Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i w dodatku widać to gołym okiem :x nie robi nic a nic :x

Czemu sami nie zrobiscie sobie serwa??

Tylko spamujecie.. kiedy bedzie otwarty i tak dalej, to juz jest nudne. Będzie otwarty to po informują, kiedy beta testy i ogolne otwarcie.

Nie wiem idzicie na orlik pograjcie w piłe, u mówcie sie z koleżankami, na 22h jest pełno dyskotek odwartych. A nie siedzicie i tylko kiedy bedzie serw otwarty.

Nie nudne to jest??

Opublikowano

Cóż, po tygodniu tak myślę trudnych zmagań i ciężkiej pracy udało mi się ukończyć stronę kupowania amunicji w sklepie, yay!

Opublikowano

(tak, wiem, że głupie pytanie;d)

Anonymous na kiedy planujesz otwarcie? Dziś/jutro da radę? Bo to chyba były ostatnie bugi(chyba, że o czymś zapomniałem), więc tylko "wrzucić na serwer" zostało chyba?:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

@UP : To nie zależy od niech ;o tylko od Maszyny , proszę pomyśl trochę gdyby mogli to by tak zrobili za czasów PVP serwera . -.- USE BRAIN

To mam nadzieję, że jak wrócę z rehabilitacji ok. 9;30 , to wróci (czy tam wstanie) i postawicie serwer ^_^

Proszę cię czytaj wiadomości na górze od Szymona -.- "Taka sytuacja, że jestem poza domem, więc przez kilka najbliższych dni
nie będę miał dostępu do pc, dlatego wszystko w rękach Anonymousa.
"

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

"Taka sytuacja, że jestem poza domem, więc przez kilka najbliższych dni nie będę miał dostępu do pc, dlatego wszystko w rękach Anonymousa."

Miszczu wróci za kilka dni raczej.

Opublikowano

Czemu sami nie zrobiscie sobie serwa??

Tylko spamujecie.. kiedy bedzie otwarty i tak dalej, to juz jest nudne. Będzie otwarty to po informują, kiedy beta testy i ogolne otwarcie.

Nie wiem idzicie na orlik pograjcie w piłe, u mówcie sie z koleżankami, na 22h jest pełno dyskotek odwartych. A nie siedzicie i tylko kiedy bedzie serw otwarty.

Nie nudne to jest??

a masz tu takiego kogoś kto by to ogarniał na tyle jak oni ?

o Anonymous ruszył zadek do pracy ;)

NO TO CZYLI DO ALL SPAMUJĄCYCH O OTWARCIE ITP:

MISZCZU TEŻ CZŁOWIEK POTRZEBUJE ODPOCZYNKU A NIE SIEDZENIA PRZED KOMPEM

24/7 ODPOCZNIE WRÓCI Z WAKACJI I SERWER WYSTARTUJE A TERAZ mam do powiedzenia tylko jedno:

Miszczu., Anonymous dobrego odpoczynku macie wakacje jak my czekamy wszyscy z cierpliwością na otwarcie :)

Opublikowano

I tak to gówno nigdy nie wystartuje, a nawet jak wystartuje to pewnie bedzie całe zbugowane i połowa rzeczy nie bedzie działać.

Przydałoby sie tez chociaz info ze bazujecie na gotowcach (icon8 / azure).

PS. Nie wiem czy to ma byc taki shit jak wczesniej kiedy byl otwarty (tylko PvP), jesli tak to nie traccie czasu, nikt nie bedzie w to gral bo po 10 minutach robi sie nudne i bezsensowne.

Opublikowano

I tak to gówno nigdy nie wystartuje, a nawet jak wystartuje to pewnie bedzie całe zbugowane i połowa rzeczy nie bedzie działać.

PS. Nie wiem czy to ma byc taki shit jak wczesniej kiedy byl otwarty (tylko PvP), jesli tak to nie traccie czasu, nikt nie bedzie w to gral bo po 10 minutach robi sie nudne i bezsensowne.

A ty graj dalej w minecrafta, który w ogóle nie jest zbugowany i w ogóle nie zrypał ci mózgu

Opublikowano

A czemu by nie zmienić cen np. golca czy vegance albo nawet leonka - golec - 80kk - vega - 30kk - leonek - 15kk

Jak dla Mnie to zbędna rzecz w sklepie a ceny które podałem, dla upierdliwych to bardziej się opłaci wylicytować :)

Można rozpatrzyć taką propozycję :)

Ostry dlaczego ma ostrzeżenie ? Przecież to bardzo mądra propozycja...

Jakoś kilka tysięcy ludzi siedzi na gównianej, oficjalnej wersji, to pomyśl co dopiero tutaj, Minecraft na pewno jest bez bugów...

Czego Ty chcesz od samouków ? Koleś to nie jakaś grupa genialnych informatyków tylko z kilka ludzi z nie dużym doświadczeniem...

@DOWN czyli będzie mniej więcej tak :) Mam nadzieje że chociaż za golca nie będę płacił ani jednej urki.

a nawet to jakaś nie wygórowana kwota :)

pyhvh7E.png

Opublikowano

Żadna wersja nie bazowała na icon8, azure to chmura od Microsoftu. A dawna wersja miała lagi od ilości graczy, więc mamroczesz bezsensu.
Opublikowano

Żadna wersja nie bazowała na icon8, azure to chmura od Microsoftu. A dawna wersja miała lagi od ilości graczy, więc mamroczesz bezsensu.

Ja mamrocze?

Azure to nazwa projektu "serwera" do DarkOrbit, sprawdź sobie na każdemu znanej niemieckiej stronie.

Dawna wersja nie miała lagów od ilości graczy bo ich ilość była śmiesznie mała, lagi były spowodowane słabą optymalizacją i lipną maszyną(pewnie PC jakiegoś admina).

Żadna wersja nie bazowała na icon8/azure mówisz? A to dobre...

Pierwsza wersja ICOn8 pojawiła się w sieci 24.04.13(chcecie to sprawdzcie na niemieckim forum) i nagle 6 dni później pojawia się wasz "serwer".

Przypadek? Nie sądze...

Dziwne, że nagle 'polskie kodjery' robią private serva jak wcześniej nie umieli napisać bota, ba, nie umieli nawet zrobić durnego cracka do botów i wszystko co tutaj było przydatne było skopiowane od niemców albo rusków.

Ogłupiaj dalej tępy lud, że od 0 napisaliście ten serwer i bedzie normalnie działał...

Cześć

Opublikowano

Aha... tylko ja wolę pograć w coś co ma sens -.-

A powiedz mi jedno czemu jak jest normalne Darkorbit wszyscy w to grają i uważają że to nie nudne że to coś wspaniałego nowa przygoda ? no dla Ciebie może być nudne ale jak nie masz dobrego konta to mówisz że to nudne ? Bo widać to że Ty chyba nigdy nie miałeś dobrego konta -.-

I co jak wystartuje to Ty pewnie powiesz a nuda nie gram w to a tak naprawde będziesz grał 24/7 -.- każdy tak mówić może ale robić co innego. Gościu coś Ci się nie podoba ? to odpowiem spadaj ! -.-

A co do Anonymousa i Miszcza zróbcie sobie przerwę wyjdźcie na miasto z kumplami pobawcie się też.Odpocznijcie bo robicie serwer bardzo dokładnie i dlugo wam też się należy przerwa kilku dniowa.Miszczu , Anonymous miłych wakacji :)

Opublikowano

@up

Widze, że indoktrynacja przeprowadzona u ciebie została prawidłowo i w 100%.

Nie chce mi sie odpowiadać na twoje bezsensowne wywody dotyczące moich kont(umiejętności?), powiem ci tylko, że w DO grałem od 2008r, na wielu serwerach.

Odpocznijcie bo robicie serwer bardzo dokładnie

To sie zdziwisz ak serwer udostepnia( o ile to w ogole nastapi,na razie na to sie nie zanosi).

@Miszczu, odpowiedz na pytanie czy o bedzie normalny serwer czy samo denne PvP

Opublikowano

@up

Widze, że indoktrynacja przeprowadzona u ciebie została prawidłowo i w 100%.

Nie chce mi sie odpowiadać na twoje bezsensowne wywody dotyczące moich kont(umiejętności?), powiem ci tylko, że w DO grałem od 2008r, na wielu serwerach.

To sie zdziwisz ak serwer udostepnia( o ile to w ogole nastapi,na razie na to sie nie zanosi).

@Miszczu, odpowiedz na pytanie czy o bedzie normalny serwer czy samo denne PvP

Odpowiem Ile razy kurw*a mamy to pisać normalny serwer od początku od 0 zaczynasz pchełką 2 tyś uri o ilę się nie mylę tak to jest normalny serwer jak Darkorbit licytujesz , latasz na wyloty , bijesz mobki tylko łatwiej zdobyć dobre konto dlaczego ? bo gra x5 razy więcej uri z mobków kredków powagi i doświadczenia. ^_^

E... kolega wyżej napisał że nie będzie handlu :P pomylił się będzie ;)

Opublikowano

Władca to raczej nie Ja...

@UP Handlu chyba nie będzie.

@UP owszem, było kilka screenów, ze sklepem i ze statkiem otoczonym steuenerami ale poszukaj

w tym gównie chociaż jednego posta...

pyhvh7E.png

Opublikowano

Ja mamrocze?

Azure to nazwa projektu "serwera" do DarkOrbit, sprawdź sobie na każdemu znanej niemieckiej stronie.

Dawna wersja nie miała lagów od ilości graczy bo ich ilość była śmiesznie mała, lagi były spowodowane słabą optymalizacją i lipną maszyną(pewnie PC jakiegoś admina).

Żadna wersja nie bazowała na icon8/azure mówisz? A to dobre...

Pierwsza wersja ICOn8 pojawiła się w sieci 24.04.13(chcecie to sprawdzcie na niemieckim forum) i nagle 6 dni później pojawia się wasz "serwer".

Przypadek? Nie sądze...

Dziwne, że nagle 'polskie kodjery' robią private serva jak wcześniej nie umieli napisać bota, ba, nie umieli nawet zrobić durnego cracka do botów i wszystko co tutaj było przydatne było skopiowane od niemców albo rusków.

Ogłupiaj dalej tępy lud, że od 0 napisaliście ten serwer i bedzie normalnie działał...

Cześć

Strona bazuje na icon, to akurat widać, nadmiar l natomiast serwer gry jest napisany przeze mnie, a stare pvpu stało na dosyć dobrym serwerze. Co do botów, to trzeba było tutaj być 3 lata temu, gdy wydawałem zmodyfikowanego udobota, rok temu, gdy wydawałem qbota do uw, lub pół roku, gdy istniał qbot w postaci cracka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...