Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RescariaMt2 [Dedyk]

Menshu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znowu bedzie ddos i tyle z serwera bedzie :)

jesteś taki pewny ? :)

Pytałem wczoraj w grze, lecz nikt nie odpowiedział. Więc ponawiam pytanie: Czy będzie Zwój Powrotu Statusu ?? Jeśli tak to gdzie?

był dodany u npc, ale większość była za tym by go usunąć i zostanie on w item shopie.

• Odpowiedzi 415
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Beta jeszcze trwa ? chciałbym spróbować a ci hejterzy niech wypierdalaja bo mi sie nie dobrze robi - .-

Może i zrobił serwer na plikach gotowych i chuj wam do tego ? wy wgl. nie zrobiliscie serwera bo nie potraficie

a na maszyne was nie stać i ten temat nie jest od płakania : <

Boże widzisz to i nie grzmisz ..

Opublikowano

Beta jeszcze trwa ? chciałbym spróbować a ci hejterzy niech wypierdalaja bo mi sie nie dobrze robi - .-

Może i zrobił serwer na plikach gotowych i chuj wam do tego ? wy wgl. nie zrobiliscie serwera bo nie potraficie

a na maszyne was nie stać i ten temat nie jest od płakania : <

Boże widzisz to i nie grzmisz ..

Beta trwa do 17:00 , o 20:00 start.

Byli hejterzy, są i będą. :)

Opublikowano

Po pierwszym starcie i oczekiwaniu ok. 7dni na ponowne próby zniechęciłem się do tego serwera tak że raczej go nie polecam zwłaszcza że serw wystartuję na 5min ;) PS. Proszę mnie tutaj nie hejtować do 20 szybko zleci zobaczycie sami ^.^

no nic powodzenia xaxaxa ;)

Opublikowano

Beta trwa do 17:00 , o 20:00 start.

Byli hejterzy, są i będą. :)

No jak zawsze

Już nastepny 2x Up ... .

Sie zobaczy ile serwer postoi może postać 10 minut nie 1 serwer po tym czasie padł a może stać na stałe ale skad ty to możesz wiedzieć ?

Opublikowano

Po prostu to wiem ;) ma się wtyki tu i tam. Wszyscy dobrze wiedzą że start serwera był totalną porażką :P pokradli pliki i misje podpadli wielu osobą a nie każdy im odpuści. Dobra ja już nie spamie za 9h się wszystko wyjaśni moc z wami ;)

Opublikowano

Ziiomal sam jest jak pokradziony, to są mapy i kilka questów, pliki były udostępnione, ogolnie ktos kto stworzyl to, to juz wyjasnilismy , wiec po co tu wpadasz i robisz szum ?

ps. to nie kolejne konto LerNen / sagaris?:>

Opublikowano

Azaron to bylo cos, prosze was niech to wypali. Niech ktos zrobi serwer na tych plikach I niech bedzie dzialal. Siedze w szkole I pisze z fona bd w domu odrazu pobieram I jak wypali to cala nocka. Pozdrawiam

Opublikowano

Truty jak ?

KD + ile ?

Usunieci przepustki ? Psuje to cały klimat .. Bo nie mozna wyjsc jesli nie ma sie kasy na przep np po poty ..

Zbroje wyglądają masakrycznie ..

Chcecie abym zrobił wam GP ?

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

Serwer na prawde okej gralem na becie wiec i na officialu tez zagram

Polecam gorąco !!!

By Borson

Kolejny serwer na plikach Tuor'a. Azaron skonczyl jak Tuor i perwnie Rescaria skonczy jak Azaron. Ile to juz takich serwerow powstalo? Ten chyba juz 5 jest.

To że tamte nie wypaliły nie oznacza że ten ma skonczyć tak samo

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Azaron to bylo cos, prosze was niech to wypali. Niech ktos zrobi serwer na tych plikach I niech bedzie dzialal. Siedze w szkole I pisze z fona bd w domu odrazu pobieram I jak wypali to cala nocka. Pozdrawiam

Dokładnie Tuor/Azaron to były najlepsze serwery easy mam nadzieje ze powstanie taki sam i będzie stał długo , licze na was ;)

Pytanko czy będą dropić szkaty a z nich przepy ulepszacze itp , fajnie by było ;)

wolf.gif

Opublikowano

Truty jak ?

KD + ile ?

Usunieci przepustki ? Psuje to cały klimat .. Bo nie mozna wyjsc jesli nie ma sie kasy na przep np po poty ..

Zbroje wyglądają masakrycznie ..

Chcecie abym zrobił wam GP ?

1 - Bronie na 75 lecą z ripa i szkat berana.

2 - Kd +5

3 - Przepustki zostają :)

4 - To tylko ikony , w grze są bardzo ładne :)

5 - Konkurs na Gp będzie ogłoszony, dla pierwszych 3 miejsc nagroda w postaci smoczych monet.

Opublikowano

No dobrze popatrczie z perspektywy gracza . Był Tuor najlepszy seerver 800 os on dopracowany sami robili to i się męczyli i padł . Taki człowiek znajdzie je i powie ''Okej wezme dedyka i na tuorze duzo os to tutaj tez '' Kazdy sie cieszy gramy i co ? Padnie ? Dlaczego ? Bo nie wiemy czy admini wiedza co robią pliki prawie 0 edycji . Wiec moze nie beda umieli poprawić 1234 bugów , ktore ''NAPEWNO'' beda na servie . Nie lepiej zrobić własny server ? Własne pliki od 0 no moze nie jakies ma,lo znane pliczki i je edytowac ? Bo gotca wziąść to nic trudnego . Trudne jest stworzenie wlasnych plikow .

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

No dobrze popatrczie z perspektywy gracza . Był Tuor najlepszy seerver 800 os on dopracowany sami robili to i się męczyli i padł . Taki człowiek znajdzie je i powie ''Okej wezme dedyka i na tuorze duzo os to tutaj tez '' Kazdy sie cieszy gramy i co ? Padnie ? Dlaczego ? Bo nie wiemy czy admini wiedza co robią pliki prawie 0 edycji . Wiec moze nie beda umieli poprawić 1234 bugów , ktore ''NAPEWNO'' beda na servie . Nie lepiej zrobić własny server ? Własne pliki od 0 no moze nie jakies ma,lo znane pliczki i je edytowac ? Bo gotca wziąść to nic trudnego . Trudne jest stworzenie wlasnych plikow .

Idź porównaj sys tuor do tego , są mapy i kilka questów. Bugi ? jakoś do tej pory drobne błędy typu " zła ilość małży za zad. "

KabOom, czy jak ci tam, już były ataki i co ? :) stoi..

Opublikowano

obiecanki cacanki - kazdy tak pisze - jestesmy przygotowani na ddos - nic sie nie martwcie a jak przychodzi co do czego to off i zapraszamy za tydzien

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

obiecanki cacanki - kazdy tak pisze - jestesmy przygotowani na ddos - nic sie nie martwcie a jak przychodzi co do czego to off i zapraszamy za tydzien

jakbym wiedział, że nie dam rady, to bym nie kupował nowej maszyny i zabezpieczen, wiec prosze cie, wyjdz :D

O 17:00 koniec bety, a 20:00 start :))

Opublikowano

jakbym wiedział, że nie dam rady, to bym nie kupował nowej maszyny i zabezpieczen, wiec prosze cie, wyjdz :D

O 17:00 koniec bety, a 20:00 start :))

Każdy kto ''Wyraża złą opinie na tetamt servra '' To ty zawsze ''Prosze cie wyjdz '' I teraz widzisz 5 os w temacie

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

zagram tylko szkoda że tak późno start ;[ o 20 nie jestem typem no-lifa który zarywa nocki dla rozgrywki wiec pewnie długo nie pogram :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...