Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba poczekać aż serw wystartuje i się wszystkiego dowiemy. Mam nadzieję że będzie to serw na dłużej niż na 1 tydzień. Miszczu a raty zostają x5 czy inne? I najlepiej aby na start nie dostawało się 50/50 pp bo ta gra by nie miała sensu.

Takeshi95.png

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trzeba poczekać aż serw wystartuje i się wszystkiego dowiemy. Mam nadzieję że będzie to serw na dłużej niż na 1 tydzień. Miszczu a raty zostają x5 czy inne? I najlepiej aby na start nie dostawało się 50/50 pp bo ta gra by nie miała sensu.

Przecież nikt nie pisał ze profil będzie zrobiony i raczej miszczu/ noob nie mają zamiaru tego zrobić ^_^

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Miszczu tak wgl. jakieś nowości ?

Bo coś cicho ,

Musiałem kilka dni odpocząć od rozwijania serwera, ale teraz biorę się do tego pełną parą.
Opublikowano

Miszczu powodzenia w projekcie i mam nadzieję że serwer będzie bez większych bugów oraz że gracze zrozumieją że też masz swoje życie. Czekam na start mam nadzieję że nie przełożysz startu.

Takeshi95.png

Opublikowano

Miszczu powodzenia w projekcie i mam nadzieję że serwer będzie bez większych bugów oraz że gracze zrozumieją że też masz swoje życie. Czekam na start mam nadzieję że nie przełożysz startu.

raczej nie przełoży przecież ma czas do końca wakacji :) poza tym nawet jeszcze ten miesiąc się nie skończył jest kupa czasu :D

Opublikowano

Kupa czasu i pewnie kupa roboty. Ale lepiej aby robili to dłużej a lepiej.

a tego dokladnie nie wiemy czy duzo czy malo ;) z tego co widac to juz chyba koncowka, oby ;)

Opublikowano

To zależy ile mają zrobione. Misczu możesz zrobić listę zrobionych rzeczy?

Jeśli będzie robił listy, codziennie pisał co zrobił etc. to na pewno dużo nie zrobi gdyż ponieważ jak już wejdziesz na MPC to możesz siedziec nawet 2 godziny i przeglądać :) Trzeba sie uzbroić w cierpliwość bo nie znasz dnia ani godziny :D Ale osobiście wydaje mi sie żę już nie długo :)

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Anonymous gdzieś jechał, jednak postanowiliśmy, że wykonamy na początek sklep wraz z ekwipunkiem i oddamy serwer do użytku wcześniej.

Opublikowano

Anonymous gdzieś jechał, jednak postanowiliśmy, że wykonamy na początek sklep wraz z ekwipunkiem i oddamy serwer do użytku wcześniej.

Wcześniej? A możesz podać przybliżoną datę lub powiedzieć czy to będzie w tym tygodniu czy za tydzień? I czy to będą beta testy?

Takeshi95.png

Opublikowano

O mój filmik :D Spoko, ale jak wrócę z nad morza, tak myślę piątek wieczorem. Ew. w sobotę mógł bym to wykonać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...