kolejne pytanie do cb ;p To kiedy zmieniacie wyglad statkow ? " i czy wgl bedzie zmieniony ?" BP SIE DOJEBIE DO WSZYSTKIEGO ;D CZA SIE PILNOWAC ;P

Opublikowano

JAK BĘDZIE PROFIL NIEZROBIONY 50/50 TO NIKT NIE BĘDZIE GRAŁ. A TO MA BYĆ DARKORBIT PRIV CZY TAKIE JAK DARKORBIT POLSKA 1. SKORO MA NIE BYĆ 50/50 PP TO NIE OPŁACA SIĘ W TO GRAĆ CO TO JEST EXP X5 CAŁE NIC TO JUŻ LEPIEJ GRAĆ NA POLSKA 1. JA I KAŻDY WOLI ABY BYŁ PROFIL PILOTA ZROBIONY 50/50 PP

A JESZCZE DO PP TRZEBA SEPROM A ŻEBY GO ZDOBYĆ TO TRZEBA W SKYLABIE ULEPSZAĆ KAŻDY LVL ŻEBY WIĘCEJ PRODUKOWAŁO SUROWCÓW A TO NIE JEST ŁATWE I SZYBKIE TAK ŻE TO SIĘ KAŻDEMU SZYBKO ZNUDZI I NIKT NIE BĘDZIE GRAŁ, BĘDĄ WOLEĆ GRAĆ W DARKORBIT NA POLSKA 1

CZY NIE MAM RACJI FULL ELITE ZROBIMY W 1 ROK TAK JAK NA POLSKA 1, TO CHYBA LEPIEJ MIEĆ PP ZROBIONE 50/50

Opublikowano

Macie go zrobionego?

SAM SIE ZABLOKUJ BĘDZIESZ FE ROBIŁROK TAK JAK W DARKORBIT NA PL1

Opublikowano

@KOKOS NIE KURWA, NIE MASZ RACJI

SAM SIE ZABLOKUJ BĘDZIESZ FE ROBIŁROK TAK JAK W DARKORBIT NA PL1

Weź spierdalaj, robisz z siebie gimbusa i dobrze ci to wychodzi :)

Tam są drzwi -------------> proszę z nich uprzejmie skorzystać i wypierdalać jak @UP stwierdził w podskokach.

Pewnie masz flaxa w darkorbit bez PP bo majaczysz jak stara kurwa.

Kokos mam 26 PP więc okaż mi trochę szacunku bo to bardzo trudne do zrobienia :)

I JAK WEDŁUG CIEBIE GRAĆ NA PL1 TO CO TU JESZCZE ROBISZ ? TAK WIĘC SPIERDALAJ :)

@DOWN HAHAHA JEDNAK cipa jesteś i nawet riposty nie umiesz wymyślić xD

KOKOS3211 polecam maść na ból dupy :D

pyhvh7E.png

Opublikowano

JAK BĘDZIE PROFIL NIEZROBIONY 50/50 TO NIKT NIE BĘDZIE GRAŁ. A TO MA BYĆ DARKORBIT PRIV CZY TAKIE JAK DARKORBIT POLSKA 1. SKORO MA NIE BYĆ 50/50 PP TO NIE OPŁACA SIĘ W TO GRAĆ CO TO JEST EXP X5 CAŁE NIC TO JUŻ LEPIEJ GRAĆ NA POLSKA 1. JA I KAŻDY WOLI ABY BYŁ PROFIL PILOTA ZROBIONY 50/50 PP

A JESZCZE DO PP TRZEBA SEPROM A ŻEBY GO ZDOBYĆ TO TRZEBA W SKYLABIE ULEPSZAĆ KAŻDY LVL ŻEBY WIĘCEJ PRODUKOWAŁO SUROWCÓW A TO NIE JEST ŁATWE I SZYBKIE TAK ŻE TO SIĘ KAŻDEMU SZYBKO ZNUDZI I NIKT NIE BĘDZIE GRAŁ, BĘDĄ WOLEĆ GRAĆ W DARKORBIT NA POLSKA 1

CZY NIE MAM RACJI FULL ELITE ZROBIMY W 1 ROK TAK JAK NA POLSKA 1, TO CHYBA LEPIEJ MIEĆ PP ZROBIONE 50/50

ty jestes nudny neokid kurwa co ci z tego ze dostaniesz od razu 50 pp pojebany jestes to juz nie ta satysfakcja , najlepiej od zera a raty x5 nie jest zle, sory ale ponioslo mnie , na chuj komu 50pp na start chyba neosom ktorzy nie umieja grac w DO, sam gram juz 3 lata i mam 43 pp i to jest to jak dojdzie ci kolejne pp :D a nie masz 50 i chuj tylko wypo sobie robisz jeszcze na takim servie jak zapowiadaja to czysta przyjemnosc . Skoncz spam bo co kurwa ostatnio wejde to tylko ty i te jebane 50pp

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

@Kokos , jesteś gimbus -,- Lepiej zaczynać od zera... jak ty chcesz robić profil aż rok ? Skoro , tam wszystko bedzie szybciej itp.

Btw. Jakieś Postępy nad serverem ? Miszczu/Noob?

Opublikowano

Nie wiem czy wy wszyscy też jesteście takimi dziećmi jak pan z kompleksem pp.

Przecież ten osobnik nie ma więcej jak 12 lat, nie zna ortografii.

Szkoda gadać.

Nie dajcie się prowokować.

Opublikowano

Omg jaki spam z profilem pilota. Ludzie wy nic sami nie potraficie zrobić może niech miszczu udostępni pliki i all jak zrobi serwa i sami róbcie co? A tak na serio to ja bym dał takie raty exp i powazka x5 Skylab x2 (o ile się da) Uri x10 kredyty x20 (chyba że będzie handel to x10)

Takeshi95.png

Opublikowano

Miszczu ponawiam pytanie, jak będzie ze skylabem?

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Miszczu ponawiam pytanie, jak będzie ze skylabem?

Właśnie nad nim pracuję.

Opublikowano

MISCZU JAK BĘDZIE Z PROFILEM PILOTA LEPIEJ BY BYŁO JAK BY BYŁ ZROBIONY 50/50 PP A JAK NIE TO ŻEBY BYŁ NIEPOTRZEBNY SEPROM DO PRZYDZIELENIA PP NA DANY SKILL. ŻEBY NIEBYŁO SKYLABU ALBO ŻEBY BYŁ GOTOWY (ulepszony na full)

WYJDŹ KURWA W PODSKOKACH NOW!

Szymon2727 cienias

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...