Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo kiedyś nam się chciało, nie będę wbijać na ts bo mam swoich kolegów, nie szukam ich tutaj ( HKM <3 ). Jak the end to wypad i nie spamuj, nikt ci nie każe tu wchodzić i krytykować :3

Czerwono - Zrobione, Pomarańczowo w większości, dokończenie to kwestia powielenia schematu :3

Gates 0/2

Skylab 1/2

Sklep 2/2 - chociaż mam wątpliwości

Podkrętka 2/2

PP - 0/2

Sprzedaż 2/2 - tutaj też mam wątpliwości bo bug był na filmiku

Klany 1/2

Inne rzeczy 0/2

16/8 - Wynika z tego że zrobiliście połowę jak nie mniej...

PS niech ktoś jeszcze raz napisze że kod nie jest wymagany to wkleję screena z napisem że jest potrzebny.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Gates 0/2

Skylab 1/2

Sklep 2/2 - chociaż mam wątpliwości

Podkrętka 2/2

PP - 0/2

Sprzedaż 2/2 - tutaj też mam wątpliwości bo bug był na filmiku

Klany 1/2

Inne rzeczy 0/2

16/8 - Wynika z tego że zrobiliście połowę jak nie mniej...

PS niech ktoś jeszcze raz napisze że kod nie jest wymagany to wkleję screena z napisem że jest potrzebny.

W invitecode wpisz cokolwiek, byle nie zostawiać puste i i tak zaakceptuje :3

Opublikowano

Nickname can cointain only english letters and digits! o co chodzi ?

@EDIT już działa ;p

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

Opublikowano

W nicku możesz mieć tylko litery i cyfry, żadnych znaków specjalynch - ! itp. Ze względu że niektóre znaki specjalne bugowały serwer, postanowiłem wprowadzić takie ograniczenie :3

Opublikowano

Robimy tamten serwer, a ten działa, żeby się maszyna nie marnowała.

Opublikowano

Klikam na kolesia 2x naciskam crl i go nie atakuje, chujowe. Miszczu to kiedy Anonys weźmie się do roboty ?

Serwer opóźnia reakcje o dobrą minutę... Zmiana konfy to dupę ściska, nie wiem czy mam full speeda czy czołga

bo co 15 sek. skacze 1,2,1,2... Koleś Mnie bije za ekranu. Niech się maszyna marnuje na to :P

pyhvh7E.png

Opublikowano

Heh mialem tez z tym problem wes wciskaj tab az bedzie na username potem wpisz haslo :>

Nie rozumiem jak wchodze na stronke http://37.59.194.252/index.php mam wpisac username wpisuje i mowi ze

wrong cos tam cos tam :D

Niech Bedzie juz ten Normalny xD ale i tak gj za to co zrobiliscie we 2

73159_20_07_12_10_19_15.jpg

Opublikowano

Czerwono - Zrobione, Pomarańczowo w większości, dokończenie to kwestia powielenia schematu :3

To sie zdecyduj bo raz piszesz co innego a pozniej co innego.

Odpisales mi ze ostatnio praktycznie nic nie zostalo zrobione a teraz nagle 5 nowych rzeczy widze macie.

I jeszcze jedno, tego co zrobiliscie nie nazywaj alienami, bo stoja tylko jak kolki. Zrob normalne AI i wtedy pisz ze macie alieny

Opublikowano

Odpisales mi ze ostatnio praktycznie nic nie zostalo zrobione a teraz nagle 5 nowych rzeczy widze macie.

I jeszcze jedno, tego co zrobiliscie nie nazywaj alienami, bo stoja tylko jak kolki. Zrob normalne AI i wtedy pisz ze macie alieny

zjebie pierdolony, mylisz gry, to co odpalili, a gra nad ktora pracuja to dwie rozne sprawy, naucz sie czytac ze zrozumieniem;x

Opublikowano

Jest normalne AI, nigdy nie pisałem że go brakuje :3 Normalnie latają, biją itd.

Opublikowano

jak się zalogować? pokazuje mi wrong data! wpisuje nick i pisze dokładnie to co wcześniej, czyli : Wrong data!

ogarniam już logowanie ale teraz gdy się loguje to nie robi sie nic

Opublikowano

zjeb pierdolony, mylisz gry, to co odpalili, a gra nad ktora pracuja to dwie rozne sprawy, naucz sie czytac ze zrozumieniem;x

Miło, że się nam przedstawiłeś a teraz idź spać bo już po 20.

Jest normalne AI, nigdy nie pisałem że go brakuje :3 Normalnie latają, biją itd.

Widać na filmiku Miszcza jakie to ono normalne, nie latają za graczem = brak normalnego AI.

Opublikowano

Od kiedy na 1-1 streunery mają bić graczy -.- Na innych mapach jest normalne

Opublikowano

Anonymous co zostało do zrobienia w nowych plikach??

PS. Sooooooooooooooooory za spam :P

@EDIT: Anonymous walnij restarta serva bo nie działa chyba ze coś robisz/cie

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

Od kiedy na 1-1 streunery mają bić graczy -.- Na innych mapach jest normalne

Każdy alien pasywny lata za graczem nawet takie coś jak streunery... Fakt, faktem, każdy alien zwraca uwagę na gracza

bijąc/latając za go/nim.

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...