Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miszczu dałoby radę, żeby osoby, które będą rejestrować się przez pierwszy miesiąc dostawały np. miesiąc premium? :D

Bo nie wiadomo jak BP zareaguje na(chyba) pierwszy priv DO otwarty dla wszystkich, a jak wiadomo gdyby serwer zamknęli to bardzo ciężko byłoby ogarnąć zwroty(o ile chcielibyście się w to "bawić":D).

Co do cen premium to jeśli mogę coś zasugerować to może 11zł/miesiąc sms?
To nie byłaby cena wysoka, a licząc, że dostawalibyście 5zł za jeden sms, a premium kupiłoby 80% graczy to przy 100 graczach byłyby 4 stówki na miesiąc, czyli hosting spokojnie opłacony(z tego co mi się wydaje, bo jakiś vps za 150-250zł/miesiąc myślę, że by chyba uciągnął, chociaż pewności nie mam:D).

A co do sms'ów na uri, moim zdaniem mogłoby ich wcale nie być(ale oczywiście "hajs się musi zgadzać", więc zróbcie jak chcecie, żebyście nie musieli dopłacać;p), jeśli serwer z premium by się utrzymał.

Pozdro

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Λnonymous co z filmikiem? :D

Wczoraj dopiero wrócił, dzisiaj o pewnie 15 wstanie, to trzeba będzie go pogonić do roboty.
Opublikowano

Daj tańsze składanie wrót. 1 kliknięcie niech kosztuje 50 uri :) Ja bym dla Polaków dał pakiet startowy lub dla ludzi z mpc. 1 miesiąc premki +25k uri i leonek :) Bo Polacy muszą kosić

Takeshi95.png

Opublikowano

Ja tam bym wolał pakiet startowy jak z BP... 2tyg/msc premium/ 31mp1 4 flaxy : nienienienie....

Boty będą działać?

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

mam nadzieje ze nie beda dzialac .... i na miejscu miszcza albo anonimusa jak zobaczylbym bota na prv to od razu perma bym dawal ...

Opublikowano

Ja tam bym wolał pakiet startowy jak z BP... 2tyg/msc premium/ 31mp1 4 flaxy : nienienienie....

Boty będą działać?

Mam genialny pomysł na banowanie graczy korzystających z bota :-)

GUI od dronów i ładowanie ich z bazy danych gotowe.

bmot.png

Opublikowano

To proponował bym wprowadzić ten pomysł w życie jeszcze przed startem bety, bo chamscy ludzie zapewne zaczną pisać boty chwile po stracie..

@up serw wystartuje jak skończą go pisać, ale myślę że z takim tempem pracy to tydzień może 2.. ps właśnię d4wid98 wbiłeś 200 postów:D

Opublikowano

Mam genialny pomysł na banowanie graczy korzystających z bota :-)

h3h3 modyfikacja biobota/udobota :D

Jaki masz pomysł ?

Już musze zacząć szukać scre tych programików, ktoś ma to moze mi podesłać na pw najnowsze wersje :D

Opublikowano

Botowanei i tak będzie bez sensu bo raty x5. A co do kar to może nie ban ale czyszczenie :)

Ban na IP. Skoro ktoś nie potrafi czerpać radości z serwera, to dlaczego ma zajmować miejsce osobie, która chętnie pogra uczciwie.
Opublikowano

Popieram mistrza :P
Na privie i tak bedzie 5 razy więcej uri leciało wiec myśle że o to chodzi zeby sie czegoś sam dorobic ;)
Większa satysfakcja ;P

Opublikowano

Miszczu mam pytanie będzie taki Hangarek czy jakiś nowy Wasz?

sdo30o.jpg

Myślę, że na początek zrobię coś prostego, a gdy serwer będzie już otwarty popracuję nad ulepszaniem wszystkich elementów strony.

Największy priorytet po starcie będzie miało dodanie brakujących elementów do strony wykluczając misje.

Jeszcze ściąganie przedmiotów, zakładanie dodatków i biorę się za sklep.

Opublikowano

Ban na IP. Skoro ktoś nie potrafi czerpać radości z serwera, to dlaczego ma zajmować miejsce osobie, która chętnie pogra uczciwie.

UNSUB !! OMG !! UNSUB i UNLIKEDDDDDDDDD

Tak na poważnie, poproszę kolegi aby coś stworzył ;)

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

UNSUB !! OMG !! UNSUB i UNLIKEDDDDDDDDD

Tak na poważnie, poproszę kolegi aby coś stworzył ;)

Wypierdalaj Bocie...

Ciesz ten pusty łeb , ze wgl miszczu robie server.. , a ty jesszcze bocic chcesz ...

Miszczu i jak sklep juz zrobiony :) ? ..

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Wczoraj dopiero wrócił, dzisiaj o pewnie 15 wstanie, to trzeba będzie go pogonić do roboty.

I jak pogoniłeś go do roboty, czy dalej śpi ^^

A tak wgl. filmik powstanie przed startem ? xD

Czy zostało ci do zrobienia coś oprócz sklepu?

23562935567511174409.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...