Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Anonymous walnij restarta bo nie da rady wbic na mape :P

PS od teraz mowie gwarą śląską.

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

Da sie zrobic wchodzisz na stronie glownej w settings i ustawiasz resolution :) jesli pomoglem daj + a lagi beda tam ciagle bo to jest 1 mapa a ponad 500 graczy w dzien ;)

serwer nie działa hej. ni da rady wbijoć na mappe hej.

a ty juz nie narzekaj na to ze serwer pada przez caly dzien bo spamisz a mowiles ze nie lubisz idz spac jutro se pograsz ................

wakacje to nie tylko komp

73159_20_07_12_10_19_15.jpg

Opublikowano

Da sie zrobic wchodzisz na stronie glownej w settings i ustawiasz resolution :) jesli pomoglem daj + a lagi beda tam ciagle bo to jest 1 mapa a ponad 500 graczy w dzien ;)

a ty juz nie narzekaj na to ze serwer pada przez caly dzien bo spamisz a mowiles ze nie lubisz idz spac jutro se pograsz ................

wakacje to nie tylko komp

pana a co mam robić w nocy :P hej.

Opublikowano

W nocy to sie spi ;)

pana a co mam robić w nocy :P hej.

a nie no life alltime

i jeszcze noobek mowil tobie ze nie siedzi 24/7 a wiec juz siedz cicho i czekaj jak sie zrestartuje serv bo zrobil ta skrypte albo idz spac

Opublikowano

W nocy to sie spi ;)

a nie no life alltime

i jeszcze noobek mowil tobie ze nie siedzi 24/7 a wiec juz siedz cicho i czekaj jak sie zrestartuje serv bo zrobil ta skrypte albo idz spac

a poco spać jak można grać??

Opublikowano

o.O

Ty chyba nie wiesz co to zycie -.- granie to dla cb jedyna rzecz na swiecie ? <_<

dobra ty se graj i spamuj na forum i czekaj az bana dostaniesz a ja ide spac. Hej ! -.-

Opublikowano

&nbsp;

o.O

Ty chyba nie wiesz co to zycie -.- granie to dla cb jedyna rzecz na swiecie ? &lt;_&lt;

dobra ty se graj i spamuj na forum i czekaj az bana dostaniesz a ja ide spac. Hej ! -.-

&nbsp;

nie to dla mnie nie jedyna rzecz bo zwykle gram po 1 , 2 h wienc do 3 h w nocy mozna sobie pozwolic??

Opublikowano

ludzie zadam wam takie pytanie czy wy kiedy kolwiek śpicie ?! są wakacje zamiast katować po nocach idzcie może w plener ?
osobiście polecam :) co do serwa trochę go nie ogarniam :D może byście wyszli ze znajomymi ? (tymi z podwórka/miasta/osiedla)
okej są wakacje ale bez przesady :P widzę że niektórzy tu siedzą 24/7 i sikają w butelkę...
sory jeżeli jakaś literówka lub nie logiczne zdanie ale jestem ledwo w stanie co kolwiek he he :P

Opublikowano

A ten serwer PVPUniverse to będzie otwarty cały czas czy będzie zamknięty. Prosimy aby był otwarty ponieważ tam gra cały czas ponad 512 osób. To zawsze popołudniu nie będzie się dawało wejść na serwer. To kiedy będzie można dopiero wchodzić na serwer o której godzinie. PROSZĘ ZRUÓBCIE COŚ TYM ABY MOŻNA BYŁO WCHODZIĆ NA SERWER KIEDYKOLWIEK BO JEST FAJNY I DUŻO OSÓB W TO GRA

Opublikowano

A ten serwer PVPUniverse to będzie otwarty cały czas czy będzie zamknięty. Prosimy aby był otwarty ponieważ tam gra cały czas ponad 512 osób. To zawsze popołudniu nie będzie się dawało wejść na serwer. To kiedy będzie można dopiero wchodzić na serwer o której godzinie. PROSZĘ ZRUÓBCIE COŚ TYM ABY MOŻNA BYŁO WCHODZIĆ NA SERWER KIEDYKOLWIEK BO JEST FAJNY I DUŻO OSÓB W TO GRA

cały czas piszesz "prosimy" masz wiele osobowości czy jak ? rozdwojenie jaźni tak ? (nie chce cię urazić tylko pytam ciekawi mnie bo nikt się nie podłącza do twojego proszenia o co kolwiek)

co do serwera no poprostu jest nie dorobiony są bugi i lagi i w piz** innych rzeczy to jest tylko maszyna od tak nie zrobiona więc się nie dziw ty i inni tobie podobnie spamujący oni nic nie zrobią bo ta maszyna jest po to abyście mogli się czymś zająć nolify :P

Opublikowano

teraz trwa połączenie i nie chce wejść ;/ helppp ;d w sensie że klikam start i łączenie ;/

weszłem ufff ;d

i znowu teraz logowanie ;]

co chwile wywala mi połączenie, internet jest tylko wywala mnie -,-

Opublikowano

antos, wcześniej mówiłeś że bez pp ten serwer to dno, teraz że fajny, nie ogarniam Cię 8S

a tak przy okazji, stronka nie działa :O

Nie mówiłem tak chyba ci się przyśniło pe....

Opublikowano

uważaj co mówisz ;)

czego teraz serwer niedziała

Zrubcie coś aby można było wchodzić na ten serwer kiedykolwiek a nie z samego rana lub w nocy prosimy bo każdy chce grać popołudniu a nie w nocy czy rano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...