Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RescariaMt2 [Dedyk]

Menshu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3 raz próbuję się dostać do av1 i 3 raz nie mogę... Zacina mi obraz w momencie teleportacji ...

• Odpowiedzi 415
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3 raz próbuję się dostać do av1 i 3 raz nie mogę... Zacina mi obraz w momencie teleportacji ...

Administracja ma chyba problemy z pierścieniem TP. Też nie mogę się nigdzie wbić...

sygna2z.png

Opublikowano

outlaw znow na wh bedziesz jechal ? Takjak na nexanity :* ? Pozdro od LIm0na

Co do tematu : Znow usunelo eq..

tak bede na wh bede grał 99 na PL tez na w wbiłem słyszałem więc gitara ;-)

Jak ktoś może niech poda ip TS3

Opublikowano

Problemy z logowaniem, każdemu serwerowi może to się zdarzyć.

Ktoś chce zdobyć orginalną gre zupełnie za darmo?? Jeśli masz mi pisać że jestem oszustem to lepiej się siedź cicho. Informacje na PW, napisz a zyskasz. Chcesz sprawdzić na czym to polega?? Napisz do mnie na PW lub GaduGadu a dowiesz się więcej. Do Zdobycia są GiftCody, Steam CS 1.6, Ghost Recon, Battlefield3, Far Cry 3, Call Of Duty Black Ops II, Assasins Creed 3, Fifa 13, PlanetSide 2, Tomb Raider Reflection of Eternity, Grand Theft Auto IV, Fallout 3 Beginner's Guide, Matt hoffman pro BMX 2, Mafia 2, Arma II: Complete Collection, Driver San Fracisko, Crysis 2, Crysis 3, StarCraft II: Heart of the Swarm, BioShock: Infinite, The sims 2, The Settlers 7, WarZ, Fifa Street.

Opublikowano

Ehh . serwer osób nie utrzymuje ; 3 .. już mi 3 raz cofnęło do pkt wyjścia , i 2 raz mi zżarło zbroje ale i tak będę grał ; ) .. administratorzy się dopiero uczą trzeba dać im czasu :)

mumup.jpg

Opublikowano

Mistrze pomyślcie jeśli channel wywali to nie ma zapisu waszego konta. Gdy serwer wyłączysz komendą wtedy się all zapisze i po kilku minutach się wyłączy, a tutaj odrazu wywala all ludzi, więc serwer nie może zapisać waszego stanu gry. Ale wy jesteście naprawdę dziwni... Ktoś nie chce grać niech nie gra, a jeśli myśli że jest cwaniakiem to niech postawi swój serwer, chętnie zagram i zobaczę jak będize mu szło, i pokaże mu jak się channele wywala, zobaczymy czy będzie wiedział co się dzieje...

Edit@

A jak to możliwe że na łączu 1GB nie utrzyma osób?? Ty widzę 3012444 jesteś "Technikiem" serwerów dedykowanych :P

Ktoś chce zdobyć orginalną gre zupełnie za darmo?? Jeśli masz mi pisać że jestem oszustem to lepiej się siedź cicho. Informacje na PW, napisz a zyskasz. Chcesz sprawdzić na czym to polega?? Napisz do mnie na PW lub GaduGadu a dowiesz się więcej. Do Zdobycia są GiftCody, Steam CS 1.6, Ghost Recon, Battlefield3, Far Cry 3, Call Of Duty Black Ops II, Assasins Creed 3, Fifa 13, PlanetSide 2, Tomb Raider Reflection of Eternity, Grand Theft Auto IV, Fallout 3 Beginner's Guide, Matt hoffman pro BMX 2, Mafia 2, Arma II: Complete Collection, Driver San Fracisko, Crysis 2, Crysis 3, StarCraft II: Heart of the Swarm, BioShock: Infinite, The sims 2, The Settlers 7, WarZ, Fifa Street.

Opublikowano

Jak wywalają się channele to wszystkie. To tak ciężko zrozumieć :)

Opublikowano

Mam nadzieję że serwerek za szybko nie jebnie w kalendarz :D

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

Mam nadzieję że serwerek za szybko nie jebnie w kalendarz :D

Nie, nie jeb.. ;d technicy blokują atakujących, powinno niedługo wrócić do normy wszystko. :)

Opublikowano

Administracja stara się, ale są tacy 'Debile' którzy chcą zniszczyć cudzą pracę dla zabawy. Takich dzieci mi najbardziej szkoda...

Opublikowano

Nie, nie jeb.. ;d technicy blokują atakujących, powinno niedługo wrócić do normy wszystko. :)

Cieszymy się :)

Nie obchodzi mnie zdanie innych, i tak będę tu grał .. PS: Macie stałego gracza ! No chyba, że serwer upadnie .

Opublikowano

Niewiem jak można psuć pracę normalnym miłym ludziom po prostu niewiem. Chętnie bym z takim sieciowym kozakiem w realu sobie porozmawiał.

Opublikowano

Niewiem jak można psuć pracę normalnym miłym ludziom po prostu niewiem. Chętnie bym z takim sieciowym kozakiem w realu sobie porozmawiał.

Nie ma sensu o nich pisać , oni są tego nie warci .. ale zgadzam się z tb . Nogi z dupy bym im powyrywał ; 0

mumup.jpg

Opublikowano

Heh. Pozwolę sobie zacytować pewnego Gm. "Serwer ma tak dobre zabezpieczenia, że nikt się nie przebije :)" Kurcze... Życzę szybkiego powrotu!

sygna2z.png

Opublikowano

Chojara w realu myślisz że taki koleś by wyskoczył :)) Tacy co w necie kozacy to w realu cioty.
I popieram cię.
A TS będzie do Niedzieli czytaj inne posty :)

Opublikowano

Podejrzewam to są zakompleksione gimbusy, którzy nienawidzą siebie ani świata i ludzi wokoło, ale dobra dajmy sobie z nimi spokój. Czekam z niecierpliwością (pewnie jak wszyscy tu) na start :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...