Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Filmiku narazie nie będzie, jutro jak miszczu wyśle mi all pliki to nagram na twitchu i ew. potem reupne na YT. Montować mi się nie chce, tak będzie proścej :P

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy serwer będzie gotowy? bo chciałbym zagrać a nie wiem czy będę na starcie ;c

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

z tego co pisali to juz chyba tylko sklep zostal ;) jestem ciekaw jak to wogole bedzie wszystko wygladac i jak z cenami, ranga i ile os na poszczegolna range xD

Opublikowano

Ceny mają być normalne chyba że chodzi ci się o handel. NA handlu to raczej ceny będą wysokie bo po 2mln kredek za dk a na rangi to pewnie tez full pkt.

Takeshi95.png

Opublikowano

ale zróbcie jakąś ochrone dla tych słabych bo np.

ktoś gra długo i ma fe.

ktoś zaczął grać dziś i nie ma nic.

fe leci na słabego a on nie może sie dalej rozwijać :(

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

ale zróbcie jakąś ochrone dla tych słabych bo np.

ktoś gra długo i ma fe.

ktoś zaczął grać dziś i nie ma nic.

fe leci na słabego a on nie może sie dalej rozwijać :(

Gdy serwer wystartuje to wszyscy będą mieli takie same szanse a ochrona mogła by być tylko do x-2

jp8p35.png
Opublikowano

bo najlepiej by było jak by profil pilota był 50/50 i każdy miałby równe szanse gry nikt nie był by silniejszy i by ci słabsi tak szybko nie padali

TAK BY MOGŁO BYĆ A MY BY SE TYLKO ZROBILI IRKI I CAŁE WYPOSAŻENIE STATKU

proszę udzielić odpowiedzi na ten temat

bez banowania

Opublikowano

Miszczu a co z czatem ? Będzie ? Będzie jakaś dobra ochrona przed osobami typu Kokos, snikers, orbita ?

A czy w ogóle będzie jakieś regulamin czy coś ?

Ignorujcie orbite, jak wejdzie na serwer i zobaczy że nie ma 50 PP to sobie oleje xD

@DOWN na normalnych serwerach jest gorzej bo pewnie co chwila ktoś nawala nowych graczy jak nie ma bocików.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Ale pomyślcie wy np: będziecie grali zaraz jak serw wystartuje a ktoś dojdzie np: za 3 miesiące bo dopiero znalazł tą grę a każdy będzie miał już FE i co on dużo poexpi każdy będzie go bił z wrogich firm i co a tak to jak będzie profil pilota 50/50 to trudniej będzie FE ubić tego słabszego niż bez pp 50/50 lepiej aby był profil zrobiony 50/50

Bez profilu 50/50 gra będzie tak samo nudna jak darkorbit na polska 1 trzeba będzie robić wszystko na nowo i to będzie się nudziło to jest priw

PROSZĘ ALE NIE DAWAJCIE MI ZA TĄ WYPOWIEDZ BANA PROSZĘ WAS TO JEST MOJA OSTATNIA WYPOWIEDZ ODPOWIEDZCIE CO O TYM SĄDZICIE

Opublikowano

@up to napisz do supportu w Dark Orbit, żeby nowi gracze również dostawali na start 50pp bo nie mają szans latać.. A resztę mogą sobie zrobić sami..

Opublikowano

@up to napisz do supportu w Dark Orbit, żeby nowi gracze również dostawali na start 50pp bo nie mają szans latać.. A resztę mogą sobie zrobić sami..

a czy nie mam racji że ktoś zarejestruje się 1-2 miesiące po starcie serwa i co oni wogóle nie dadzą se rade bo wrogie firmy nie dadzą mu expić a mając profil 50/50 mają jakieś szanse

ale po co ci 50/50 pp jak na początku statków nie będziesz bił

a po dłuższym czasie jak zrobisz FE też nie będziesz pewnie bił statków

Opublikowano

a czy nie mam racji że ktoś zarejestruje się 1-2 miesiące po starcie serwa i co oni wogóle nie dadzą se rade bo wrogie firmy nie dadzą mu expić a mając profil 50/50 mają jakieś szanse

a po dłuższym czasie jak zrobisz FE też nie będziesz pewnie bił statków

Jak ktoś zarejestruje się 2 miesiące później to ma problem.. Po co Ci człowieku te 50pp? Jak zrobisz FE to lecisz właśnie na statki albo Kubiki co wolisz.. co Ci da te 50PP? 50% więcej osłony? Przy flaxikowym koncie? to jest nic. A gdy zrobisz sobie porządne wyposażenie wtedy możesz iść w Profil Pilota bo będzie widać większą różnice niż na początku. Poza tym przy ratach x5 PP zrobisz w mgnieniu oka. A na statki się leci po to aby range wbić a nie PP..

jp8p35.png
Opublikowano

eh.. ORBITA jak dopiero bd mogli go bić na 1-2 a 1-1 ? bd mógł sobie expic może Miszczu i Noob dodają inne alieny na 1-1 ;)

Opublikowano

MISZCZU weź pod uwagę grę za miesiąc lub dwa wszyscy będą mieć FE a ci co zaczną grać to będą szybko padać przez silniejszych wrogów z innych firm i nie będą grać

DLATEGO TAK SIĘ UPARŁEM O TEN PROFIL PILOTA 50/50 PP - zastanów się proszę o niezbanowanie mnie

eh.. ORBITA jak dopiero bd mogli go bić na 1-2 a 1-1 ? bd mógł sobie expic może Miszczu i Noob dodają inne alieny na 1-1 ;)

a co oni ci gracze nie będą chcieli sobie polatać po innych mapkach tylko od 1-1 do 1-2 sam se tam exp

Jak ktoś zarejestruje się 2 miesiące później to ma problem.. Po co Ci człowieku te 50pp? Jak zrobisz FE to lecisz właśnie na statki albo Kubiki co wolisz.. co Ci da te 50PP? 50% więcej osłony? Przy flaxikowym koncie? to jest nic. A gdy zrobisz sobie porządne wyposażenie wtedy możesz iść w Profil Pilota bo będzie widać większą różnice niż na początku. Poza tym przy ratach x5 PP zrobisz w mgnieniu oka. A na statki się leci po to aby range wbić a nie PP..

PROFIL PILOTA TEŻ SIĘ LICZY NA POCZĄTKU BEZ NIEGO BĘDZIESZ SZYBKO DEDAŁ I CO I SILNIEJSI CIĘ BĘDĄ DEDAĆ Z WROGICH FIRM a PP ci nie trzeba

aby kogoś ubić szybciej i się obronić

Opublikowano

MISZCZU weź pod uwagę grę za miesiąc lub dwa wszyscy będą mieć FE a ci co zaczną grać to będą szybko padać przez silniejszych wrogów z innych firm i nie będą grać

DLATEGO TAK SIĘ UPARŁEM O TEN PROFIL PILOTA 50/50 PP - zastanów się proszę o niezbanowanie mnie

a co oni ci gracze nie będą chcieli sobie polatać po innych mapkach tylko od 1-1 do 1-2 sam se tam exp

PROFIL PILOTA TEŻ SIĘ LICZY NA POCZĄTKU BEZ NIEGO BĘDZIESZ SZYBKO DEDAŁ I CO I SILNIEJSI CIĘ BĘDĄ DEDAĆ Z WROGICH FIRM a PP ci nie trzeba

Jesteś flaxem pękasz na hita = latasz na jednej mapie. Chcesz pękać jak flax lub masz FE = latasz po innych mapach

Proste i logiczne.

jp8p35.png
Opublikowano

Orbita tobie zalecam coś na uspokojenie, melisa czy coś takiego bo chyba sobie już całe nerwy zniszczyłeś przez ten jakże okrutny profil.

Po prostu nie będzie 50/50 i jak ktoś biedny zacznie grać pare miechów później to po prostu będzie pękać aż do zebrania FE, tak zawsze było, jest i będzie w DO. (wgl widzę że nikt nie chce 50/50)

Więc nie wiem po co te płacze bo twoje łzy już chyba jezioro koło monitora stworzyły ;D

LOL

Opublikowano

To Ci też sobie zrobią fullkę w 2-3 miesiące, najwyżej po dupce dostaną i tyle.

Lepiej MMO dajmy ochronkę na 3-7 bo chce sobie kryśki pobić.

Co ci da ~50k HP (nie wiem ile cały profil daje :D) i 25% osłon jak je zdejmie na 1-2 hity więc to bez różnicy,

padniesz i bez tego. Na pewno bonusy tego typu uratują życie z milion razy, może od razu zrobimy z flaxów

nie pękalne statki bo niby sobie nie polatają. A pomyśl chociaż o tych silniejszych...

A na koniec sam sobie zaprzeczasz skoro ich to nie obroni to co za różnica skoro pęknie bo według ciebie

nie trzeba.

pyhvh7E.png

Opublikowano

To Ci też sobie zrobią fullkę w 2-3 miesiące, najwyżej po dupce dostaną i tyle.

Lepiej MMO dajmy ochronkę na 3-7 bo chce sobie kryśki pobić.

Co ci da ~50k HP (nie wiem ile cały profil daje :D) i 25% osłon jak je zdejmie na 1-2 hity więc to bez różnicy,

padniesz i bez tego. Na pewno bonusy tego typu uratują życie z milion razy, może od razu zrobimy z flaxów

nie pękalne statki bo niby sobie nie polatają. A pomyśl chociaż o tych silniejszych...

A na koniec sam sobie zaprzeczasz skoro ich to nie obroni to co za różnica skoro pęknie bo według ciebie

nie trzeba.

i daje grube lasery co więcej bijesz na graczach i dużo wogule daje profil pilota

WAM ZALEŻY NA TYM ABY ZROBIĆ FE I NISZCZYĆ SŁABSZYCH. BIJCIE SIĘ Z KIMŚ RÓWNYM SOBIE CO CYKACIE SIE NIE UMICIE GRAĆ CZY CO

Opublikowano

za ten spam o tym PP powinienes dostac PP ale na minusie ..
dorobisz sie sam to bedziesz miał wieksza satysfakcje.

A ja mam pytanie czy apis tez bedzie?

Opublikowano

Apisa nie będzie :-) Ani innych gówien typu havok czy LF4 :-)

i daje grube lasery co więcej bijesz na graczach i dużo wogule daje profil pilota

WAM ZALEŻY NA TYM ABY ZROBIĆ FE I NISZCZYĆ SŁABSZYCH. BIJCIE SIĘ Z KIMŚ RÓWNYM SOBIE CO CYKACIE SIE

No tak efekt ozdobny będzie niezmieski a goliath za pewnie padnie bo flax zamiast walić 300 DMG wali aż wspaniałe ~350 DMG !

A tym słabszym zależy na tym samym. Ależ te FE będą się bić z silniejszymi np. 2-3 fullki na jednego i co ?

W darkorbit masz jeszcze lepiej bo FE ci devolarium kradnie tylko dlatego że mu prawie całe HP zjechałeś :-)

Kończę już te pisanie a każdemu polecam zgłoszenie Orbita :)

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...