Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Amba fatima, była strona i nie ma...

Anonyś, nie lepiej już poczekać ten 1-2 miesiące a nie odpalać coś co nawet chwilówką nie można nazwać...

To był stary serw co kiedys był :)

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Anonymous może jeszcze śpi/je/ nie ma go na npc (nie wiem co jeszcze) i jak włączy kompa to napisze np wiadomość dotyczącą serva albo po prostu włączy stary.

@EDIT: Co do starego serva do rejestracji nie trzeba kodu i fajnie sie biło w teamie :)

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

jprdl -.- pierw sapiecie mordy że nie ma serwa i nie macie w co grać, gdy odpala starego priva też sapiecie ryjoki...

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

jprdl -.- pierw sapiecie mordy że nie ma serwa i nie macie w co grać, gdy odpala starego priva też sapiecie ryjoki...

ale kto ci sopie ? przecież oni tylko muwio że im serwo nie działo no bo any nie włączył go no

musim czekoć na anymousa jo

Opublikowano

Renegat69 Twój polski mnie dobija ... muwio....

po za literówkami tam nie ma błędu, wydaje mi się że chłop jest ze Śląska, tutaj gwara Śląska jest normalnością

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

po za literówkami tam nie ma błędu, wydaje mi się że chłop jest ze Śląska, tutaj gwara Śląska jest normalnością

Tez mi sie tak wydaje :D (Tez jestem ze Sląska :D )

Opublikowano

Temat chyba można zamknąć ? Zbędny spam jest a ten stary serwer już nie działa -.-

Nie wiem po co się bawicie w otwieranie i zamykanie tematu, zamiast robić serwer to się bawicie ze starym :O

To był stary serw co kiedys był :)

Pierdolisz ? :huh:

pyhvh7E.png

Opublikowano

No, w sumie to się nawet zgodzę, ale lepsze to niż nic, przynajmniej VPS się nie marnuje :3

Opublikowano

CHUJOWE

WŁĄCZ STRONĘ PROSIMY. CZEGO TAK WYŁANCZASZ

Kodu wymagany to co najwyżej możesz sobie popatrzeć :D

Anonymous weź to lepiej zamknij, widzisz chyba że spam o.O

pyhvh7E.png

Opublikowano

proszę przeczytaj to na samej górze jeszcze raz. Jeeli na dal nie rozumiesz to tam pisze że "kod NIE jest wymagany"

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

proszę przeczytaj to na samej górze jeszcze raz. Jeeli na dal nie rozumiesz to tam pisze że "kod NIE jest wymagany"

To dlaczego Mi pisało że kod jest nieprawidłowy ?

pyhvh7E.png

Opublikowano

nie jestem ze śląska ale fajnie się tak goda :D (nie umiem wgl śląskiego :P strzelam jak co się mówi mniej więcej) :D

co do tematu czemu czemu non stop stronka off ?

Opublikowano

Zrestartowałem, ludzie ja nie siedze całymi dniami i nie patrze czy działa, mówiłem że pewnie będzie crashować itp :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...