Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

GDZIE MOŻNA TEN SERWER ZNALEŚĆ

Serwer jest w czasie pracy

Czy profil pilota będzie już zrobiony 50/50 czy sami będziemy mieli robić . Lepiej by było aby był już zrobiony.

A co jeśli będziemy musieli sami zrobić ? lepiej tak jest a nie od razu tak grać super FE

Opublikowano

nie tylko niema strony wcześniej na darkorbit PVPUniwerse

Lepiej żeby był profil pilota zrobiony 50/50 bo każdemu bedzie sie nudziło robić na nowo ten profil pilota i nie bedą grać

Opublikowano

Lepiej żeby był profil pilota zrobiony 50/50 bo każdemu bedzie sie nudziło robić na nowo ten profil pilota i nie bedą grać

To chyba o to chodzi aby ciężką pracą i nakładem zdobyć owe rzeczy a nie za darmo od ręki :)

jp8p35.png
Opublikowano

" ... każdemu się będzie nudziło ..." skąd wiesz że każdemu ? Mi sie nie będzie nudziło. Widać że lubisz iść na łatwiznę lub nie potrafisz grać,to jest gra ma cieszyć i bawić, a nie wszystko na gotowe ...

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Każdy woli aby był profil pilota zrobiony 50/50 bo wszystkim sie to będzie nudzić lepiej żeby profil był zrobiony 50/50. Lepsze by było samo PVP i dużo osób by grało

Opublikowano

Każdy woli aby był profil pilota zrobiony 50/50 bo wszystkim sie to będzie nudzić lepiej żeby profil był zrobiony 50/50. Lepsze by było samo PVP i dużo osób by grało

Po miesiącu ludzi by tylko ubywało. Ciągłe pvp prędzej czy później się znudzi.

Opublikowano

I co z tego gorzej będzie po tych zmianach, trzabedzie full elite robić w rok taki to ma być priv, także lepiej jusz grac w darkorbit zwykłe na polska 1. Słowo darkorbit priv to oznacza, że jest coś zrobione na full lub bardzo łatwo zrobić full elite, wszystcy pograją 3 tygodnie i im się znudzi, że niema jeszcze full elity i będą odchodzić. Według mnie każdy by grał jak był by profil pilota zrobiony 50/50 bo jak nie to ludzie będą odchodzić z tego powodu, że poco mają grać w darkorbit priv jak to jest to samo co darkorbit na polska 1, wszystko tak samo się będzie robiło i tyle samo czasu trzeba poświęcić. Mam nadzieje, że MISTSZ zgodzi się na to co ja napisałem. A jeszcze jedno zwykłe darkorbit na pl1 też się każdemu nudziło po dodaniu profilu pilota, każdy chciał mieć full elite a niemiał a jak chciał robić to go niszczyli inni gracze z innej firmy np: EIC, VRU lub MMO.

Opublikowano

I co z tego gorzej będzie po tych zmianach, trzabedzie full elite robić w rok taki to ma być priv, także lepiej jusz grac w darkorbit zwykłe na polska 1.Słowo darkorbit priv to oznacza, że jest coś zrobione na full lub bardzo łatwo zrobić full elite, wszystcy pograją 3 tygodnie i im się znudzi, że niema jeszcze full elity i będą odchodzić. Według mnie każdy by grał jak był by profil pilota zrobiony 50/50 bo jak nie to ludzie będą odchodzić z tego powodu, że poco mają grać w darkorbit priv jak to jest to samo co darkorbit na polska 1, wszystko tak samo się będzie robiło i tyle samo czasu trzeba poświęcić. Mam nadzieje, że MISTSZ zgodzi się na to co ja napisałem. A jeszcze jedno zwykłe darkorbit na pl1 też się każdemu nudziło po dodaniu profilu pilota, każdy chciał mieć full elite a niemiał a jak chciał robić to go niszczyli inni gracze z innej firmy np: EIC, VRU lub MMO.

Chciałem coś znaczyć w grze na początku mojej kariery, to latałem bigboyem i biłem npc, nadeszła taka chwila, że bardzo ciężko było zrobić dalsze postępy, więc zacząłem używać udobota. Na naszym serwerze tak nie będzie, na początku gracze będą musieli włożyć trochę pracy na skompletowanie FE, a potem jedynie martwić się o amunicję.

Opublikowano

Widzę, że tutaj ktoś chyba nigdy bez bota nie nabijał lub nie miał na tyle samozaparcia, żeby FE nabić w normalnym DO i teraz "płacze".

Z ratami x5, jeśli ktoś będzie serio napalony i codziennie wbije tak na +/- 4 godziny to będzie nabijał w ten czas 60k uri.

Mało?

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

1. MISZCZU TO W ILE CZASU ZROBI SIE FE POWIEDZ TAK +/- I KIEDY SERWER WYSTARTUJE .

2. A CZY PROFIL PILOTA BĘDZIE JUŻ ZEIBIONY NA FULL CZYLI 50/50

3. DŁUGO POTRWA ZROBIENIE FE.

Opublikowano

Dodam tylko tego posta bo bedzie on

2013 :)

Dobra i pytanko , miszczu dużo wam tam zostało do robty ? bo niewiem czy zaczynac grac w nową gre . Wiem ze padło gdzies te pytanie już ale nie lubie przekopywac spamu .

175001456602037225492.gif

Opublikowano

1. MISZCZU TO W ILE CZASU ZROBI SIE FE POWIEDZ TAK +/- I KIEDY SERWER WYSTARTUJE .

2. A CZY PROFIL PILOTA BĘDZIE JUŻ ZEIBIONY NA FULL CZYLI 50/50

3. DŁUGO POTRWA ZROBIENIE FE.

Serw ma wystartować w tym miesiącu.

Profil pewnie samemu będziemy robić ponieważ na start nie dostanie się full elity

Rady będą zwiększone 5 razy

Ludzie czytajcie trochę

Takeshi95.png

Opublikowano

1.MISZCZU ALE NIKOMU SIE NIEBĘDZIE CHCIAŁO ROBIĆ PROFILU, LEPIEJ ABY BYŁ PROFIL ZROBIONY BO KAŻDEMU BĘDZIE SIĘ NUDZIĆ ŻEBY ROBIĆ PROFIL I NIE BĘDĄ GRAĆ.

2.MOIM ZDANIEM PROFIL ŻEBY BYŁ ZROBIONY 50/50 FULL, A TYLKO SAMEMU ŻEBY SOBIE ZROBIĆ IRKI I WYPOSAŻENIE STATKU PROSIMY.

3.EXP X5 TO JEST ZAMAŁO ABY ZROBIĆ FE BĘDZIEMY JĄ ROBIĆ Z 1 ROK. CHYBA, ŻE PROFIL BYŁ BY JUŻ ZROBIONY

4. PODAJ DOKŁADNĄ DATĘ STARTU:

Opublikowano

1.MISZCZU ALE NIKOMU SIE NIEBĘDZIE CHCIAŁO ROBIĆ PROFILU, LEPIEJ ABY BYŁ PROFIL ZROBIONY BO KAŻDEMU BĘDZIE SIĘ NUDZIĆ ŻEBY ROBIĆ PROFIL I NIE BĘDĄ GRAĆ.

2.MOIM ZDANIEM PROFIL ŻEBY BYŁ ZROBIONY 50/50 FULL, A TYLKO SAMEMU ŻEBY SOBIE ZROBIĆ IRKI I WYPOSAŻENIE STATKU PROSIMY.

3.EXP X5 TO JEST ZAMAŁO ABY ZROBIĆ FE BĘDZIEMY JĄ ROBIĆ Z 1 ROK. CHYBA, ŻE PROFIL BYŁ BY JUŻ ZROBIONY

Hahahahha, nie no nie moge, sory za śmiech :D Kolego masz jakąś fobie dotyczącą Profilu Pilota ? Wszystkie twoje posty a masz ich aż 12, zawierają cytuje " ALE NIKOMU SIE NIEBĘDZIE CHCIAŁO ROBIĆ PROFILU, LEPIEJ ABY BYŁ PROFIL ZROBIONY BO KAŻDEMU BĘDZIE SIĘ NUDZIĆ ŻEBY ROBIĆ PROFIL I NIE BĘDĄ GRAĆ. :( " ( mniejsza czcionka bo razi w oczy ) . Jeżeli brakuje Ci tego do szczęścia to podeśle ci na PW passy do konta z profilem 50/50 to może spełnisz swoje najskrytsze marzenia <3<3<3<3<3

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Pokój wam †

W związku z profilem pilota jedyna nadzieja w Bogu! Módlcie się! Albowiem koniec jest bliski! Zaprawdę powiadam wam, nie ma nadziei dla bezbożników, którzy nie udostępniają profilu pilota 50/50.

Opublikowano

2013

Nie grałes nie wiesz.. , pierw to zobacz potem pysk otwieraj ;)

2.MOIM ZDANIEM PROFIL ŻEBY BYŁ ZROBIONY 50/50 FULL, A TYLKO SAMEMU ŻEBY SOBIE ZROBIĆ IRKI IWYPOSAŻENIE STATKU  PROSIMY.

Profil mógł by byc .. jedynie zrobiony do 10pp .. aby miec full hp i banke , na lepszy statek sam musisz sie starać

Krycha = 200 uri tak ? .. czy tam 126

to 200x5 = 1k uri .. , a jak 126 to 630 uri , dk szybko pęka wiec może byc , wieć nie wiem o co płacz :) .. zegnam , koniec lektury

( nie wiem ile bo bot tylko lata a ja nie gram )

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Jak nikomu? Oczywiste, że nie będzie profilu 50/50 na start.. Chciałbyś mieć FE w 1 dzień.. Prosze Cie.. Nawet w darkorbit szybciej da się ją zrobić.. Jak Ci to nie pasuje to nie graj nikt Cie nie zmusza.. Jak serwer będzie to będzie pisałem już wcześniej - Śledź temat..

@Edit

@Down Wiem, ale jak to pisałem to jeszcze nie było Twojego posta :P

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano
Jak nikomu? Oczywiste, że nie będzie profilu 50/50 na start.. Chciałbyś mieć FE w 1 dzień.. Prosze Cie.. Nawet w darkorbit szybciej da się ją zrobić.. Jak Ci to nie pasuje to nie graj nikt Cie nie zmusza.. Jak serwer będzie to będzie pisałem już wcześniej - Śledź temat..

Dimirti rozpisalem mu to , i myślę ze przemysli to , i zanim cos napisze to przeczyta to 30 razy :)

#Koks masz rozpisane

@Down

2013

Nie grałes nie wiesz.. , pierw to zobacz potem pysk otwieraj ;)

2.MOIM ZDANIEM PROFIL ŻEBY BYŁ ZROBIONY 50/50 FULL, A TYLKO SAMEMU ŻEBY SOBIE ZROBIĆ IRKI IWYPOSAŻENIE STATKU  PROSIMY.

Profil mógł by byc .. jedynie zrobiony do 10pp .. aby miec full hp i banke , na lepszy statek sam musisz sie starać

Krycha = 200 uri tak ? .. czy tam 126

to 200x5 = 1k uri .. , a jak 126 to 630 uri , dk szybko pęka wiec może byc , wieć nie wiem o co płacz :) .. zegnam , koniec lektury

( nie wiem ile bo bot tylko lata a ja nie gram )

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

profil jak będzie zrobiony do 10 pp to nikt nie będzie grał ile będzie grało osób 10 20 więcej nie, bo komu chce się robić profil. Nietrzabyło nic zmieniać tylko zostawić tak jak było. Było dużo lepiej MISCZU

Pokój wam,

Czuwajcie, bo nie znacie dnia ani godziny.

†napisz jaki to link do tej gry

profil jak będzie zrobiony do 10 pp to nikt nie będzie grał ile będzie grało osób 10 20 więcej nie, bo komu chce się robić profil. Nietrzabyło nic zmieniać tylko zostawić tak jak było. Było dużo lepiej MISCZU.

Opublikowano

Dobra ludzie ja jestem za tym żeby skączyć ten spam Miszczu nas sam powiadomi :)

"SKĄCZYĆ" To Ty możesz te swoje debilne udzielanie się w tematach. Już nawet nie mam siły wypowiadać się co do Twojego zapatrzenia na "PFK" i w ogóle bo to jest za bardzo żałosne.

@Topic A jak będzie ze skylabem na serwie? Będzie ciut przyspieszone rozbudowywanie czy tak jak jest normalnie?

Opublikowano

To jest obsesja jakaś na punkcie tego profilu? Coś na uspokojenie zalecam bo nwm czy śpisz przez ten profil :D

No chyba że trollujesz to szkoda uwagę zwracać :D

Nie dosyć że ma być 5x większa nagroda to jeszcze nie pasuje :D

Przy 5x większej nagrodzie to i LF4 by mi nie przeszkadzało a tutaj płacze o profil, coś nie pasuje = nie graj, skoro przy 5x większych nagrodach to dla ciebie za trudno to Mario polecam, będziesz mieć wszystko od razu.

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...