Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi chodziło o to tylko żeby była jakaś ochrona np. na mapach rodzinnych na 1 gali tzn. 1-1 2-1 3-1

@EDIT: ale nie musicie od razu tego robić tylko kiedyś tam ewentualnie dodać

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale pomyślcie wy np: będziecie grali zaraz jak serw wystartuje a ktoś dojdzie np: za 3 miesiące bo dopiero znalazł tą grę a każdy będzie miał już FE i co on dużo poexpi każdy będzie go bił z wrogich firm i co a tak to jak będzie profil pilota 50/50 to trudniej będzie FE ubić tego słabszego niż bez pp 50/50 lepiej aby był profil zrobiony 50/50

Bez profilu 50/50 gra będzie tak samo nudna jak darkorbit na polska 1 trzeba będzie robić wszystko na nowo i to będzie się nudziło to jest priw

PROSZĘ ALE NIE DAWAJCIE MI ZA TĄ WYPOWIEDZ BANA PROSZĘ WAS TO JEST MOJA OSTATNIA WYPOWIEDZ ODPOWIEDZCIE CO O TYM SĄDZICIE

Miszczu możesz mu dać bana za spam?

A czy będziesz potrzebował ludzi do teamu? Czyli Cm SCM i moderatorzy forum?

Takeshi95.png

Opublikowano

Miszczu możesz mu dać bana za spam?

A czy będziesz potrzebował ludzi do teamu? Czyli Cm SCM i moderatorzy forum?

Gadałem o tym z noobkiem i mówił mi że forum gry na razie nie będzie. Wszystko na temat gry będzie w tym temacie a z ekipy na razie nie szukają ;p

To ja zapytam z innej beczki. Czy będzie jeden serwer czy więcej? Np. językowe takie jak Angielski, Polski, Niemiecki i Ruski?

jp8p35.png
Opublikowano

Raczej ten ,,Noobek" :) zrobi tylko 1 serwer a jak hajs będzie się zgadzać to pewnie dojdą nowe

Co masz na myśli "jak hajs będzie się zgadzać" ?

jp8p35.png
Opublikowano

Jeżeli będzie go stać na nowy serwer. Bo raczej nie zrobi drugiego jeżeli będzie przynosić straty. JA tu nie chcę nikogo obrazić że nibu mu chodzi o kase a jeżeli tak to niech ma cośz tej roboty.

Takeshi95.png

Opublikowano

Jeżeli będzie go stać na nowy serwer. Bo raczej nie zrobi drugiego jeżeli będzie przynosić straty. JA tu nie chcę nikogo obrazić że nibu mu chodzi o kase a jeżeli tak to niech ma cośz tej roboty.

W sumie racja serwer który ma utrzymać ponad 1000 i z każdym dniem więcej osób musi być wytrzymały. Lecz co do płatności to powinno być tylko za pakiety tj. Premium, Doświadczenie, Poważanie w żadnym wypadku Uridium bo gracze z pieniążkami w portfelu (jakich nie mało) pewnie by już mieli super konto na starcie ; ))

jp8p35.png
Opublikowano

ja bym tam nie narzekal na mozliwosc kupienia uri przez paypal, sms itd. Ale premka obowiazkowo do kupienia :D

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Najlepiej byłoby gdyby misczu dostawał tyle kasy aby utrzymać serwa i mieć coś dla siebie za ciężką pracę. A co to uri w płatnościach to też racja. Ale ja bym wprowadził uri ale po pewnym czasie.

Takeshi95.png

Opublikowano

Widze ze gra robi sie pod orginal To Juz wole grac na PL1 niz na PRIVKU ;P I gówno mnie obchodzi wasze zdanie ;D mam w was wbitego grubego kolka mozecie mi jedynie po dogryzac na pw bo na wiecej was nie stac ;p To jest moja opinia o tych K**wa "hejetrach" ;p Milego grania na tym czymś I dam sobie reke uciac ze To bedzie jak orginal ;p "I TAK BĘDZIE "

Opublikowano

Widze ze gra robi sie pod orginal To Juz wole grac na PL1 niz na PRIVKU ;P I gówno mnie obchodzi wasze zdanie ;D mam w was wbitego grubego kolka mozecie mi jedynie po dogryzac na pw bo na wiecej was nie stac ;p To jest moja opinia o tych K**wa "hejetrach" ;p Milego grania na tym czymś I dam sobie reke uciac ze To bedzie jak orginal ;p "I TAK BĘDZIE "

No chyba nie będziesz jeździł czołgiem na serwerze DarkOrbit...
Opublikowano

Na d4wid98 dostałem zakaz pisania na 1 dzień :/ Miszczu wiesz już kiedy skończysz robotę?

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

Na d4wid98 dostałem zakaz pisania na 1 dzień :/ Miszczu wiesz już kiedy skończysz robotę?

Teraz dostaniesz perma, bo używasz 2 konto do obejścia bana ;_; A co do terminów, nie wiadomo, najprawodopodbniej w tym miesiącu.
Opublikowano

Nie dostałem bana ale warma czy jak to się nazywa. A co wam zostało do zrobienia?

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

Anonymous co z filmikiem ? :) I jeszcze ponowie Moje stare pytanie, te 5x to tylko do uri. czy do wszystkiego (PD, poważanie, kredyty) ?

A i jescze 1 tego warna to sobie w kieszen wsadz;p bo te forum tez na psy powoli shodzi;p warrny praktycznie za free leca ;p "Dziękuje Dobranoc "

Nie ma to jak samemu zwracać uwagę a samemu się nie chce aby ktoś nam zwracał :)

pyhvh7E.png

Opublikowano

Słuchajcie MISZCZU i wszyscy jak trzeba będzie robić profil na nowo to ludziom się odechce grać, poco mają grać jeśli profil pilota muszą robić na nowo jak i w polsce 1, a gdy był by profil na full to by zachęcało ludzi do gry bo tylko by musieli zrobić FE: irysy i wyposażenie całego statku. Bo jak by było, że profilu pilota nie będzie to np: MY SIĘ ZAREJESTRUJEMY NA SERWERZE ZARAZ PO STARCIE, A KTOŚ DOJDZIE 1-2 MIESIĄCE PÓŹNIEJ TO GDY ONI BĘDĄ ZACZYNAĆ GRĘ TO BĘDĄ DEDAĆ PRZEZ FE Z INNYCH FIRM. CO ONI POEXPIĄ NIC GDZIE WYLECĄ TO ZARAZ DED, A JAK BY BYŁ PROFIL PILOTA ZROBIONY TO WSZYSCY BY MIELI JEDNAKOWĄ SZANSĘ, BY CI SŁABSI TAK NIE DEDALI I FULLE ELITOM CIĘŻEJ BY BYŁO UBIĆ TYCH SŁABSZYCH -Zastanówcie się prosze nie banujcie to tylko moja propozycja. PROSZĘ O ODPOWIEDZ

Opublikowano

Debilu czy ty nie rozumiesz że każdy będzie zaczynał z tym samym? Więc nikt w 1 dniu nie będzie miał FE każdy będzie miał jednakowe szanse ułomie.

Opublikowano

Debilu czy ty nie rozumiesz że każdy będzie zaczynał z tym samym? Więc nikt w 1 dniu nie będzie miał FE każdy będzie miał jednakowe szanse ułomie.

no tak ułomie ale jak ktoś dojdzie 2 mieś później to co będą dedać przez silniejszych. Dobra to nie graj na starcie serwa tylko za 1 miesiąc i zobaczymy co powiesz przy dedaniu, ja nie mówie żeby profil był 50/50 tylko chociaż 25/50 pół na pół

Opublikowano

Chciałbym zapytać szanownych modów, czy nie dałoby rady "załatwić" temu cholernemu trollowi bana na IP? Bo tak być nie może, żeby jakiś kid pół tematu zaspamował...

A żeby spamu nie było, a chyba nikt o to nie pytał(chyba, że w tym spamie zginęło):
Będą podwójne boostery? A jeśli tak to czy będą ciągle do kupienia?

Pozdro

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...