Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę was , Dajcie pracować Szymonowi oraz Noob'kowi , to nie jest tak jak wy myślicie że istnieje przycisk "rób serwer" i poczekasz aż się wszystko zrobi , bo z części waszych wypowiedzi to wynika . Czy wy zdajecie sobie sprawę ile wgl jest z tym roboty ? chyba nie. Jeżeli Dacie chłopakom odetchnąć na pewno wszystko pójdzie ku dobremu a nie co chwile muszą odpisywać na wszę posty typu "kiedy serwer? " , "Do niedzieli się wyrobicie ?" Proszę was powinno wam chyba wystarczyć to że piszą wam na bieżąco co mają jeszcze do skończenia i tyle :) Chłpaki też mają wakacje , nie mogą cały czas siedzieć przy komputerze . Cieszcie się z tego że wgl robią ,życzmy im tego by mieli siły nad siedzeniem nad całym projektem. Rusek

No ja nie siedzę non stop, jak chyba niektórzy w tym temacie ;)

Anonymous odpowiedz mi:

1.Cczy zacznamy grę od phoenixa ???

2.Na start jest tak jak na zwykłym serwie z kredkami i uri ??

3.Czy to prawda że wszystko jest/będzie 5 razy powiększone z alienów ??

Przykładowo za stunera dostajemy 400 kredek to dostaniemy 2000 ??

to samo z uri itp .?

4.Będzie na serwerze coś nowego, np coś czego nie ma na zwykłym do ??

5.Mam kilka propozycji co do serwera myślę, że nie ciężkie do wykonania a bardzo ciekawe - gdzie mogę je składać - tu czy macie jakieś swoje forum ?

6. Będzie/ a moze juz jest TS3 serwera PvPUniverse?

Jeśli masz czas ;>

a może lepiej wyznaczyć jakąś osobę której powiesz jakie masz plany itp.

i ona będzie odpowiadala na pytania zebys ty nie tracil czasu ??

1. Raczej tak.

2. Raczej tak, może trochę więcej.

3. Raczej tak, i 400*5 to 2000, zgadzam się taki sam wynik ;D.

4. Jak będzie czas, chęci i dobry pomysł to tak.

5. Tutaj lub na PW do Miszcza lub do mnie.

6. Nie ma, ale jak widać zainteresowanie jest. Może coś się wymyśli :P

Opublikowano

Anonumous mam ostatnie pytanie.Na oko kiedy serwer moze zostac wlaczony?

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

Anonymous to kara za leżenie do 15 teraz siedzisz non-stop :>

Góra w tym miesiącu...

Moja magiczna kulka mówi Mi że w tym/następnym tygodniu :D

pyhvh7E.png

Opublikowano

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

Pisał że nie wie bo nie mają maszyny.

Czy Wy naprawdę nie możecie na dupie usiedzieć i zająć się czymś innym? Wypadało by jakiś mod tu wpadł albo najlepiej GM i pobanował te krzywizny natury.

jp8p35.png
Opublikowano

niech pytają bo serwer miał być otwarty 3 dni temu a nawet wcześniej i co nie wyrobili się. Na 100% serwer nie ruszy do jutra 03.08.2013r z powodu bardzo szybkich prac i wymyślania, że Anonumous śpi do 15.00

Opublikowano

niech pytają bo serwer miał być otwarty 3 dni temu a nawet wcześniej i co nie wyrobili się. Na 100% serwer nie ruszy do jutra 03.08.2013r z powodu bardzo szybkich prac i wymyślania, że Anonumous śpi do 15.00

Jak ja bym byl na ich miejscu to bym was nawet nie informowal, ze sa jakies prace nad prywatnym serwerem, bo jak widac nie warto.

"ANTOS122" to zapewne kolega "Polar12"- Wyjdz wkoncu na dwor dobrze Ci to zrobi.

Opublikowano

Ja piernicze wy za to płacicie że tak się niecierpliwicie?

Właśnie - nie płacicie, więc won

Opublikowano

a teraz bedzie spal do 18.00 :)

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Antos>Polar>Orbita>Snikers>Kokos

Anonymous niestety serwer wymaga wielu wyrzeczeń, już nie pograsz w lol'a do 2 w nocy i wstawać o 15 :P

A chciałbym się zapytać co z maszyną ?

pyhvh7E.png

Opublikowano

zadam ostatnie pytanie Anonumous i Miszczu powiedcie nam kiedy serwer wystartuje bo termin otwarcia już miną to wyznacz datę prosimy. Czy serwer będzie dzisiaj otwarty

Opublikowano

Pospać sobie nie mogę :s? Wakacje są! :)

ALE JAK DAJECIE TERMIN, ŻE W LIPCU WYSTARTUJE SERW TO W LIPCU A JUŻ MAMY 2 SIERPNIA, TO TERAZ SIĘ PRZYŁUŻCIE DO PRACY I OTWUÓŻCIE SERWER DZISIAJ WIECZOREM... LICZYMY NA WAS

Opublikowano

W lipcu... za rok. Co do maszyny to dałem linka PaRGo i pisał że dzisiaj kupi, nie odemnie to zależy.

Opublikowano

W lipcu... za rok. Co do maszyny to dałem linka PaRGo i pisał że dzisiaj kupi, nie odemnie to zależy.

A SĄ JAKIEŚ SZANSE OTWARCIA SERWERA DZISIAJ

Opublikowano

jprdl,, gimby siedzą i czekają na serwer... wypierdalac na dwór do ziomali a nie przed kompem siedziec o.O Miszczu/Anonim nie otwierajcie serwa teraz, nie zabierajcie wakacji na gre, otwórzcie go we wrzesniu.... Natępnego roku :Da niech gimby sobie troche popłaczą <3

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

A SĄ JAKIEŚ SZANSE OTWARCIA SERWERA DZISIAJ

antos kurwa Ty jestes kuwra gorszy niz te jebane ndziecko neo ... wypierdalaj na te pl1 i przestan spamowac .... ludzie umieja nornalnie zrozumiec ale nie dziecko 12 lat z mozgiem 5 latka nie .... polowa postow jest Twoja przez pisanie : spozniacie sie, podajcie date... kurwa mac ile mozna?! popros matke niech da Ci kase i rob przelewy sobie do globala i tam zrob sobie na raz 50pp i masz multum serwerow otwartych 24/7 a z tego forum wypierdalaj

Opublikowano

Szczerze , powinniście całkowicie wyczyścić ten temat zostawić na 1 poscie info i podpiąc a potem zamknąc był by spokój

Bo co tu wchodze widze tylko

KIEDY SERWER , Miszczu mówiłeś ze bedzie

Dzieciaki ja rozumiem ze komputer na wakacje to rzecz najważniejsza ale ogarnijcie sie

Niech mi ktoś ogarnięty powie czy nadal sa te testy ze jak dostałeś kod to mozesz grać ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

I to jest dobry pomysł, jak będzie jakieś info to napiszemy.

Zamykam ze względu na ogromną ilość spamu.

Opublikowano

Taka sytuacja, że jestem poza domem, więc przez kilka najbliższych dni nie będę miał dostępu do pc, dlatego wszystko w rękach Anonymousa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...