Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie lubie spamić ale jeżeli mam dalej pisać że stronę znów wyjeba** to wole nie pisać nic

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

Wiem bo wyłączałem, bo planuje zrobić skrypt żeby to restartował co godzinę, to nawet jak padnie i mnie by nie było to by się zrestartowało i działało znów :3

Opublikowano

Ja bym raczej popracował nad optymalizacją plików... :P

@down

Właśnie widzę, że są stare pliki

@EDIT

Znowu stronka nie działa :P

@EDIT 2

Da się zrobić większą rozdzielczość, bo trochę kijowo gra się na takim małym ekranie :P

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

Kwestia jest że mamy nowe, tylko brakuje paru rzeczy i narazie uruchamiamy stare :3

Opublikowano

Kwestia jest że mamy nowe, tylko brakuje paru rzeczy i narazie uruchamiamy stare :3

OK ALE WŁĄCZ TEGO STAREGO PRIVA PVPUNIWERSE DO CZASU WYSTARTOWANIA NOWEGO SERWERA ALBO WŁĄCZ GO NA CAŁY CZAS. TYLKO ŻEBY SIĘ DAŁO ZALOGOWAĆ NA MAPKĘ ------- PROSIMY

Opublikowano

Hahahahahahaahahahahahahhaahhahahahahaa

Jezeli wg ciebie galaxy gates, alieny, skylab, pelny sklep, podkrecanie, profil pilota, sprzedawanie surowcow i klany to PARE rzeczy to gratuluje

Opublikowano

@4up sprzedawanie surowcow jest, klany jakies tam sa, ulepszanie surowcami jest zrobione .Skylab cos tam bylo robione.

czespiasz sie wszystkiego , a sam bys pewnie chuja zrobil. jak mnie wkurwiaja gimby z mineccrafta ;/

Opublikowano

Jezeli wg ciebie galaxy gates, alieny, skylab, pelny sklep, podkrecanie, profil pilota, sprzedawanie surowcow i klany to PARE rzeczy to gratuluje

wypierdalaj budowac lego czy inne chujstwa, zawsze mogłbyś sie czepić swojego pisiora, ale chyba jeszcze nie urósł wystarczająco B)

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

wypierdalaj budowac lego czy inne chujstwa, zawsze mogłbyś sie czepić swojego pisiora, ale chyba jeszcze nie urósł wystarczająco B)

Obgadujesz w ogóle nie znane Ci osoby - śmieszne. Wiele z Was nie wie że on nie gra w minecrafta.

To co napisał jest częściowo prawdą bo niektóre z opisanych nie ma na serwerze. No nic, Mi klapki

z oczu spadły :D 2 tyg. miał być zrobiony i zaraz jakiś gimbus rzuci się z ,,wypierdalaj''. Jak

dla Mnie niech odpoczywają ale niech nie piszą że prawie gotowy...

pyhvh7E.png

Opublikowano

hahah beka ;D z typa Anon tak jak juz pisalem dajcie sobie spokój ;p bo to i tak nie wypali i jak żeś sam napisał "nie chce nam się " a i poco robicie ludzi w huja ze coś będzie działać najpierw zrób potem pierdol głupoty ;] a i nie zapomnij dać warna ;D bo ja to lubie jak mi branzlujesz warny ;D ty fetyszysto ;O Obraziłem cię jak mi przykro ;D zawsze mozesz wbić na ts'a ;] I taka mała rada pierdolnij to w pizdu a nie się pierdolicie ja wam powiem tak wiedziałem od samego początku ze to nie wypali i to nie wypali także nie ma sensu już pisać w tym "TEMACIE "

A CO DO GIMBUSÓW JAK MASZ ZAMIAR SPINAĆ JAJA NA PW LUB W TYM TEMACIE TO PODAM CI IP I POGADAMY ;P "CFANIAKU ZA 5 ZŁ "

THE END ;P

Opublikowano

Bo kiedyś nam się chciało, nie będę wbijać na ts bo mam swoich kolegów, nie szukam ich tutaj ( HKM <3 ). Jak the end to wypad i nie spamuj, nikt ci nie każe tu wchodzić i krytykować :3

Czerwono - Zrobione, Pomarańczowo w większości, dokończenie to kwestia powielenia schematu :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...