Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

System inteligencji alienów będzie jak z przed aktualizacji BP ( kryśke można było pchełka ukręcić bo nie trafiała ) czy taki jak ten obecny ?

Źle do tego podchodzisz, nie jesteśmy w stanie identycznie odwzorować SI alienów, zatem będzie u nas nieco inna.
Opublikowano

hm czy ja wiem mnie to tylko denerwuje bo nabijam 6lv drona a ma 98% i muszę naprawić no i pozdro...

gdyby jeszcze im tak długo poz się nie wbijało to spoko ale z 5 na 6 trwa to wieki....

weś ty się zastanów co ty piszesz okej ? i zamiast nabijać posty głupimi i banalnymi pytaniami przewiń sobie kilka stron dalej

i poczytaj tak ciężko ? myślenie boli ?

odpowiadając na twoje bezsensowne pytanie:

"tak będą alfa i inne" choć nie wszystkie jakie są obecnie w oryginalnym DO pasi taka odp ?

czy może rozrysować ?

Jeżeli możesz to rozrysuj będę wdzięczny.

A co do tematu to Miszczu dosyć szybko wam idzie ta robota mam nadzieję że szybko nie padnie.

Takeshi95.png

Opublikowano

Mam pytanie, bo z tego co wiem, nie można postawić gry online z plikami innej gry. Wiem, że silnik piszecie od nowa, lecz jak to jest z grafiką? Można ją kopiować? BP się nie czepi? Były już serwery na plikach z Darka i niestety musiały one być zamknięte.. Bo szkoda waszej pracy, jak po paru dniach serwer będzie musiał zostać wyłączony..

Opublikowano

Mam pytanie, bo z tego co wiem, nie można postawić gry online z plikami innej gry. Wiem, że silnik piszecie od nowa, lecz jak to jest z grafiką? Można ją kopiować? BP się nie czepi? Były już serwery na plikach z Darka i niestety musiały one być zamknięte.. Bo szkoda waszej pracy, jak po paru dniach serwer będzie musiał zostać wyłączony..

Które serwery BP wyłączył ;_;?
Opublikowano

Które serwery BP wyłączył ;_;?

Szukałem ostatnio serwera i było ja jakimś forum, że serwer musiał zostać wyłączony bo BP zgłosił plagiat. Nie pamiętam dokładnie nazwy a poza tym nie chcę nic tu reklamować :D No chyba, że właściciel serwera kłamał bo nie miał kasy na utrzymanie serwa :)

Opublikowano

Aktualnie serwer jest w stanie utrzymać dość dużą ilość NPC, a tutaj mały obrazek

vqcl.png

Opublikowano

@miszczu , czy mi sie wydaje , czy one tylko w jednym obrębie latają?

Taki jest po prostu zasięg widzenia.
Opublikowano

A ja się zapytam czy w respawnie coś zostało zmienione bo na taki malutki obszar widzenia to coś dużo ich ?

Testy wydajności, na mapie latało ich w sumie 500.
Opublikowano

Serwer działa? Jest już publiczny?

Serwer jest w fazie testów, aktualnie na chwile obecną nie jest publiczny.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Taki jest po prostu zasięg widzenia.

Dawno nie grałem w DarkOdbyt, ale czy nie jest on czasami zbyt daleki?

Bo jeśli dobrze pamiętam to połowa, góra 2/3 z tego było.

Pozdrawiam:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Widze serwer dalej nie wystartowal :( szkoda czekac i wlazic wgl w tego posta ;p i tak wiadomo ze nie wystartuje mial do konca wakacji byc public ;] a z tego co widze ciagle beta -.- to jczekanie juz jest nudne czym dlozej czekam ty bardziej mi sie nie chce wchodzic wgl na mpc.

A I JESZCE JEDNO JEZELI KOMUS MOJ POST SIE NIE SPODOBAL I MASZ ZAMIAR MNIE OBRAZAC TO WSADZ SOBIE TE OBELGI W BUTY MOZE BEDZIESZ WYZSZY ;P. "A JAK MASZ JESZCE JAKIS PROBLEM PISZ IP TS3 NA PW ;] SMIALO WBIJE ;]"

Opublikowano

Widze serwer dalej nie wystartowal :( szkoda czekac i wlazic wgl w tego posta ;p i tak wiadomo ze nie wystartuje mial do konca wakacji byc public ;] a z tego co widze ciagle beta -.- to jczekanie juz jest nudne czym dlozej czekam ty bardziej mi sie nie chce wchodzic wgl na mpc.

A I JESZCE JEDNO JEZELI KOMUS MOJ POST SIE NIE SPODOBAL I MASZ ZAMIAR MNIE OBRAZAC TO WSADZ SOBIE TE OBELGI W BUTY MOZE BEDZIESZ WYZSZY ;P. "A JAK MASZ JESZCE JAKIS PROBLEM PISZ IP TS3 NA PW ;] SMIALO WBIJE ;]"

Zważ, że do końca wakacji są 2 miesiące, poza tym mówisz o PvPu, które na tę chwilę nie istnieje.
Opublikowano

Jest początek wakacji a ty już piszesz że serw nie wystartuje gdybyś czytał to byś wiedział że oni pracują nad serwem

Takeshi95.png

Opublikowano

Tak, a praca się opłaciła, bowiem około 600 NPC zużywa bardzo mało zasobów, zatem pozostaje poprawić SI agresywnych alienów (są teraz zbyt agresywne :P) i zająć się resztą.

Opublikowano

A profil-desingi będą ? Zmodyfkiowane ? Bo ,,banana'' raczej tam nie dacie takiego jaki jest <_<

Będą desingi które zwiększają nagrodę w postaci uri./kredek - nie dużo a można pomyśleć nad takim czymś -.-

Czy tylko te z bonusami na dmg, shd, poważanie i PD ? Do golca i vegance czy do innych ?

A naprawa dronów ? - takie coś by było raczej zbędne. Po za tym ileś tam linijek zajmuje :P

Wolisz mieć gówno czy jakiś dobrze dopracowany serwer w którym nie ma bociarzy a uri. łatwiej zodbyć ?

Za przeproszeniem (mi chodzi o lagi i inne pierdoły).

pyhvh7E.png

Opublikowano

A profil-desingi będą ? Zmodyfkiowane ? Bo ,,banana'' raczej tam nie dacie takiego jaki jest <_<

Będą desingi które zwiększają nagrodę w postaci uri./kredek - nie dużo a można pomyśleć nad takim czymś -.-

Czy tylko te z bonusami na dmg, shd, poważanie i PD ? Do golca i vegance czy do innych ?

A naprawa dronów ? - takie coś by było raczej zbędne. Po za tym ileś tam linijek zajmuje :P

Wolisz mieć gówno czy jakiś dobrze dopracowany serwer w którym nie ma bociarzy a uri. łatwiej zodbyć ?

Za przeproszeniem (mi chodzi o lagi i inne pierdoły).

Pewien jestem jak na razie tylko tego, że dodamy designy na PD i poważanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...