Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewien jestem jak na razie tylko tego, że dodamy designy na PD i poważanie.

Ale zamiast znikomego 10% mogliście by zwiększyć do 25% lub 50% i były by wtedy warte te 100k uri.

jp8p35.png
  • Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale zamiast znikomego 10% mogliście by zwiększyć do 25% lub 50% i były by wtedy warte te 100k uri.

50% to już będzie lekkie przegięcie.
Opublikowano

50% to już będzie lekkie przegięcie.

Jak dla mnie to wystarczy 10 no może max 15.. Jak by było 50% to ten kto najwięcej by grał i najszybciej by zdobył ten desing odskoczył by reszcie, tak że nie dało by się go dogonić :D

Opublikowano

raz po huj mi kurwa spamicie pw ? a dwa wiedzialem ze nie wystartuje do konca wkakacji a po 3 oczym wy sie domnie seplenicie powiedzialem nie pasi to na ts3 gimbusy ja sie z wami na forum uzalal nie bede ;] MASZ PROBLEM PISZ PW I DAM CI IP NA TS3 ;] "SMIALO"

A teraz zaczne tak server mial wystartowac do konca wakacji jak by zato sie wzieli na porzadnie to by juz to dawano temu skonczyli a ze sie opierdalaja to juz nie moja wina ;p "LIFE IS BRUTAL "

I KURWA PROSZE NIE PISAC MI POJEBANYCH TEMATOW TYPU "POCZEKAJ CHCESZ GRAC NA GOWNIE TO SMIALO" W DUPIE MAM WASZE OPINIE MAM NA TO WYJEBANE I ZNAJAC ZYCZIE ZARAZ DOSTANE WARNA ZA TEGO POSTA WIEC MAM QWYJEBANE NA TO BRUDNA GRUBA KIELBACHE ZAPRASZAM NA TS3 SIE WYZALIC ;]

Opublikowano

raz po huj mi kurwa spamicie pw ? a dwa wiedzialem ze nie wystartuje do konca wkakacji a po 3 oczym wy sie domnie seplenicie powiedzialem nie pasi to na ts3 gimbusy ja sie z wami na forum uzalal nie bede ;] MASZ PROBLEM PISZ PW I DAM CI IP NA TS3 ;] "SMIALO"

A teraz zaczne tak server mial wystartowac do konca wakacji jak by zato sie wzieli na porzadnie to by juz to dawano temu skonczyli a ze sie opierdalaja to juz nie moja wina ;p "LIFE IS BRUTAL "

I KURWA PROSZE NIE PISAC MI POJEBANYCH TEMATOW TYPU "POCZEKAJ CHCESZ GRAC NA GOWNIE TO SMIALO" W DUPIE MAM WASZE OPINIE MAM NA TO WYJEBANE I ZNAJAC ZYCZIE ZARAZ DOSTANE WARNA ZA TEGO POSTA WIEC MAM QWYJEBANE NA TO BRUDNA GRUBA KIELBACHE ZAPRASZAM NA TS3 SIE WYZALIC ;]

Jak już mówiłem, to nie jest tamto PvPuniverse...
Opublikowano

Miszczu a znasz dokładną datę publikacji ? Podobno w ten miesiąc ma być ?

Next napisz PW do miszcza, nikt ci dupy nie będzie zawracał a otrzymasz odpowiedź - to tylko propozycja.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Tylko tu na tym forum nie da sie do kurwy nedzy normalnie pisac na pw bo albo usuwaja albo wgl nie czytaja i maja all w dupie i wiem ze to nie jest to samo ale sami zescie kurwa pisali "do konca szkolnego roku powinno byc" A I KIEDY MA WYSTARTOWAC TO COS CO MIALO BYC ? BO JUZ KURWA NAWET NAZYW NIE PODADZA ;D

Opublikowano

Tylko tu na tym forum nie da sie do kurwy nedzy normalnie pisac na pw bo albo usuwaja albo wgl nie czytaja i maja all w dupie i wiem ze to nie jest to samo ale sami zescie kurwa pisali "do konca szkolnego roku powinno byc" A I KIEDY MA WYSTARTOWAC TO COS CO MIALO BYC ? BO JUZ KURWA NAWET NAZYW NIE PODADZA ;D

I po raz trzeci muszę Ci odpisać to samo. PvPuniverse Revamped to nie jest tamten serwer. Nie ma już jednej mapy, nie jest skupiony wokół samego pvp, jest w stanie utrzymać więcej graczy, JEST PISANY OD NOWA. Może tym razem zrozumiesz, co napisałem.

@Edit

Gotowe jest odejmowanie amunicji oraz nagrody za npc i statki, kilka bugów zostało poprawione.

I pytanie do was, chcielibyście nowego nostromo jako design dla starego?

Opublikowano

Ja jestem na tak

I zapytam ile będzie statków i czy będą te 3 statki specjalne ??

Jak na razie nie planujemy dodawania Aegisa, Cytadeli oraz Spearheada.

@topic

Skrzynki cargo gotowe

zdyt.png

ehze.png

Opublikowano

Nad aegisem można pomyśleć, tylko trochę osłabić jego umki. Cena odpowiednio dostosowana :)

I po raz trzeci muszę Ci odpisać to samo. PvPuniverse Revamped to nie jest tamten serwer. Nie ma już jednej mapy, nie jest skupiony wokół samego pvp, jest w stanie utrzymać więcej graczy, JEST PISANY OD NOWA. Może tym razem zrozumiesz, co napisałem.

@Edit
Gotowe jest odejmowanie amunicji oraz nagrody za npc i statki, kilka bugów zostało poprawione.
I pytanie do was, chcielibyście nowego nostromo jako design dla starego?

Jestem na TAK, w końcu to nie jest jakiś super statek :D

pyhvh7E.png

Opublikowano

Sprzedaż surowców gotowa, następne w kolejności jest ulepszanie.

Opublikowano

Co z wyrzutnią rakiet? Macie ją już gotową? :)

Niestety jeszcze nie, ale gdy przyjdzie czas na rakiety, to i ją dodamy.

Opublikowano

aha fajnie to już powinien być od 5 dni :D

No widzisz, ten miesiąc jeszcze się dobrze nie zaczął.
Opublikowano

aha fajnie to już powinien być od 5 dni :D

Nie jest napisane OD LIPCA tylko W LIPCU. Co do desingu do nostromo - może być tylko aby on dodawsał jakieś 5% na bicie albo 10% osłonki :)

Opublikowano

o.O.O kurwa co za czlowiek -;- pisac mu oczym ale widze Miszczu to ty nie zrozumiales co napisalem ;] przykro mi ale czytaj 4 razy az zrozumiesz oco mi chodzi ;p bo widze zezrozumieniem to chyba czytac nie umiesz ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...