Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ LUDZIE ! ja widze tutaj tylko żeby było taniej , łatwiej itd. Kurwa to chyba nie ma być serv na 2 dni , mi sie micha ucieszyła jak zobaczyłem że same raty serva będą x5. Wy to chyba naprawdę wgl nie gracie , tylko sam bot. A do tej gry botów nie będzie tak pisał Miszczu. Chcę sobie kulturalnie wejść sprawdzić czy jest jakiś postęp nad gra i muszę sie dokopywać i szukać bo banda kretynów nie umie przeczytać kiedy bedzie start chociaż każdy wam mówi że do końca lipca powinien być i to ze 100x dziennie. Już widze wasz płacz jak normalny(który też gra osobiście a nie bot(taki jak ja :D ) ) gracz wejdzie na serv i zacznie sobie latać po mapkach, klawiatury chyba pogryziecie.

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mucha ja też nie wiem o co ludziom się rozchodzi że muszą mieć profil 50/50 ja tego nie rozumiem. Ja tam chce dark orbit ale trochę szybsze :)

Takeshi95.png

Opublikowano

ja jestem wlasnie za tym zeby bylo te stare i szybsze, nie mowie ze ma byc od razu wszystko po 1 uri .... tylko ze znizka np taka jak przy rabacie wtedy szybciej wszystko bedzie a przy premium wtedy tez jakas by mogla wejsc chocby zeby szybciej zlozyc statek i robic wrota apropo wrot mam nadzieje ze tutaj lagow nie bedzie :D

Opublikowano

Ja chcę takie coś

Jestem na nie, bo moja opinia na temat starego klienta to że to jest gówno. Miszczu ma podobną, chodź chwilę kiedyś dla zabawy i userów próbowaliśmy odpalać starego clienta, ale potem uznaliśmy że lepiej nad nowym pracować. Głównym atutem starego clienta była duża ilość graczy, a nie to czy miał taki czy inny wygląd, to że dałoby się stare GUI nie sprowadzi tylu graczy spowrotem.
Opublikowano

Moim zdaniem lepszy jest nowy wygląd ten stary jak z epoki kamienia....
stary wygląd mnie osobiście by trochę odrzucał ale i tak mimo to pewnie i tak bym zagrał
na tym serwie :P czekam na serwer cierpliwie :) będę grał napewno :)

Opublikowano

Najlepiej było po tym jak wprowadzili nowego klienta.. Pamiętam jak jeszcze można było zebrać się po 150 osób i nie mieć problemów ze sporymi lagami.. Owszem lekkie zdarzały się lecz można było latać i ubijać..

Opublikowano

Snikers -_- Niech jakiś mod da mu bana. NIE ZNAMY DOKŁADNEJ DATY!!!!!!!!!!!!!!!! Miszu napisał że w lipcu to w lipcu ty jesteś jakiś ułomny cyz co? (to nie jest obraza gracza ale stwierdzenie potencjalnej choroby) a po co profil 50/50? Może na start admin? ja tam wole aby serw był szybszy ale nie zabyt. Wystarczy aby było widać to że serw jest szybszy bo nie chce mieć fe w 1 dzień grania bo to będzie bez sensu. Tak jak prędzej pisałem Exp/poważka x5 uri i kredyty no z x10-x15 moim zdaniem to są dobre raty

Takeshi95.png

Opublikowano

moje zdanie na temat serwera jest takie :

ciekawe by było połączenie starego klienta z nowymi rzeczami które dawały lepszą zabawę z gry i dłuższą bitwę pomiędzy graczami

i jednoczesne utrzymanie jak największej ilości graczy bez problemów z wydajnością :_)

Opublikowano

Mam pytanie czy do tej gry jest potrzebny jakiś launcher czy coś kto wie jak tam będzie trzeba wbić jak serwer ruszy?Proszę o odp

Opublikowano

Mam pytanie czy do tej gry jest potrzebny jakiś launcher czy coś kto wie jak tam będzie trzeba wbić jak serwer ruszy?Proszę o odp

Nie ma zadnego launchera, dostajesz adres strony WWW i wchodzisz w gre przez przeglądarke tak jak na normalne DO

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

A mógłbym prosić o stronkę tutaj?Proszę :)

Czy nie możesz zrozumieć, że jeszcze nikt nie zna adresu stronki. Jak będzie serwer otwarty to ją Miszczu poda !

Opublikowano

Aby zaprzestać nabijaniu postów pytaniami typu : " kiedy będzie server " itd odpowiadam wam raz i konkretnie na to pytanie:

1. Server zostanie odpalony jak zostaną nad nim ukończone prace.

2. Link do servera będzie podany gdy będzie wszystko gotowe

3. Nie wiemy kiedy jest przewidywana publikacja servera, wszystko zależy od tempa prac

4. Nie wiemy jakie jest temp prac.

Od teraz każdy kto zada to pytanie gdzie już wielokrotnie została udzielona odpowiedź otrzyma karę w postaci 5%.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

ale jeżeli trzeba będzie bić npc żeby coś osiągnąć to musi być sklep co nie?

więc napiszecie sklep taki jak w DO czy jedynie prosty skrypt?

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

Mała część Skylabu jest już gotowa

uvkl.png

imat.png

@UP na podstawie screenów można uznać, że sklep będzie taki sam ja w DO z 2011 roku tak jak i cały klient :)

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...