Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RescariaMt2 [Dedyk]

Menshu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 415
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra mam dość pierdolonych oszołomów, którzy nic nie rozumieją . Serwer zostaje zamknięty, ja już nie chcę sobie nerwów psuć. Temat do kosza.

człowieku ja cie nie hejtuje , daje motywacje do dalszej pracy.Udowodnij , ze potrafisz stanąc na wysokoścu zadania i zrób co masz zrobić.Wiadome , ze każdy server na początku ma wzloty i upadki.Nie spinaj się tak o durną grę

UggNk9.gif

Opublikowano

hahah co za typ ddosy ma i nie wyrabia :&

Ciekawe czy ty wyrobisz z ddos hm... i zobaczymy czy tak fajnie jest ;]

Opublikowano

Powtarzam, to nie ddosy, byly, ale nie robily nic, ani laga nie bylo. po prostu chanele padaja, musze upnac poprawione pliki, mam slaby internet, teraz do tego przesylanie po 4 kb, nie dam rady , wstane z rana zajme sie tym , prosze o zamkniecie tematu aby uniknac spamu

Opublikowano

Powtarzam, to nie ddosy, byly, ale nie robily nic, ani laga nie bylo. po prostu chanele padaja, musze upnac poprawione pliki, mam slaby internet, teraz do tego przesylanie po 4 kb, nie dam rady , wstane z rana zajme sie tym , prosze o zamkniecie tematu aby uniknac spamu

Mam nadzieję, że nas nie zawiedziesz . Aczkolwiek, możesz liczyć na moją ''pomoc'' W Testowaniu czy czymś. ;)

Opublikowano

Mam nadzieję, że nas nie zawiedziesz . Aczkolwiek, możesz liczyć na moją ''pomoc'' W Testowaniu czy czymś. ;)

Dziękuję :)

Ah, serwer jest już bez bugów, wszystko na becie wykryliśmy, tylko mamy problem z chanelami i logowaniem, ale jest to poprawione, tylko pozostało mi upnąć pliki. Wstanę rano i biorę się do roboty. Nic nie zniknie nikomu. Dobranoc Wszystkim :)

I powtarzam po raz setny, ddosy były i nie zrobiły na serwerze nic złego, nie ma co się o nie martwić.

Opublikowano

Dziękuję :)

Ah, serwer jest już bez bugów, wszystko na becie wykryliśmy, tylko mamy problem z chanelami i logowaniem, ale jest to poprawione, tylko pozostało mi upnąć pliki. Wstanę rano i biorę się do roboty. Nic nie zniknie nikomu. Dobranoc Wszystkim :)

I powtarzam po raz setny, ddosy były i nie zrobiły na serwerze nic złego, nie ma co się o nie martwić.

Chodziło mi bardziej właśnie o te channele, mam sporo czasu. Już Ci to kiedyś pisałem.. Okej, Dobranoc . :)

Opublikowano

Poprawia jeszcze szczegóły... Tak myślę... Serwer naprawdę jest fajny, przejrzyści handlarze, łatwy exp ... Naprawdę polecam ;)

Opublikowano

Straszne bugi są jeszcze.... Nie chcę już wytykać administracji palcem, ale nie sądzicie, że ten 1 dzień bety to było za mało?

Wiem, wiem... Chcieliście strzelić taką klapę i popis jak niegdyś ReactiveMt2, ale straciliście przez to dużo graczy.

Wczoraj przy starcie było ok 200 osób, a dziś jest już tylko 10-20 (w porywach 20... xD)

Drugie co mnie denerwuje... Nie chciało Wam się nawet zakupić porządnej strony, tylko korzystacie ze strony Derin'a.

Skąd to wiem?

A no stąd, że po wyłączeniu/zresetowaniu serwera, kiedy odświeży się stronę, widnieje piękny napis:

"Strona Offline Przepraszamy" - żałosne i mało wyrafinowane ;> Nie mówiąc już o tych błędach....

1377019234-U697852.png

Opublikowano

No jak poprawia szczegóły to chyba musi być off cnie? Ludzie myślcie trochę czasami... Jak serwer będzie już stabilny to spokojnie będzie 200+...

Opublikowano

Straszne bugi są jeszcze.... Nie chcę już wytykać administracji palcem, ale nie sądzicie, że ten 1 dzień bety to było za mało?

Wiem, wiem... Chcieliście strzelić taką klapę i popis jak niegdyś ReactiveMt2, ale straciliście przez to dużo graczy.

Wczoraj przy starcie było ok 200 osób, a dziś jest już tylko 10-20 (w porywach 20... xD)

Drugie co mnie denerwuje... Nie chciało Wam się nawet zakupić porządnej strony, tylko korzystacie ze strony Derin'a.

Skąd to wiem?

A no stąd, że po wyłączeniu/zresetowaniu serwera, kiedy odświeży się stronę, widnieje piękny napis:

"Strona Offline Przepraszamy" - żałosne i mało wyrafinowane ;> Nie mówiąc już o tych błędach....

Wszystkie błędy zostały poprawione na beta .. Beta nie jest po to aby testować " padanie logowania " tylko po to aby wszystkie bugi z gry odkryć.

To że ktoś ma napisane " strona offline przepraszamy " to nie znaczy że strona jest od innego serwera ; ) .. czyli jeżeli grasz wojem ja też i grałem szybciej od cb to znaczy że nie potrafisz sam stworzyć postaci tylko kopiujesz ? To ty jesteś żałosny i takich jak ty tutaj nie potrzebujemy jak ci się coś nie podoba to drzwi są otwarte ..

mumup.jpg

Opublikowano

No jak poprawia szczegóły to chyba musi być off cnie? Ludzie myślcie trochę czasami... Jak serwer będzie już stabilny to spokojnie będzie 200+...

Ty jesteś jakiś inny.. Czytaj parę postów w tył, to będziesz wiedział co jest tam napisane ^^

Opublikowano

To po co startować, gdy serwer jest nie stabilny, bug goni bug....

Zapewne chcieli tylko wystartować, otworzyć IS i natrzepać już trochę $$, bo w skarbonce pusto...

Ahh te gimbuski.. ;x

Wszystkie błędy zostały poprawione na beta .. Beta nie jest po to aby testować " padanie logowania " tylko po to aby wszystkie bugi z gry odkryć.

To że ktoś ma napisane " strona offline przepraszamy " to nie znaczy że strona jest od innego serwera ; ) .. czyli jeżeli grasz wojem ja też i grałem szybciej od cb to znaczy że nie potrafisz sam stworzyć postaci tylko kopiujesz ? To ty jesteś żałosny i takich jak ty tutaj nie potrzebujemy jak ci się coś nie podoba to drzwi są otwarte ..

No, czytanie ze zrozumieniem..
I dla ścisłości... Beta jest po to, żeby wykryć te błędy i naprawić...
A nie po to, żeby pobawić się 1 dzień, zamknąć serwer i puścić go na następny w takim stanie jak sprzed "bety". :)
Pozdrawiam.

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Skąd to wiem?

Chyba strony derina nie widziales :)

Jest online.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...