Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co z premka bedzie dostepna czy nie? jezeli tak to mniej wiecej jakie ceny :) i jak bedzie z rzeczami ktore wystepuja w trakcie mhh - rsb,emp itp. beda raz w tyg. czy dostepne caly czas?

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miszczu już zamieścił prezke na innym forum :) No kredki będą leciały jak szalone ale co z tego jak każdemu tak będą lecieć :P ?

Tylko tak pisałem. Nie będzie trzebało się bać że kredek zbaraknie :P

Wojak zobaczysz już w miesiąc będą albo 31 lf3 do 6 irków lub z 15 lf3 i z 8 irków. Nie mówię że ja ale tak raczej będzie

Takeshi95.png

Opublikowano

Mam pytanie(Czy serwer jest już on a jeśli tak to jak na niego się dostać?)

server jest off, jak bedzie on to Miszczu da znac :)

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Mam pytanie(Czy serwer jest już on a jeśli tak to jak na niego się dostać?)

Off. Miszczu jeszcze robi. Ale pisał że w lipcu ma być start a potem napisał że start będzie prędzej. Miszczu jeżeli możesz mi odpowiedzieć na to pytanie to odpowiedz. Czy są jakieś szanse na start serwera w przyszłym tygodniu i co z premium i płatnościami?

Takeshi95.png

Opublikowano

@UP

-.- Znowu ten spamer od profilu pilota nie wiem czy będzie na full ale wolałbym od 0 robić a nie odrazu 50/50 mieć

Pomogłem daj Like <3

Opublikowano

Miszczu a jak będzie z profilem pilota będzie na full czy nie

nie bedzie full wszystko od poczatku bedzie trzeba robic .... jedynie moze byc na start xxx uri

Opublikowano

sama nazwa darkorbit priv oznacza że coś jest zrobione na full albo że robi się coś szybko

Tak na start dostajesz admina i dostęp do bazy danych abyś mógł sobie urke dodawać itp.

Adik raczej alieny będą miały tyle samo hp

Takeshi95.png

Opublikowano

od razu bez przesady :D takie rzeczy tez ludzi sciagaja do gry ;) sami wiecie ze jak wchodzil testowy to nagle na zwyklych robily sie pustki :D

Opublikowano

Według mnie 2k uri na naprawy całkowicie starczy, 5x większe nagrody to mało? I tak FE jak ktoś się spręży w tydzień/dwa się zrobi może prócz irysów i dawać na start dodatkowo dużo uridium to od razu dać full wypo bo w 2 dni same FE będą...

LOL

Opublikowano

nie ma szans nawet dostac 200k urki na start to nie ma opcji w 2tyg na fe.... 26pp wychodzi ok 800k uri ... irysy tez duzo za 31lf3 masz 310k uri za oslony 150k uri a na handlu beda ogromne ceny jak bedzie x5 ... i dolicz do tego design za 250k i wrota tez bedzie sie robic .... wiec jest bardzo duzo tego ....

Opublikowano

I właśnie o to w tym chodzi, żebyś mógł się czegoś sam dorobić, nie musząc nic wrzucać na tą grę kasy. Skoro tak łatwo będzie można zrobić fe to ja bym nawet zmniejszył trochę tą urkę.. A jeśli chodzi o kredyty to wszędzie uciąć jedno 0 np zamiast 100 było by 10. Łatwiej by było się posługiwać na handlu itp..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...