Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RescariaMt2 [Dedyk]

Menshu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Menshiu .. widać że nie masz siły do serwera ;-0 .. po co się bierzesz za coś czego nie potrafisz , każde zadanie przerasta kogoś ale trzeba go dokonać... Jeżeli masz taką psychikę że masz wyjebane na wszystko bo cię to przerasta to Cya ; *

Problemy były od 4tyg, mimo to brnalem w to wiec nie pieprz, ze mnie to tak przerasta, bo na starcie bym odpuscil, a tak tracilismy kase mimo to i sie staralismy, ale nie wyszlo

• Odpowiedzi 415
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Menshiu czyzby ci server padl ? nie dajesz sobie z tym wszstkim rady? oj jak mi przykro powiedz tam proboszczowi i pozdrow go ode mnie :) pamietaj zeby nigdy z nim nie robic serverow bo wszystkie beda tak konczyc jak ten obiecuje ci to :)

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Proboszcza nie bylo w teamie ? ołł pozdro

pietrastsw1906 zryta banie masz? :D i proboszcz sam siebie by na poczatku atakowal, wez idz ;d nie bylo go u nas, spytaj go na ts czy gdzie tam, to cie wysmeje lol ;x

Opublikowano

Proboszcza nie bylo w teamie ? ołł pozdro

pietrastsw1906 zryta banie masz? :D i proboszcz sam siebie by na poczatku atakowal, wez idz ;d nie bylo go u nas, spytaj go na ts czy gdzie tam, to cie wysmeje lol ;x

a jak pisałem że nie wypali to zapierałeś ostro że już nic takiego nie będzie a tu niespodzianka <3

Opublikowano

a ja mam pytanie

Po cholerę wy się ścieracie i dochodzicie czegoś czego de facto już nie ma :D

jakiś ogarnięty modek mógł by to dać do kosza a nie warnami tylko sypać, co wy za ilość warnów macie premie pieniężne ? :P

Opublikowano

a ja mam pytanie

Po cholerę wy się ścieracie i dochodzicie czegoś czego de facto już nie ma :D

jakiś ogarnięty modek mógł by to dać do kosza a nie warnami tylko sypać, co wy za ilość warnów macie premie pieniężne ? :P

jeden mądry ;d

I przy okazji, jebnij mi bana ;d

Opublikowano

Taxior, nie wiem, ten dedyk nie byl tylko moj, ale takze znajomego on tez ma pliki, moze postawi moze nie , mnie to juz nie obchodzi. mi sie nerwy wyczerpaly , zamknijcie ten temat !!

Opublikowano

wiem że nie było proboszcza no ale Ty odchodzisz a oni co ? nic zrobić nie mogą ? żeby stał serwer ... najlepszy serwer na jakim grałem ;//

Daj Like jak pomogłem

też macie za co dawać ostrzeżenia ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...