Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vega zawsze była i jest dobra do walki, a jak będzie to nie wiem.. Nie znasz się to nie pisz.. A na dodatek vega złota z premką i robot 4 to cudo.. Skoro będzie serw bez lf4 to można tak nią bić, że ulala.. A jak padasz to odpalasz moc z desinga + emp + niewidka chowasz się, klepiesz na full i znowu pogrom..

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie zawsze tak pieknie to wyglada jak sie mowi ;) bo z tego co wiem tutaj mozna wywnioskowac to z 2010 bedzie a wtedy vegi tej nie bylo ;d ale fakt faktem vega tez daje mocno po ogonie ;)

Opublikowano

Jeżeli będzie handel to ceny będą takie że masakra :). Jak dobrze pamiętam to 400k kredek za dk? Bo już długo nie grałem. To będzie po 2kk kredek za dk. I czy w 2010 roku był system grup?

Takeshi95.png

Opublikowano
Dobra uri może być zero ale żeby profil pilota był zrobiony a reszte wszystko sami sobie zrobimy tak by było lepiej. To co jak trzeba będzie robić wszystko od nowa to lepiej grać w darkorbit zwykłe na polska 1 bo co to będzie za priv
Opublikowano

Lepiej żeby było chociaż to bo co wszystko chcecie robić od nowa co to są raty x5 to lepiej grać na polska 1 a nie robić full elite 2 lata

post-969183-0-26950500-1374221371_thumb.png

Opublikowano

Orbita ty jesteś chory umysłowo? NA START NIE BĘDZIE 50/50 PP. Po co to komu? Tutaj każdy (tak myślę) chce samemu dojść do Fe 50/50 itp i mieć z tego satysfakcje. A ty bez przerwy spamujesz o profilu pilota. Jak nie umiesz grać bez tego na start to już nie nasza sprawa tylko nie spam. Każdy twój post dotyczy profilu pilota. Raty x5 a ty chcesz jeszcze profil OMG. Ogarnij się trochę. Jakoś nikt nie chce profilu 50/50 na start bo to byłoby bez sensu.

Takeshi95.png

Opublikowano

Cytat kombassa dot pytań kiedy będzie serwer

Więc niech jakiś mod da im te 5 % za te pytania parę stron w tył i macie dopowiedz na wasze pytania

Aby zaprzestać nabijaniu postów pytaniami typu : " kiedy będzie server " itd odpowiadam wam raz i konkretnie na to pytanie:

1. Server zostanie odpalony jak zostaną nad nim ukończone prace.

2. Link do servera będzie podany gdy będzie wszystko gotowe

3. Nie wiemy kiedy jest przewidywana publikacja servera, wszystko zależy od tempa prac

4. Nie wiemy jakie jest temp prac.

Od teraz każdy kto zada to pytanie gdzie już wielokrotnie została udzielona odpowiedź otrzyma karę w postaci 5%.

Pomogłem daj Like <3

Opublikowano

Miszczu możesz dać jakieś info dotyczące premium i kupowania uri?

Kiedyś gadaliśmy o tym, pewnie damy opcję zakupu obu.
Opublikowano

A konto premium to po ile i jakie opcje zakupu?

Bo jeśli za 8 dych to ja podziękuje za grę, bo bez premium to dupa nie gra:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

A konto premium to po ile i jakie opcje zakupu?

Bo jeśli za 8 dych to ja podziękuje za grę, bo bez premium to dupa nie gra:D

Ceny pięciokrotnie większe :P

A tak na serio, to pomyślimy nad cenami.

Opublikowano

niech beda w maire racjonalne co do czasu premium i jako prywatnego servera :) i np ze tez przez sms mozna kupic bo to ulatwia bardzo sprawe :)

Opublikowano

nagrody w eventach to jak dla mnie powinno byc np rsb xxx szt. wrota designy uridium znizki na lasery itp na xxx czasu itp jak dla mnie to mogloby byc w eventach

Opublikowano

Proponuję nie spamować tu o eventach itp, lecz czekać cierpliwie na start serwera.. Lepiej, żeby ta beta już wystartowała a na eventy można jeszcze poczekać..

Opublikowano

Skoro priv to ja bym dał premium za 30 zł na pól roku :) płatne sms i przelewy a uri to normalnie za 7 zł + vat ale no nie wiem 20k uri lub 25k

Takeshi95.png

Opublikowano

Skoro priv to ja bym dał premium za 30 zł na pól roku :) płatne sms i przelewy a uri to normalnie za 7 zł + vat ale no nie wiem 20k uri lub 25k

jestem tego samego zdania :) tylko 25k uri to jest raptem 40 dk xD wiec i tak tylko na mhh by to lecialo ;)

Opublikowano

Miszczu ale raty na 100% będą x5 ? bo tak sobie myślę że x5 to chyba ciutkę za mało :P
wiem że pewnie niektórzy powiedzą że za łatwo by było ale to jest serwer priv i FE myślę że chciał bym wbić
w góra miesiąc lub przynajmniej żebym nie musiał przechodzić kilkanaście razy wrót żeby zdobyć
np aegisa/peta/jakieś dobre desingi nie mówiąc o składaniu wrót że trzeba w cholere czasu żeby je
złożyć :P (ci co mają np po 100k urki i składają wrota bo wydali z 200zł (nie wiem ile dokładnie uri chodzi) proszę o zachowanie komętarza dla siebie :) )

Opublikowano

Miszczu ale raty na 100% będą x5 ? bo tak sobie myślę że x5 to chyba ciutkę za mało :P

wiem że pewnie niektórzy powiedzą że za łatwo by było ale to jest serwer priv i FE myślę że chciał bym wbić

w góra miesiąc lub przynajmniej żebym nie musiał przechodzić kilkanaście razy wrót żeby zdobyć

np aegisa/peta/jakieś dobre desingi nie mówiąc o składaniu wrót że trzeba w cholere czasu żeby je

złożyć :P (ci co mają np po 100k urki i składają wrota bo wydali z 200zł (nie wiem ile dokładnie uri chodzi) proszę o zachowanie komętarza dla siebie :) )

A się uśmiałem. PvPuniverse powinniście widzieć jako łatwiejszą Garenę z większą wykrywalnością botów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...