Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak ogólnie to czemu ten temat nie jest zamknięty jak parę dni temu? W tej chwili służy tylko dla nabijania postów jakimś uzależnionym dzieciakom a skoro nawet nie wiadomo kiedy serwer będzie otwarty apeluję żeby go zamknięto znowu.

Bo cały czas tylko: kiedy pędzie selwer powiec plis albo cemu nie ma selwela (błędy specjalnie zrobione) i nudne już się to robi

Witamy na MPCForum.

Opublikowano

Zamknijcie to i najlepiej wykasujcie temat, bo serwer nigdy nie wystartuje.

"Nie mamy maszyny" to jedynie durne wytłumaczenie, tak naprawdę to nie umieją tego ogarnąć.

Czemu nie ma żadnych screenów, filmików? Odpowiedź jest prosta, bo na serwerze nie zostało prawie nic zmienione w porównaniu z gotowcem z którego korzystają (ICOn8).

Po prostu brakuje umiejętności, dlatego tylko przedłużają, za jakiś czas mod zamknie temat, będzie cisza, a później wytłumaczenie że nie mieli maszyny na serwer. Tak skończy się historia tego pro serwera zrobionego przez samozwańczego Miszcza.

Jak nie macie maszyny to odpalcie zamknięty beta test nawet na zwykłym PC i nagrajcie filmiki, może wtedy ludzie uwierzą, ze coś zrobiliście.

Jakoś jD na swoim serwerze tak robi i nie ma problemów, wiadomo co zostało dodane, nad czym pracuje. A tutaj tylko syf i marne obietnice...

Na razie totalny brak konkretnych informacji tylko ciągłe wytłumaczenia dlaczego serwer nie działa, a to maszyny nie ma, a to nie ma czasu, a tu nagle nie ma Miszcza.

Opublikowano

Zamknijcie to i najlepiej wykasujcie temat, bo serwer nigdy nie wystartuje.

"Nie mamy maszyny" to jedynie durne wytłumaczenie, tak naprawdę to nie umieją tego ogarnąć.

Czemu nie ma żadnych screenów, filmików? Odpowiedź jest prosta, bo na serwerze nie zostało prawie nic zmienione w porównaniu z gotowcem z którego korzystają (ICOn8).

Po prostu brakuje umiejętności, dlatego tylko przedłużają, za jakiś czas mod zamknie temat, będzie cisza, a później wytłumaczenie że nie mieli maszyny na serwer. Tak skończy się historia tego pro serwera zrobionego przez samozwańczego Miszcza.

Jak nie macie maszyny to odpalcie zamknięty beta test nawet na zwykłym PC i nagrajcie filmiki, może wtedy ludzie uwierzą, ze coś zrobiliście.

Jakoś jD na swoim serwerze tak robi i nie ma problemów, wiadomo co zostało dodane, nad czym pracuje. A tutaj tylko syf i marne obietnice...

Na razie totalny brak konkretnych informacji tylko ciągłe wytłumaczenia dlaczego serwer nie działa, a to maszyny nie ma, a to nie ma czasu, a tu nagle nie ma Miszcza.

SS były z serwera z filmikami nie wiem jak było nie pamiętam zbyt

no i nawet jeśli lenią dupe co ci do tego ? ich serwer ich stawianie

ich zarobek przedłużają tracą kase no proste.... to oni tracą nie my nie ty :)

MOD zamknij temat bo jest spam i nabijanie postów na spamie :x

Opublikowano

humor mi sie poprawia jak tu wchodze i czytam ;d

do tych co pisza "mod zamknij temat " "nabijaja sobie posty"

a wy co robicie? po chuja im odpisujecie ?Niech sobie pisza co chca szkoda wam, ze beda mieli wiecej postow od was?

popisza i im sie znudzi. wy ich jescze bradziej nakrecacie.

do tematu Fajnie, ze wpadliscie na pomysl zrobienia serwera DarkOrbit powodzenia:)

Opublikowano

SS były z serwera z filmikami nie wiem jak było nie pamiętam zbyt

no i nawet jeśli lenią dupe co ci do tego ? ich serwer ich stawianie

ich zarobek przedłużają tracą kase no proste.... to oni tracą nie my nie ty :)

MOD zamknij temat bo jest spam i nabijanie postów na spamie :x

To oni jeszcze chcą na tym zarabiać? Hahahaha

Niech dadzą screeny z działających podstawowych rzeczy takich jak sklep, normalny hangar, galaxy gates, alieny na mapie i na nagroda za nie. Dopiero wtedy można mysleć o stawianiu serwa online, jak nie ma tak podstawowych rzeczy to nie liczcie, ze serw wystartuje(o ile w ogole wystaruje, osobiscie stawiam ze na 99.9% nigdy sie nie pojawi) predzej niz za kilka miesicy(z ich tempem pracy).

Opublikowano

Japiernicze... Sam sobie nabiłeś tego posta ;) Zamiast napisać do modka o zamknięcie tego tematu lub nadawanie ostrzeżeń spamującym sam sobie nabijasz.

Tak..twoje wytłumaczenie będzie brzmiało tak: "Ja sobie nie nabijam postów po prostu chciałem dać do przekazania dzieciakom aby czekali cierpliwie.Z resztą ty też go nabiłeś." więc proszę Cię nie

wysilaj się i nie nabijaj sobie jeszcze jednego w tym temacie.jeżeli masz zamiar mi odpisać (czy to w sposób grzeczny czy nie) zapraszam na PW tam pogadamy.

Teraz zostaw spamerów w spokoju bo w końcu znudzi im się to i okaże się,że twoja wypowiedź była zbędna.

Pozdrawiam i trzymam kciuki aby serwer do połowy miesiąca wystartował.Czekam niecierpliwie ;)

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

I co wam jeszcze zostało do roboty ? ;d

Pewnie wszystko bo nic nie zrobili

@Miszczu to czemu serwer nie stoi? Jak to mowisz tydzien temu sie tlumaczyliscie ze serwer by stal tylko nie ma maszyny, teraz maszyna cudownie sie pojawila a serwera jak nie bylo tak nie ma. Smiech na sali...

Opublikowano

Pewnie wszystko bo nic nie zrobili

@Miszczu to czemu serwer nie stoi? Jak to mowisz tydzien temu sie tlumaczyliscie ze serwer by stal tylko nie ma maszyny, teraz maszyna cudownie sie pojawila a serwera jak nie bylo tak nie ma. Smiech na sali...

Dokładnie, skoro Anon zna się tak dobrze na php, to nie powinien mieć problemów z odpaleniem serwera bez udziału Miszcza.

Opublikowano

Ten server to jedna wielke Ściema tak jak juz w chuj stron temu pisalem wole grac na pl1 niż czekać na jakieś ścierwo ktore i tak nie wypali ;p ICZEKAM KURWA NA KOLEJNEGO WARNA ;D BO TYLKO WARNOWAĆ UMIECIE ;D

Opublikowano

Next to po jakiego grzyba nam to tutaj mówisz?Idź graj na swoim kochanym serwerze.Gówno (za przeproszeniem) to większości z nas obchodzi.Warnować Mody mogą wtedy gdy zobaczą dzieciaka który zachowuje się tak jak ty.

"Pewnie wszystko bo nic nie zrobili" Nie masz pojęcia co Miszczowi i Anonymous'owi udało się zrobić.Zamiast pierniczyć głupoty powinieneś wyjść na dwór i pojeździć sobie na rowerze z kolegami lub wyjść z mamą do sklepu kupić książki do podstawówki (bo na takim poziomi e się zachowujesz".Zapewne 3/4 z was zrzędy nie ma pojęcia jak zakupić hosting,a pierniczycie głupoty o maszynie.Nikt nie kazał twórcom serwera aby poinformowali was o wszystkim co robią?Chciałbyś dostawać informacje o tym,że np. anonymous jest w trakcie zakupu hostingu?Nie.Sracie się o to,że nic nie piszą,a zapewne połowy z nich byście nie przeczytali.Najważniejsze aby gracze otrzymali info,że serwer stoi.Reszta nie powinna was obchodzić (zwracam się tutaj do nabijaczy postów,a nie do osób które wolą czekać niż szczekać).

Rada na przyszłość.Siedźcie cicho i śledźcie najnowsze informacje bo przy takich bezsensownych odpowiedziach szybciej administratorzy MPC forum wybanują was za ten jeden wielki spam niż odpalą serwer bo to tylko przez te wasze gadanie data przedłuża się o kolejny dzień.

Mam nadzieję,że coś do was dotarło i przemyślicie to wszystko.

P.S. Z góry przepraszam za wszystkie przekleństwa.

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

Next to po jakiego grzyba nam to tutaj mówisz?Idź graj na swoim kochanym serwerze.Gówno (za przeproszeniem) to większości z nas obchodzi.Warnować Mody mogą wtedy gdy zobaczą dzieciaka który zachowuje się tak jak ty.

"Pewnie wszystko bo nic nie zrobili" Nie masz pojęcia co Miszczowi i Anonymous'owi udało się zrobić.Zamiast pierniczyć głupoty powinieneś wyjść na dwór i pojeździć sobie na rowerze z kolegami lub wyjść z mamą do sklepu kupić książki do podstawówki (bo na takim poziomi e się zachowujesz".Zapewne 3/4 z was zrzędy nie ma pojęcia jak zakupić hosting,a pierniczycie głupoty o maszynie.Nikt nie kazał twórcom serwera aby poinformowali was o wszystkim co robią?Chciałbyś dostawać informacje o tym,że np. anonymous jest w trakcie zakupu hostingu?Nie.Sracie się o to,że nic nie piszą,a zapewne połowy z nich byście nie przeczytali.Najważniejsze aby gracze otrzymali info,że serwer stoi.Reszta nie powinna was obchodzić (zwracam się tutaj do nabijaczy postów,a nie do osób które wolą czekać niż szczekać).

Rada na przyszłość.Siedźcie cicho i śledźcie najnowsze informacje bo przy takich bezsensownych odpowiedziach szybciej administratorzy MPC forum wybanują was za ten jeden wielki spam niż odpalą serwer bo to tylko przez te wasze gadanie data przedłuża się o kolejny dzień.

Mam nadzieję,że coś do was dotarło i przemyślicie to wszystko.

P.S. Z góry przepraszam za wszystkie przekleństwa.

Nie mam pojęcia co im się udało zrobić, bo nigdzie nie ma żadnego info ani dowodów, więc mogę twierdzić, że gówno zrobili.

Nie chce mi się odpowiadać na twoje brednie o tym, że nie wiem jak się hosting kupuje, bo są wyssane z palca.

Co do informacji o serwerze to nie, nie chce otrzymywać infa która linijkę kodu akurat piszą, ani ze w tym momencie kupują VPS.

Chodzi o jakieś podstawowe informacje co na serwerze już działa, jest sprawne w 100%, a co jest do zrobienia, ale raczej tego sie nie dowiemy bo wol dalej pieprzyć głupoty o starcie jak nic nie zrobili na serwerze.

Opublikowano

Nie mam pojęcia co im się udało zrobić, bo nigdzie nie ma żadnego info ani dowodów, więc mogę twierdzić, że gówno zrobili.

Nie chce mi się odpowiadać na twoje brednie o tym, że nie wiem jak się hosting kupuje, bo są wyssane z palca.

Co do informacji o serwerze to nie, nie chce otrzymywać infa która linijkę kodu akurat piszą, ani ze w tym momencie kupują VPS.

Chodzi o jakieś podstawowe informacje co na serwerze już działa, jest sprawne w 100%, a co jest do zrobienia, ale raczej tego sie nie dowiemy bo wol dalej pieprzyć głupoty o starcie jak nic nie zrobili na serwerze.

Jak byś wcześniej się interesował tematem to byś widział parę screenów, jeżeli taki dowód Ci nie wystarcza

to już nie wiem co Ci trzeba pokazać... Niestety ciężko znaleźć w tych 129 ale to już nie Mój problem ;]

Na serwerze działa wszystko jednak brakowało im wcześniej maszyny.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Jak byś wcześniej się interesował tematem to byś widział parę screenów, jeżeli taki dowód Ci nie wystarcza

to już nie wiem co Ci trzeba pokazać... Niestety ciężko znaleźć w tych 129 ale to już nie Mój problem ;]

Na serwerze działa wszystko jednak brakowało im wcześniej maszyny.

Ty naprawdę w to wierzysz czy tak pieprzysz od rzeczy?

W takim razie wytłumacz mi jedną rzecz, jeśli wszystko działa, a maszyna według Miszcza jest to jakim kurwa cudem serwer jeszcze nie stoi?

Dobra to mój ostatni post w tym temacie, bo widzę, że nigdy nie przejrzycie na oczy, no ale cóż, to już nie mój problem.

Powtarzam po raz ostatni serwer nigdy nie wystartuje z działającymi wszyskimi rzeczami. Wspomnicie moje słowa.

Nara

Opublikowano

Ty naprawdę w to wierzysz czy tak pieprzysz od rzeczy?

W takim razie wytłumacz mi jedną rzecz, jeśli wszystko działa, a maszyna według Miszcza jest to jakim kurwa cudem serwer jeszcze nie stoi?

Dobra to mój ostatni post w tym temacie, bo widzę, że nigdy nie przejrzycie na oczy, no ale cóż, to już nie mój problem.

Powtarzam po raz ostatni serwer nigdy nie wystartuje z działającymi wszyskimi rzeczami. Wspomnicie moje słowa.

Nara

Pieprzyć to można zupę...

Co Ja Miszczu czy Anonymous jestem ? Mnie również ciekawi czemu nie odpalił ;]

Nie ma takiego serwera nawet w minecrafcie gdzie wszystkie rzeczy działają...

Rozumiem że ktoś może pierdolnąć post że to nie działa ale nie kurwa co chwila...

Nie działa i co ? Po co pisać kolejny raz to samo ;]

pyhvh7E.png

Opublikowano

Hm .. to jak Miszczu serwer ruszy czy dalej się opierniczacie ;p ?

Opublikowano

Pieprzyć to można zupę...

Co Ja Miszczu czy Anonymous jestem ? Mnie również ciekawi czemu nie odpalił ;]

Nie ma takiego serwera nawet w minecrafcie gdzie wszystkie rzeczy działają...

Rozumiem że ktoś może pierdolnąć post że to nie działa ale nie kurwa co chwila...

Nie działa i co ? Po co pisać kolejny raz to samo ;]

Co ma Minecraft do emulatora serwera? W minecrafcie ludzie przeważnie tworzą oficjalny serwer z różnymi dodatkami, w samym serwerze to co ma działać to działa ..

Większość poza tym myśli, że MinecraftRP to maniak Minecrafta, kiedy to powątpiewam, że kiedykolwiek uruchomił tą grę.

Dziwną strategię macie na forum, krytyka serwera, od razu warn - eliminowanie negatywnych opinii raczej nie ukazuje Was, twórców w dobrym świetle.

Opublikowano

Jeżeli ktoś się zastanawia dlaczego serwer nie działa, to powód ma na górze strony. Ale na pocieszenie powiem, że dzisiaj wracam i popracuję nad modernizacją MPC, a jutro zajmę się serwerem.

Opublikowano

Jeżeli ktoś się zastanawia dlaczego serwer nie działa, to powód ma na górze strony. Ale na pocieszenie powiem, że dzisiaj wracam i popracuję nad modernizacją MPC, a jutro zajmę się serwerem.

Spokojnie Miszczu nie spiesz sie.Rób wolno ale porządnie :)

Opublikowano

2 lata później...

No, no za niedługo serwer będzie stał.

Wszystko się okaże ale gdybyś Miszczu coś robił przy serwie to byś dał chociaż jakieś info a nie ktoś musi się pytać o to.

Moge się założyc że do końca tego miesiąca serwer nie będzie jeszcze stał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...