Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RescariaMt2 [Dedyk]

Menshu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer fajny. Dużo ciekawych rzeczy ale i bez niepotrzebnych dodatków.

Możliwe, że warto będzie grać. Chociaż nie liczę na jakikolwiek kontakt z administracją, bo uważałem Menshu za ogarniętą osobę a widzę w prawie każdej jego wypowiedzi obrazę. A to źle świadczy.

No coż! Jeśli będzie 500+ osób to chyba serwer wart uwagi.

miło :)

no będę się starał przyciągać jakoś graczy, wiem, że zawaliłem na 1 odsłonie... sam siebie oszukiwałem :)

zapraszam do testowania i zgłaszania błędów :)

Oficjalny start jutro o ok 20:00, pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 415
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No dobra - widzę, że gadać z Tobą idzie.

Więc mam pytanie: Czy ta Beta jest otwarta czy zamknięta? Bo jak otwarta to 16 osób online to "trochę strasznie" mało.

Opublikowano

No dobra - widzę, że gadać z Tobą idzie.

Więc mam pytanie: Czy ta Beta jest otwarta czy zamknięta? Bo jak otwarta to 16 osób online to "trochę strasznie" mało.

licznik troszkę przekłamuje :)

beta jest otwarta, każdy też pewnie myślał, ze po takim failu jaki byl przed tygodniem nie wystartujemy i usunął clienta , ale nie dziwię się, bo wiem , że zawaliłem :)

ogólnie startowaliśmy bez zapowiedzi, bez żadnej informacji , więc nie ma co się dziwić :))

edit. proszę zgłaszać błędy na pw do mnie, ponieważ forum będzie otwarte niedługo , pracują nad nim, oraz pisać , co byście chcieli zmienić. :)

Opublikowano

No i fajnie administracja odrazu odpisuje tutaj :) Podoba mi się to :)

Ktoś chce zdobyć orginalną gre zupełnie za darmo?? Jeśli masz mi pisać że jestem oszustem to lepiej się siedź cicho. Informacje na PW, napisz a zyskasz. Chcesz sprawdzić na czym to polega?? Napisz do mnie na PW lub GaduGadu a dowiesz się więcej. Do Zdobycia są GiftCody, Steam CS 1.6, Ghost Recon, Battlefield3, Far Cry 3, Call Of Duty Black Ops II, Assasins Creed 3, Fifa 13, PlanetSide 2, Tomb Raider Reflection of Eternity, Grand Theft Auto IV, Fallout 3 Beginner's Guide, Matt hoffman pro BMX 2, Mafia 2, Arma II: Complete Collection, Driver San Fracisko, Crysis 2, Crysis 3, StarCraft II: Heart of the Swarm, BioShock: Infinite, The sims 2, The Settlers 7, WarZ, Fifa Street.

Opublikowano

No mi nie działa... Channele of.. Trzeba pobierać jakąś łatkę? Wkleić jakąś z poprzednich?

Tak nowa łatka jest na stronie i w odnosniku download, serwer zmienił ip , dlatego nie możesz wejsc :)

Opublikowano

Przeczytasz PW ? A co do serwera, polecam .Administracja się stara :)

Informacje na temat rekrutacji:

A więc, dowiecie się o niej w tygodniu, teraz chcę się skupić na poprawieniu drobnych błędów. Jak wszystko będzie poprawione, to zajmę się rekrutacją.

Zostanie ona ogłoszona na naszym forum na tygodniu, pozdrawiam

Opublikowano

Powodzenia w stawianu serwera na obcych plikach, godzina-dwie gry i padaja channele, ogromne lagi . Nie pisze tego zeby zrobić wam na złość, piszę prawdę .

Opublikowano

Forum zostało otwarte, zapraszam do rejestracji i udzielania się na forum , na stronie klikamy odnośnik forum :)

rescariamt2.pl

Nowy link do clienta :

http://www.speedyshare.com/bG5aM/Rescaria.pl.rar

ps. prosze kogoś o skan, bo nie mam jak teraz zrobić ; /

Edit. LerNen aka Sagaris i uj wie co , powiedziałem Ci wypieprzaj i nie płacz mi tu :)

Opublikowano

Menshu tak mniej wiecej max lvl w ile wbije i jest moze launcher ?

laucher jest na stronie, max lvl nie napisze w ile bo nie chcę cię zmylić.. :)

Opublikowano

Spoko , ale w przyblizeniu 2-3 dni czy np 2-3 tygodnie ? :)

To zależy ile spędzisz czasu w expieniu, ogólnie w grze. Trudno mi określić.

Opublikowano

Tak jest, Lernen pizdro wypierdalaj z servera !! Nie potrzeba tutaj noobków którzy chuja umią !!!. Zapewne dostane 5% ale takav pawda

Czekam na serva,

Menshu gram tutaj z względu na Ciebie bo jesteś ZAJEBISTY xD ( wh naszykowane)

sygna1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...