Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ukrywam, że nie lubię pracować długo nad jednym projektem, bo mnie to nudzi.

Zastanawiałem się co pokazać jako następne xD

Pomachaj myszką minutę jak wciskasz kupuj w sklepie żeby każdy wiedział o co chodzi.

@EDIT,

brak powodu za warna.

e tam dojeb mi kolejnego tak dla odmiany ;c ulży Ci.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up jakim to trzebą być idiotą , żeby nie wiedzieć , ze kupuje ? :<

No w jakimś stopniu trzeba być :rolleyes:

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Ostrzeżenie dodane przez Miszczu. za Offtopic (dotychczas spam) w [info] PvPUniverse [Prywatny serwer].

Dano 5 punktów - wygasają 04 lut 2014 18:18.

Brak notatki
jak zwykle, co innego można dac?

No w jakimś stopniu trzeba być :rolleyes:

Czy dziwisz się Warnom? Słuchaj robisz spam jak cholera , spójrz 2 posty za sobą , nie na temat w dodatku , także obraza moderatora ciesz się że urlopu nie wyłapałeś , co do filmiku to ładnie , tylko czy nagroda za alieny nie za niska :) ? w sumie to 5uri za 2 sek roboty to nie tak mało

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

A kto zrobił serwer skoro tylko sklep i wyposażenie?

Z Tobą dyskusji nie zamierzam już prowadzić, bo jak widać zdolność czytania leży.

Błagam, naucz się czytać.

no cienias miał być serwer otwarty w lipcu a nie w sierpniu, a nawet wcześniej sam tak pisałeś, a jak gra będzie bez profilu pilota 50/50 to nikt nie będzie grał

Opublikowano

no cienias miał być serwer otwarty w lipcu a nie w sierpniu, a nawet wcześniej sam tak pisałeś, a jak gra będzie bez profilu pilota 50/50 to nikt nie będzie grał

A może sam spróbuj zrobić taki serwer, zobaczymy ci będzie tak łatwo?Zrób swoją stronę wszystkie zakładki żeby wszystko działało, kupowanie uridium przez sms, przelewy.No dawaj i zobaczymy cz tak łatwo pedale idź graj na swoim pl1.Nara weź lepiej się nie udzielaj już w tym temacie.

Opublikowano

Chcesz się założyć że będzie multum osób do grania na tym serwie ?

CO JE GRANE ?

Opublikowano

Obserwujcie projekt icon8 to bedziecie wiedzieli kiedy powstanie PvP U ; )

przecież Projekt ICOn8 został skończony :)

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Ja nie wiem o co wy tak dupe spinacie ? Jak był bazowany na icon8 to był , jak nie to nie, zkaładam , że Ci co tu sie o to spinają i tak grać bedą :_:

Btw. na tym filmiku, coś problem z laserami jest? bo czasami w tą lordakie biłeś ,a dmg nie dostawała. .

Opublikowano

Chodzi o to iż pewna osoba robiła priva o pokazała cześć kodu Mistrzowi wielkiemu kodjerowi, a ona nie wiedział jak sie za to zabrać, ale jak wyszedł client priva DO i zaczął powstawać projekt icon8 to już wielkie oświecenie, " aha robimy priva już wiem jak zrobić ;) " . Chodzi mi o to że, ktoś uważa się za kogoś kim nie jest, a w dodatku próbuje pokazać jakim to on wielkim kodjerem nie jest ; ). W tym temacie http://www.mpcforum.pl/topic/1014680-info-sh-it-v2/ wykazał się bystrością umysłu strzelają na czym polega shit v2, ale cóż nie tylko on korzysta z zagranicznego forum ; )

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Chodzi o to iż pewna osoba robiła priva o pokazała cześć kodu Mistrzowi wielkiemu kodjerowi, a ona nie wiedział jak sie za to zabrać, ale jak wyszedł client priva DO i zaczął powstawać projekt icon8 to już wielkie oświecenie, " aha robimy priva już wiem jak zrobić ;) " . Chodzi mi o to że, ktoś uważa się za kogoś kim nie jest, a w dodatku próbuje pokazać jakim to on wielkim kodjerem nie jest ; ). W tym temacie http://www.mpcforum.pl/topic/1014680-info-sh-it-v2/ wykazał się bystrością umysłu strzelają na czym polega shit v2, ale cóż nie tylko on korzysta z zagranicznego forum ; )

Co z tego, że client mają z Icon8? Jest jeszcze serwer. I wyobraź sobie, że w icon8 jest pisany w java, a Szymon pisze w c# ;)

A teraz ostatecznie macie skończyć z płaczem, że serwera nie ma i, że Szymon tylko przerabia icon8.

Opublikowano

Szczerze - mało zrobiliście w chyba 2 miesiące czasu, w filmiku pokazane tak praktycznie nic (zrobienie sklepu i wyposażenia to jest kilka minut dla osoby znającej się na tym, zapewne nie ma również połączenia z serwerem? Chodzi o to, że w czasie rzeczywistym zmienia się wyposażenie.).

Nie zdziwię się jak zrobienie serwera zajmie jeszcze trochę *lat* (aż ten temat będzie miał z 300 stron "kiedy serwer" i odpowiedzi "za rok").

BTW. Dlaczego nie warnujecie WSZYSTKICH spamujących, tylko jakieś wyjątki?

Opublikowano

Szczerze - mało zrobiliście w chyba 2 miesiące czasu, w filmiku pokazane tak praktycznie nic (zrobienie sklepu i wyposażenia to jest kilka minut dla osoby znającej się na tym, zapewne nie ma również połączenia z serwerem? Chodzi o to, że w czasie rzeczywistym zmienia się wyposażenie.).

Nie zdziwię się jak zrobienie serwera zajmie jeszcze trochę *lat* (aż ten temat będzie miał z 300 stron "kiedy serwer" i odpowiedzi "za rok").

BTW. Dlaczego nie warnujecie WSZYSTKICH spamujących, tylko jakieś wyjątki

Widze, że jest tutaj kilka osób podzielających moją opinię :P

Ja się nadal zastanawiam po co podany był termin na lipiec jezeli na tym serwie prawie nic nie działa(od początku całe gówno działało).

Co do warnów to wiadomo, że warnuja tylko tych co sie negatywnie wypowiadaja o serwerze. Jezeli ja dostaje warny za spam to czemu te genialne modki sami sobie nie walna warna?

//Od czegoś przycisk zgłoś jest.

M.

Opublikowano

@2up i kto tu sie wypowiada , gosc ktory sam nie wiele zrobil :( , jak dla mnie calkiem duzo zrobili a ty sam mapy odbugowac nie mogles jedyne co zrobiles to strone glowna zmieniles. Btw. Co tam jest z ta lordakia ze czasem dmg nie dostawala ?

Opublikowano

@2up i kto tu sie wypowiada , gosc ktory sam nie wiele zrobil :( , jak dla mnie calkiem duzo zrobili a ty sam mapy odbugowac nie mogles jedyne co zrobiles to strone glowna zmieniles. Btw. Co tam jest z ta lordakia ze czasem dmg nie dostawala ?

Porownaj ich serwer do surowego projektu icon8 to zobaczysz jak "duzo" zrobili przez kilka miesiecy

Opublikowano

BTW. Dlaczego nie warnujecie WSZYSTKICH spamujących, tylko jakieś wyjątki?

W tym pisaniu coś jest :D Po obejrzeniu filmiku z lekka się zaśmiałem, sklep zrobiony na szybko, pokazujący jak sprzedaż surowców

jest zbugowana, pisał że pod koniec i lekkie opóźnienia ;] Ale przy 2 miesięcznym serwerze wychodzi na to że trzeba dorzucić miesiąc

chociaż nie bo w tych żartach 2050 jest trochę racji ;]

Pozostaje czekać na serwer JD ;]

Pisałem o wakacjach, że ma odpocząć ale trochę Nas w konia robi ;]

pyhvh7E.png

Opublikowano

@up jak na razie moim zdaniem jd ma server na podobnym poziomie co u miszcza i nooba wiec officiqlnego otwarcia mozesz za szybko nie doczekac . Jd nie ma jeszcze hangaru... Ale duzym plusem jest ze ma strone od klanow zrobiona jak w normalnym do. Jbc. Gralem kilka dni temu

Opublikowano

myślę że ci wyżej mają trochę racji i zaczynam myśleć że do końca wakacji serwer nie wystartuje... jak i może nawet miesiąc po...

Opublikowano

Ludzie, chill. Sam czekam na start. Serwer wystartuje kiedy założyciele będą wiedzieli że wszystko jest dopięte na ostatni guzik. Lepiej aby była premiera później a efekty lepsze czyż nie?

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Ludzie, chill. Sam czekam na start. Serwer wystartuje kiedy założyciele będą wiedzieli że wszystko jest dopięte na ostatni guzik. Lepiej aby była premiera później a efekty lepsze czyż nie?

Lepiej żeby pracowali, niż się obijali i mówili że muszą odpocząć po "ciężkiej pracy", czyż nie?

Skończ komentować pracę innych. Z tego co pamiętam POPRAWIONA wersja plików icon8 miała wyjść gdzieś po 26 lipca. Trochę czasu minęło co nie? //Adzik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...