Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie, chill. Sam czekam na start. Serwer wystartuje kiedy założyciele będą wiedzieli że wszystko jest dopięte na ostatni guzik. Lepiej aby była premiera później a efekty lepsze czyż nie?

może i tak ale bez przesady nie można czekać do roku 2050 -_- okej można mieć 2-4 dni spóźnienia a nie już prawie 2 tyg -_- zaczynam myśleć że ten Minecraft miał racje -_-

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lepiej żeby pracowali, niż się obijali i mówili że muszą odpocząć po "ciężkiej pracy", czyż nie?

Co oni to jakieś roboty? Chyba każdy ma własnie życie ...

Nie rozumiem waszego oburzenia, to ich serwer i oni stawiają dla was w swojej wolnej chwili więc równie dobrze możecie na nim nie grać. A to że chcecie aby byli robotami 24/7 to już wasza sprawa, dlatego radzę poczekać wam cierpliwie i mam nadzieje że serwer wystartuje gotowy ;-)

Pozdrawiam.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Rozumiem że to są ludzie ale chociaż mogli by nie dawać takich obietnic... Albo inaczej idąc tokiem tych co piszą że to tylko

ludzie, niech wcale nie wstawiają, gimbusy nie będą płakać a Miszczu będzie miał tyle czasu ile zechce - banalne. Lekko

się zdenerwowałem po tym filmiki, parę dni a sklepik ma z 1-3 statki ? O innych zakładkach nie chce myśleć. Na dzień dobry

bug ze sprzedażą, alieny nie latają za graczem, nwm już czy te 1.5k to od czegoś tam czy laserów... Nie dawno pisał, sklep

zrobiony a miesiąc temu że surowce, jednak tutaj jest lekki kłamstwo :) Zrobienie z 1-3 zakładek w sklepie to chyba nie 10 dni

pracy, nie znam się za bardzo ale to chyba aż tyle nie zajmuje, ktoś tam pisał że ~5 min.

Mogą go robić do 2100 roku ale niech nie robią jakiś pustych obietnic i filmiku który przedstawia to co opisałem :rolleyes:

@Renegat na początku myślałem że on coś pierdoli ale widać że coś w tym jest...

2 tyg. ? To raczej we wrześniu wystartuje czy później...

pyhvh7E.png

Opublikowano

Miszczu/Anonymous proszę, żeby któryś z Was napisał, czy serwer wystartuje przed końcem wakacji, czy nie.

Ukróci to wszelkie spekulacje i zmniejszy spam.

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Zamykam, bo i tak nic sensownego nie piszecie w tym temacie, 95% spam. Jak coś większego dodamy/skończymy to napiszemy, a sam temat otwarty będzie dopiero po starcie serwera, bo do tego czasu to nie ma sensu.

@Up: Nie wiem, zależy od chęci, dzisiaj np. zrobiłem rejestracje, bo mi się nudziło.

Opublikowano

Jako że nowe pliki są jeszcze nie gotowe, a kupiliśmy już VPS, nie chcemy tracić czasu na nim, i odpaliłem stare pliki PVPu.

W rejestracji w invitecode wpiszcie COKOLWIEK byle nie zostawić pustego, kod nie jest wymagany :)

Narazie zobaczymy jak to będzie działać.

VPS jest słaby, pliki są chujowo zoptymalizowane więc możecie się spodziewać lagów, crashów i długich downtime, ale zrobię co w mojej mocy by tego unikać.

IP: http://37.59.194.252/

Jako że sporo osób ma z tym problem, aby wejść w zmianę statku musicie kliknąć mniejwięcej tutaj:

http://screenshooter.net/9729285/hmhlypf

Przyciski są, ale jakimś cudem stały się niewidzialne, ot taki mały bug :3

Opublikowano

Nic, prawie nic nie pracowaliśmy nad tym serwerem bo nam się nie chce. Simple.

Opublikowano

Od teraz nie można mieć znaków innych niż angielskie litery oraz cyfry. Jestem zmuszony dodać takie ograniczenie ponieważ ludzie wykorzystują błędy klienta :\

Macie szansę na zmianę nicku, jeśli nie to prawdopodobnie niedługo usunę wszystkie konta które nie spełniają tego wymogu :\

Opublikowano

nie moge wbic na mape :(

@EDIT: na strone też :( chyba vps juz nie ogarnia :(

@EDIT 2: czy przypadkiem administracja nie wyłączyła tego pliku bat/exe który powoduje działanie mapy gwiezdnej??

@EDIT 3: sory nie doczytałem twojego posta do końca a przecież napisałeś że mamy się spodziewać "długich downtime" sory bardzo

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

Nie znacie kodu więc się nie zalogujecie czy coś.

Anonymous że co ? Niby jak wykorzystują skoro nawet kodu nie znają :rolleyes:

Zapytam się, po co to odpaliłeś ? Działają poprzednie kody czy nie ?

Już Mnie to wkurwia, zamiast brać się za serwer to odpalasz stary, nie wiem dla kogo...

pyhvh7E.png

Opublikowano

Po zarejestrowaniu się wybrałem firmę ( EIC ). Strona ładowała się 5 min i się nie naładowała ( tylko tło ), więc wyłączyłem przeglądarkę i próbowałem się zalogować na nowo, lecz po wciśnięciu submit nic się nie dzieje.

@EDIT

Teraz to już nic się nie ładuje...

23562935567511174409.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...