Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP pewnie spolszczony, ale co to za problem jeżeli gra jest po angielsku ?

Nie jest napisane OD LIPCA tylko W LIPCU. Co do desingu do nostromo - może być tylko aby on dodawsał jakieś 5% na bicie albo 10% osłonki :)

Ten desing będzie zamieniał starego nostroma na nowego...

pyhvh7E.png

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miszczu, a czy serwer będzie spolszczony? bo jak widać na obrazku to serwer jest w ang wersji:D

Jeżeli Anonymous się weźmie do roboty i zrobi pliki językowe, to nie widzę problemu.

Opublikowano

Miszczu tylko jeżeli 8 irków będzie kosztować łącznie 600k uri to żeby nagrody za alieny były wprost proporcjonalne by tak w tydzień latania FE już się miało :)

jp8p35.png
Opublikowano

Miszczu tylko jeżeli 8 irków będzie kosztować łącznie 600k uri to żeby nagrody za alieny były wprost proporcjonalne by tak w tydzień latania FE już się miało :)

nie całkiem taki zły balans :)

Opublikowano

Raty będą x5 i myślę, że tyle wystarczy, bo pomyśl, gdybyś w tydzień miał FE to zostałoby ci samo PvP, a taka gra bardzo szybko znudziłaby się. :P

Pamiętajcie ludzie to już nie jest poprzedni PvPUniverse !

PvPuniverse Revamped to nie jest tamten serwer. Nie ma już jednej mapy, nie jest skupiony wokół samego pvp, jest w stanie utrzymać więcej graczy, JEST PISANY OD NOWA. Może tym razem zrozumiesz, co napisałem.

Co do desingu do nostromo to jestem na tak :)

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

Prosze podajcie mi strone do darkorbit PVPUniverse oraz klucz bo niewiem gdzie ta strona jest

gaqe.png

Prosze podajcie mi link do strony darkorbit PVPUniverse oraz kod na mój email: lukasz [email protected]

"repair" w internalDock.

Podacie mi link do strony darkorbit PVPUniverse oraz klucz prosze mój email to [email protected]

Sporo zmienione jak na pliki udostepnione na MPC :)

Opublikowano

@UP narazie nad grą pracują, ona już nie nazywa sie PVPUniverse , nie bedzie polegała tylko na lataniu po jednej mapce i biciu sie między sobą , bedzie wygladala tak jak normalny dark z 2011 roku tylko raty serva będą chyba x5. Oficjalny start ma być w lipcu (nikt nie zna dokładnej daty) więc cierpliwie czekaj :)

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Podacie mi link do strony darkorbit PVPUniverse oraz klucz prosze mój email to [email protected] Prosze podajcie mi link do strony tego serwera

@UP narazie nad grą pracują, ona już nie nazywa sie PVPUniverse , nie pedzie polegała tylko na lataniu po jednej mapce i biciu sie między sobą , bedzie wygladala tak jak normalny dark z 2011 roku tylko raty serva będą chyba x5. Oficjalny start ma być w lipcu (nikt nie zna dokładnej daty) więc cierpliwie czekaj :)

-.-

Opublikowano

Miszczu to będzie pod koniec miesiąca czy raczej w środku :D (Start serwera) :D

prosze wyślijcie mi link do gry darkorbit PVPUniverse na email: [email protected]

Przeliteruje ci N I E D O S TA N I E S Z

Ile razy można pisać że start jest w lipcu, zamiast poczekać aż tutaj ujawni się takowy link, prosisz aby ci na email jeszcze wysłać -.-

Nikt ci go nie wyśle.

pyhvh7E.png

Opublikowano

@KOKOS3211 ja 2 czerwca napisałem do miszcza i anonymusa i do dziś nie dostałem kodu więc ty tak odrazu nie dostaniesz! a start jest jak @up napisał w lipcu i odpowiem ci na twoje następne pytanie: Nie wiadomo kiedy dokładnie ale wiadomo że w lipcu!

60vprg.png

Opublikowano

@KOKOS3211 ja 2 czerwca napisałem do miszcza i anonymusa i do dziś nie dostałem kodu więc ty tak odrazu nie dostaniesz! a start jest jak @up napisał w lipcu i odpowiem ci na twoje następne pytanie: Nie wiadomo kiedy dokładnie ale wiadomo że w lipcu!

Ludzie ile razy trzeba to pisać nie ma testów oni pracują i nie dają kodu wolisz se latać dniami i opóźniać public dla taki słowo WYPIERDALA* proste :)

Opublikowano

d4wid98 przestań powtarzać czyjeś wypowiedzi bo nabijasz sobie tylko posty....
Dlaczego żaden mod z tym nic nie zrobi ? -_-

Opublikowano

Według mnie w pierwszym poście powinno być napisane w ilu procentach jest ukończony serwer i wielką czterdziestką-ósemką że Jeszcze nie Otwarty.

jp8p35.png
Opublikowano

BARDZO WAS PROSZE JEŚLI SERWER DARKORBIT PVPUniverse JUŻ BĘDZIE TO BARDZO WAS PROSZE WŚLIJCIE MI LINK NA MÓJ EMAIL: [email protected]

BARDZO PROSZE I PRZEPRASZAM ZA CIĄGŁE PISANIE TYCH SAMYCH PYTAŃ

-.- Śledź ten temat a na pewno dowiesz się kiedy będzie start.. A jak nie to masz problem

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Nie karmcie trolla.

Według mnie w pierwszym poście powinno być napisane w ilu procentach jest ukończony serwer i wielką czterdziestką-ósemką że Jeszcze nie Otwarty.

Ciężko stwierdzić w ilu % ukończony, nie wiemy ile zajmie czasu zrobienie poszczególnych rzeczy.
Opublikowano

Nie karmcie trolla.Ciężko stwierdzić w ilu % ukończony, nie wiemy ile zajmie czasu zrobienie poszczególnych rzeczy.

Ale można napisać że jest nie gotowy bo jak widać w tym temacie to tylko wszyscy pytają kiedy otwarty, kiedy otwarty.. Autora postów kompletnie nie widać a ten wyżej to już w ogóle przesadza.

jp8p35.png
Opublikowano

Ulepszanie laserów, generatorów napędu i osłon surowcami jest gotowe.

Opublikowano

KOKOS ty masz jakiegoś da.... ekhm ? cięzko ci jest przewinąć 2-3 strony w tył kr.... uh....

Miszczu co jeszcze pozostało wam do zrobienia ? :)

Opublikowano

Miszczu nad czym teraz pracujesz :D

KOKOS ty masz jakiegoś da.... ekhm ? cięzko ci jest przewinąć 2-3 strony w tył kr.... uh....

Miszczu co jeszcze pozostało wam do zrobienia ? :)

Rakietki i wyrzutnia oraz parę innych pierdół :P

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...