Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa skoro jesteście tak święcie przekonani że serwer nie wystartuje to po jakiego chuja się wypowiadacie w temacie ? Piszecie gówno nigdy nie powstanie, wole grać na pl1 to najlepiej nie zaglądać w ogóle do tematu.

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2 lata później...

No, no za niedługo serwer będzie stał.

Wszystko się okaże ale gdybyś Miszczu coś robił przy serwie to byś dał chociaż jakieś info a nie ktoś musi się pytać o to.

Moge się założyc że do końca tego miesiąca serwer nie będzie jeszcze stał

Przeciez pisal ze w 2356436 roku startuje, wiec o co kaman ? -.^

Niech noobek spi dlugo, a Miszczu niech sie nie spieszy :)

@TOP Czy bedzie skylab ? ......

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Nie spinać się ;) Powiedział że jutro się zajmie więc poczekajcie te 2-3 dnia potem pierdolcie że nie wystartuje do woli :)

Powstaje taki sam spam jak z tym kiedy wystartuje, nie rozumiecie ani trochę że to jest luźny projekt a nie że Miszczu ma

jakiegoś tam pracodawcę który mu to zleca, kurwa są wakacje, Ty gimbusie ( bez obrazy i określenia osoby ) leżysz dupskiem

czytając to a koleś traci bezcenny czas wakacji na serwer, zamiast dziękować że w ogóle robi serwer to szczekasz jak pajac...

Kurwa, ile można pierdolić, ściągnięty, nie wystartuje, skoro według Was to byle co to po co tutaj piszecie :)

Na razie nie zmyśla bajek więc po chuja takie pisanie

* Treść nie ma na celu obrazić kogoś tylko wbić im do tych główek co nie co :)

Nie jest to skierowane do żadnej osoby...

@UP tak, będzie...

pyhvh7E.png

Opublikowano

Jeżeli ktoś się zastanawia dlaczego serwer nie działa, to powód ma na górze strony. Ale na pocieszenie powiem, że dzisiaj wracam i popracuję nad modernizacją MPC, a jutro zajmę się serwerem.

Taka sytuacja, że jestem poza domem, więc przez kilka najbliższych dni nie będę miał dostępu do pc, dlatego wszystko w rękach Anonymousa.

wut?

Jesteś poza PC ale jakoś na forum umiesz pisać posty :/

Opublikowano

2 lata później...

No, no za niedługo serwer będzie stał.

Wszystko się okaże ale gdybyś Miszczu coś robił przy serwie to byś dał chociaż jakieś info a nie ktoś musi się pytać o to.

Moge się założyc że do końca tego miesiąca serwer nie będzie jeszcze stał

Jestem za bo ileż można robić ten serwer miał być otwarty w lipcu a nawet wcześniej a już mamy 08.08.2013

Opublikowano

Miszczu dzikuję ci za warna ale to co zrobiłeś było "deibilizmem" z twojej strony ;D A i nie jestem "nobemm" jak to kolega wyzej nazwał ;p

MISZCZU POWIEM I TAK DLAMNIE TE WARNY W DUPE SOBIE MOZESZ WŁOZYĆ ;P BO NA MNIE TO WRAZENIA NIE ROBI ;P A I JESZCE JEDNO PO HUJ ZES MÓWIŁ ZE TE ŚĆIERWO CO ROBICIE WYSTARTUJE PO KONIEC TAMTEGO MIESIĄCA ;D ???? A MOZE KURWA POWIEDZ PRAWDE ZE MASZ WYJEBANE ZE CI SIE NIECHCHĘ ;P I SRAM NA TWOJE WARNY ;D CZEKAM NA WIECEJ ;]

NA TYM FORUM UMIECIE DAWAĆ WARNY ZA FREE NIE ??? A GDZIE KURWA WYJAŚNIENIE ? ZA CO ?? SRAM NA TO CO KTO NAPISZE BO JA JUZ NIE ODPISZE ;P TO BYŁ OSTATNI POST Z MOJEJ STRONY W TYM TEMACIE ;O Miszczu MAM NADZIEJE ZE CIĘ WKURWILEM ;P BO TAKI BYŁ MÓJ PLAN IIIIIII DAWAJ KOLEJNEGO WARNA ZA FREEEE BO W TYM WŁASNIE KURWA JESTEŚCIE NAJLEPSI "HEJETERZY JEBANI ;P" A jezeli sie coś kurwa komuś nie podoba to na ts kochani a nie jajka bedziecie spinac na forum ;p żegnam ;p

Opublikowano

I wszyscy, są szczęśliwi, kilka stron spamu z twojej strony mniej. Od początku tego tematu wchodzę tutaj i czytam tylko to co napisał jeden, albo drugi z wykonawców gry, bo to jedyne zawiera sensowne info a nie jakieś pierdolenie ; ) Na siłe chcecie komuś odpowiadać kto zapyta, chwalicie sie o tym kim wy nie byliście w do co nie robiliście , np " eeee 2010 czasu najlepsze, miałem fulke i wyloty ech ! ;* " na kij to komu ? Powinno być tu max 10 stron a nie 13 razy wiecej ;x .

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Miszczu dzikuję ci za warna ale to co zrobiłeś było "deibilizmem" z twojej strony ;D A i nie jestem "nobemm" jak to kolega wyzej nazwał ;p

MISZCZU POWIEM I TAK DLAMNIE TE WARNY W DUPE SOBIE MOZESZ WŁOZYĆ ;P BO NA MNIE TO WRAZENIA NIE ROBI ;P A I JESZCE JEDNO PO HUJ ZES MÓWIŁ ZE TE ŚĆIERWO CO ROBICIE WYSTARTUJE PO KONIEC TAMTEGO MIESIĄCA ;D ???? A MOZE KURWA POWIEDZ PRAWDE ZE MASZ WYJEBANE ZE CI SIE NIECHCHĘ ;P I SRAM NA TWOJE WARNY ;D CZEKAM NA WIECEJ ;]

NA TYM FORUM UMIECIE DAWAĆ WARNY ZA FREE NIE ??? A GDZIE KURWA WYJAŚNIENIE ? ZA CO ?? SRAM NA TO CO KTO NAPISZE BO JA JUZ NIE ODPISZE ;P TO BYŁ OSTATNI POST Z MOJEJ STRONY W TYM TEMACIE ;O Miszczu MAM NADZIEJE ZE CIĘ WKURWILEM ;P BO TAKI BYŁ MÓJ PLAN IIIIIII DAWAJ KOLEJNEGO WARNA ZA FREEEE BO W TYM WŁASNIE KURWA JESTEŚCIE NAJLEPSI "HEJETERZY JEBANI ;P" A jezeli sie coś kurwa komuś nie podoba to na ts kochani a nie jajka bedziecie spinac na forum ;p żegnam ;p

Piszesz ze masz wyjebane na warny, a placesz ze dostajesz za free warny w dodatku nie wiesz za co, to ja ci odp za posta nic nie wnoszacego do tematu (i za spam)

Anty Warn Mod: ( :D)

Macie juz pomysl na jakies metody platnosci ?

@up

"TO BYŁ OSTATNI POST Z MOJEJ STRONY W TYM TEMACIE" - tylko przypominam :]

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Taka sytuacja, że jestem poza domem, więc przez kilka najbliższych dni nie będę miał dostępu do pc, dlatego wszystko w rękach Anonymousa.[/size]

wut?[/size]

Jesteś poza PC ale jakoś na forum umiesz pisać posty :/[/size]

Bo mam telefon, tablet i netbooka.

Napisałem "powinien być przed końcem miesiąca", zauważcie powinien.

Ci którzy marudzą, że robimy serwer za długo, to zawsze możecie nie grać.

@Edit

Łapcie film, bo widzę, że niektórzy tutaj nie mogą wytrzymać.

http://www.youtube.com/watch?v=rny_bpyIMsA

Opublikowano

Bo mam telefon, tablet i netbooka.

Napisałem "powinien być przed końcem miesiąca", zauważcie powinien.

Ci którzy marudzą, że robimy serwer za długo, to zawsze możecie nie grać.

@Edit

Łapcie film, bo widzę, że niektórzy tutaj nie mogą wytrzymać.

http://www.youtube.com/watch?v=rny_bpyIMsA

Miszczu czemu oni nie dadzą Ci być na wakacjach ?

Opublikowano

hehe, filmik ok tylko czemu pokazales w wiekszosci tylko to co macie z gotowca?

Pokaz dzialajacy galaxy gates, skylab, profil pilota, klany, rangi.

Z tego co widze to alieny zrobione połowicznie bo nie lataja za statkiem, nie widać czy działa podkręcenie bo pokazałeś tylko jak wkładasz na speeda i masz na laserach a tego sprawdzić się nie da.

Napisz z góry, ze serwer wymaga jeszcze kilka miesięcy pracy to bedzie spokój

Opublikowano

Z tego co widze to alieny zrobione połowicznie bo nie lataja za statkiem, nie widać czy działa podkręcenie bo pokazałeś tylko jak wkładasz na speeda i masz na laserach a tego sprawdzić się nie da.

Serwer wymaga kilka lat pracy.

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Twierdzisz, że sklep i wyposażenie były już gotowe?
Opublikowano

No po filmie widać,ze jest jeszcze do roboty ale wiadomo.Każdy jakoś zaczął i skończył to co rozpoczął.Trzymam kciuki,że serwer powstanie choćbym miał czekać kilka miesięcy :)

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

Twierdzisz, że sklep i wyposażenie były już gotowe?

Czytaj ze zrozumieniem...

Jakim cudem chcieliście uruchomić serwer w lipcu jak PRAWIE nic nie działa?

Opublikowano

Czyli napisaliście sklep i wyposażenie w miesiąc(?). GG

A kto zrobił serwer skoro tylko sklep i wyposażenie?

Czytaj ze zrozumieniem...

Jakim cudem chcieliście uruchomić serwer w lipcu jak PRAWIE nic nie działa?

Z Tobą dyskusji nie zamierzam już prowadzić, bo jak widać zdolność czytania leży.

5vwtq4.jpg

do_es? Czemu mi się ta nazwa folderu kojarzy tylko z projektem Icon8?

No ale coś tam dodałeś do tego serwera, brawo ;)

Błagam, naucz się czytać.
Opublikowano

Z Tobą dyskusji nie zamierzam już prowadzić, bo jak widać zdolność czytania leży.

To teraz dzieciaczku mi powiedz, co źle przeczytałem z twojego postu.

Gdzie napisałem, że sklep i wyposażenie było w gotowcu? Gdzie po obejrzeniu filmika napisałem, że na serwerze nic nie zrobiliście?

Opublikowano

Przykro mi to mówić ale jak tak czytam i patrzę na ten filmik , to według mnie ten serwer nie ruszy nawet do końca tego roku ..No bo szczerze (wiem że to dużo pracy że to nie takie łatwe) ale jakbyście chcieli to ten serwer dawno by stał. Takie jest tylko moje zdanie .

Opublikowano

@ Miszczu

Pomachaj bardziej tą **rwa myszką przecież nikt nic nie widział o co chodzi nie?

1;00

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Przykro mi to mówić ale jak tak czytam i patrzę na ten filmik , to według mnie ten serwer nie ruszy nawet do końca tego roku ..No bo szczerze (wiem że to dużo pracy że to nie takie łatwe) ale jakbyście chcieli to ten serwer dawno by stał. Takie jest tylko moje zdanie .

Nie ukrywam, że nie lubię pracować długo nad jednym projektem, bo mnie to nudzi.

@ Miszczu

Pomachaj bardziej tą **rwa myszką przecież nikt nic nie widział o co chodzi nie?

1;00

Zastanawiałem się co pokazać jako następne xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...