Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co wam po profilu pilota ? skill sie liczy a nie pp.. i co jak bedziesz miał wszystko gotowe bedziesz sie nudził i serwer miszcza/noobka szybko upadnie..

Opublikowano

nikomu się nie będzie nudziło jak profil pilota będzie zrobiony 50/50

ale żeby lepiej bić z skila to musi być profil zrobiony, lepiej aby był zrobbiony

Opublikowano

@Up kokosz Spierdalaj z Tym profilem ,ja wole go robić od początku do końca ;3, bo tak to będzie nundo. -,-

Miszczu Ile tam Planujessz map ?

4-x , chyba zostawisz ta?

Opublikowano

Mi sie coś wydaje że ten DarkOrbit. to KOKOS3211 więc niezwracajcie na niego uwagi...

@edit snikers321 to chyba tez ten sam a z tego co mi sie wydaje za multikonto ban leci ;d

sory za offtopic

60vprg.png

Opublikowano

Proszę ludzie czytajcie chociaż 2-3 ostatnich stron tematu, a później piszcie:)
Serwer jest póki co off-line(chyba, że tylko najbliżsi współpracownicy Miszcza mogą tam grać;p), adresu żadnego nie było podawanego.

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

nikomu się nie będzie nudziło jak profil pilota będzie zrobiony 50/50

ale żeby lepiej bić z skila to musi być profil zrobiony, lepiej aby był zrobbiony

Właśnie będzie , zanam typka co w dzisejszych czasach starą FE rozjebie Ci nawet typa ktory smiga tylko na bocie i ma wszystko na full z palcem w dupie

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

kiedy ten serwer ruszy bo coś czuje że za miesiąc przy takich powolnych pracach, kolega zawodowiec mówił, że serwer dla zawodowców zrobienie potrwa 2 dni góra

Opublikowano

kiedy ten serwer ruszy bo coś czuje że za miesiąc przy takich powolnych pracach, kolega zawodowiec mówił, że serwer dla zawodowców zrobienie potrwa 2 dni góra

A skad masz pewnośc że Miszczu i Anonymous to zawodowcy ? A po za tym wy wszyscy myślicie że Oni nie mają nic innego do roboty tylko siedzenie pół wakacji przed swoim sprzetem i robienie dla nas serva , było mówione w lipcu start , a lipiec sie jeszcze nie skończył , więc troche więcej cierpliwości a mniej spiny .

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

To nie są "zawodowcy", tylko zdolne samouki:)
Z tego co wiem Miszczu ma 16(?) lat, Anonymous pewnie podobnie:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Wiem, że zadaje głupie i te same tematy ale tak +/- kiedy będzie otwarty serw proszę podajcie dokładną datę bardzo was proszę i jak będzie z profilem pilota proszę o odpowiedz

Opublikowano

A skad masz pewnośc że Miszczu i Anonymous to zawodowcy ? A po za tym wy wszyscy myślicie że Oni nie mają nic innego do roboty tylko siedzenie pół wakacji przed swoim sprzetem i robienie dla nas serva , było mówione w lipcu start , a lipiec sie jeszcze nie skończył , więc troche więcej cierpliwości a mniej spiny .

To nie są "zawodowcy", tylko zdolne samouki:)

Z tego co wiem Miszczu ma 16(?) lat, Anonymous pewnie podobnie:)

Starajcie się mu nie odpowiadać, bo to cały czas ten sam troll od profilu.
Opublikowano

Snikers weź się lepiej ogarnij. Napisał że w lutym to w lutym rozumiesz? Ale ja wątpię aby w lutym wystartował bo dużo roboty jest, ale nie znam tępa pracy więc wszystko jest możliwe.

Takeshi95.png

Opublikowano

jezeli chodzi i kupowanie premium to ceny takie same jak na namorl czy inny? i mozna by dac tez mhh, jak idzie tutaj wszystko x5 to tez mogloby byc x5 :) i tez czesciej :D i jak to na prv bywa eventy ze mozna wygrac statek, wypo, jakies tam bonusy albo nawet cale wrota zaleznie od trudnosci. na prywantych serverach rzeczy sa tez tansze i pytanie czy tutaj tez beda? mysle ze mozna by tak zrobic np 20-30% taniej to tez zacheca ludzi :) ja tylko wprowadzam sugestie i pytam bo sledze posty od jakiegos czasu a ze jest ich duzo to wszystkich nie dalem rade zobaczyc ;(

Opublikowano

premka powinna byc zeby mieli koledzy jak utrzymac server i za to ze go nam zrobili jakeis zyski ;) ale jak np bylby rzeczy tansze o 20-30% i ludzie kupili sobie premium i w premium juz rabat zeby tez nie zrobil sie taki tez wyzysk jak na normalnym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...