Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie to dla mnie nie jedyna rzecz bo zwykle gram po 1 , 2 h wienc do 3 h w nocy mozna sobie pozwolic??

hmm widac ze dziecie niezle z cb jak mowisz/piszesz wienc to pozdro

kup se slownik

Hehe:mama kupi kredki :DPisze się więc :) jak pomoglem daj plus ;>>

73159_20_07_12_10_19_15.jpg

Opublikowano

czego teraz serwer niedziała

Zrubcie coś aby można było wchodzić na ten serwer kiedykolwiek a nie z samego rana lub w nocy prosimy bo każdy chce grać popołudniu a nie w nocy czy rano

Zróbcie :D a nie zrubcie

Noobku co ostatnio zrobiliscie z innym

Servem ??? chcialbym se chociaz pograc do

konca tych wakacji nie wiem jak inni B)

Może mi ktoś opisać dokładnie jak wejść na serwer łącznie z hamachi bo nigdy nie używałem ?

yyy na chu* ci hamachi ...... ?? -.-

73159_20_07_12_10_19_15.jpg

Opublikowano

Zróbcie :D a nie zrubcie

Noobku co ostatnio zrobiliscie z innym

Servem ??? chcialbym se chociaz pograc do

konca tych wakacji nie wiem jak inni B)

yyy na chu* ci hamachi ...... ?? -.-

nie wiem , kiedyś jeszcze na początku powstawania był na hamachi chyba , ja w tym temacie nie byłem od roku :D . To jak wbić ?

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

wchodzę pod ten link http://37.59.194.252/ wpisuje login i hasło... Niby jest dobrze a gdy klikam "SUBMIT" to nie chce się zalogować... Klikam cały czas w to "SUBMIT" i nic... Ktoś wie jaka jest tego przyczyna ?

EDIT: Server jest off tak ?

bgmg.png

Opublikowano

Hmmm czy mógłbym się dowiedzieć co jest grane?Zarejestrowałem się,zaskoczyło i w momencie gdy wpisuję "username" podczas logowania mam "Wrong data!".

EDIT: Działa.Gdzie mogę zakupić statek/generatory/lasery ?

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

jezu co za gówno nonstop nie działa ! po co takie coś wgl wstawiać ? -_-

Anonys woli aby był spam i odpalił serwer po to aby wkurwiać graczy ( chujowa maszyna więc bez problemu można się domyślić ) i zamiast robić serwer ,,nie marnuje'' VPS i postawił chujowy serwer... Padłem z 5 razy, a to 1 klikiem atakuje swojego własnego a jak kliknę z 50 razy na wroga to gówno a nie atak -.- Konfy skaczą wolno a jak się naciśnie z 3-4 razy to jest to trochę pojebane, co chwila speed/czołg -.-

Koleś Mnie zajebiście bił po 40k-44k widziałem kropkę na mapie ale nie statku na ekranie :)

pyhvh7E.png

Opublikowano

Gdyby nie to w cholerę długie downtime byłoby o wiele lepiej ;)

EDIT:Po 2-3 minutach gry wywaliło "Connection Lost" więc szansa,że sobie pogram jest 1/1000000.

2912562157.png

Opublikowano

w kazdym razie server nawet i taki jest zajbisty bardzo mi sie podoba

Udało Ci się na nim zagrać choć 5 minut?Jeżeli tak to wielki szacun ;)

2912562157.png

Opublikowano

jak narazie to maksymalnie 20 min bo wyrzuca ale jezeli chodzi o to jak sie gra to bardzo fajnie i jak dla mnie moga byc same mapy pvp na takich zasadach jak to

Opublikowano

Radziłbym ogarnąć chociaż to abyśmy mogli grać na tym serwerze bez lagów (no mogą być czasami) bo to co jest na razie jest totalnym dnem.Zamiast dawać przyjemność graczom oni się tylko wkur**ają .

2912562157.png

Opublikowano

Radziłbym ogarnąć chociaż to abyśmy mogli grać na tym serwerze bez lagów (no mogą być czasami) bo to co jest na razie jest totalnym dnem.Zamiast dawać przyjemność graczom oni się tylko wkur**ają .

myślisz że potrafią wgl to zrobić ? phy :P

MinecraftRP miał racje oni nic nie potrafią ten serwer nie powstanie :x

a jeśli już to będzie zbugowany jak chu* i nic nie bd działało jak na tym gównie co teraz

wystawili ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...