Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RescariaMt2 [Dedyk]

Menshu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 415
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny serwer na plikach tuora / azarona. Widać to po mapach, systemie ulepszeń i tylko troche edytowanych handlarzach.

A jeśli chodzi o prezentacje to zbyt krótka i mało informacji.

Nie wbije.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Panowie Up, to dowidzenia i nie spamcie z tym samym . :) kto chce , to zagra. bye wam :)

Bez obrazy, ale Ty jesteś idiota? To, że ktoś wyraża negatywną opinie to znaczy, że spamuje?!

Facepalm.

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

System ulepszen broni gdzie?

Up idź na ten swój Crystal, a nie z kilku kont bedziesz mi smiecił tu . :0

Pumaa, juz sie na spamili na poprzedniej wersji i dziekuje, i nie obrazaj dzieciaczku , jak cos mozemy pogadac. bo nie bede czytal tego samego ;p

takk, pliki tuor, niech wam bd i dowidzenia :)

limonkowy aka lernen aka sagaris , wypalaj lizac dupe innym , bo jestes posmiewiskiem;p

Opublikowano

Podobono, mieliscie tyle zmienić na tym, a tutaj widzę wszystko czysty Azaron, pewnie exp i ceny też te same.

Powodzenia przy starcie.

Start officjalny już w piątek, około godziny 18-20 zapraszajcie ludzi i wbijajcie na serwer http://www.mpcforum.pl/topic/924901-zapowied-crystal2pl/page-2#entry7114716 .

sygnatura1s.png

Opublikowano

Podobono, mieliscie tyle zmienić na tym, a tutaj widzę wszystko czysty Azaron, pewnie exp i ceny też te same.

Powodzenia przy starcie.

Lernen przydupasie wyjdz juz ;d jestes wielkim GA na crystal slyszalem, a gowno potrafisz. nie spam tu idz na ten crystal i zamknij pape. :)

powtarzam ostatni raz ;d wychodzisz i nie wchodz juz tu na tych multikontach ;d zal mi ciebie ;d przypomnij jak plakales na ts jak wyleciales z teamu . idz czlowieku :)

Opublikowano

Napewno, ten Crystal2 więcej po stoi będze lepszy niż te twoje Gówienko.

Dobra , dobra ;D wyjdz juz placzku, lizesz kolejnym dupe, aby ci dali gm/ga . a nic nie potrafisz idz mi juz stad, bo mam z ciebie pompe ;d

Opublikowano

To że mają takie pliki nie oznacza ze serwer padnie albo coś . Dodaj system ulepszeń broni , będą 6.7 ? jakie ulepszacze? A jesli taki sam system jak na tuorze to mozesz zmienic bronie na ninje ;d ? trzeba przepustki ?

GLELTm4.jpg

Opublikowano

To że mają takie pliki nie oznacza ze serwer padnie albo coś . Dodaj system ulepszeń broni , będą 6.7 ? jakie ulepszacze? A jesli taki sam system jak na tuorze to mozesz zmienic bronie na ninje ;d ? trzeba przepustki ?

6/7 bez bonu na klasy;p dodam ulepki / ssy broni pozniej, jak grafik wbije. nie jest identyczny jak na tuor, ale podobny :)

Opublikowano

Up idź na ten swój Crystal, a nie z kilku kont bedziesz mi smiecił tu . :0

Pumaa, juz sie na spamili na poprzedniej wersji i dziekuje, i nie obrazaj dzieciaczku , jak cos mozemy pogadac. bo nie bede czytal tego samego ;p

takk, pliki tuor, niech wam bd i dowidzenia :)

limonkowy aka lernen aka sagaris , wypalaj lizac dupe innym , bo jestes posmiewiskiem;p

No wiesz. Ja się tylko spytałem czy jesteś idiota, ponieważ uważasz negatywne komentarze za spam, a każdy może wyrazić swoją opinie i nie ważne czy jest on zła czy dobra to nie możesz ją nazywać spamem. Tak, więc prędzej ja mógłbym powiedzieć, że to ty mnie obrażasz nazywając mnie "dzieckiem" tylko z tego powodu, że napisałem 2 komentarze, które Ci się nie podobają. Najpierw pomyśl zanim napiszesz coś sensownego.

A i jeszcze, napisałeś że się "naspamiłem" na poprzedniej wersji. A to dziwne. Możesz podać nazwe tej poprzedniej wersji? Ja z reguły nie spamie w prezentacjach tylko je oglądam, więc dziwi mnie to co piszesz.

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

No wiesz. Ja się tylko spytałem czy jesteś idiota, ponieważ uważasz negatywne komentarze za spam, a każdy może wyrazić swoją opinie i nie ważne czy jest on zła czy dobra to nie możesz ją nazywać spamem. Tak, więc prędzej ja mógłbym powiedzieć, że to ty mnie obrażasz nazywając mnie "dzieckiem" tylko z tego powodu, że napisałem 2 komentarze, który Ci się nie podobają. Najpierw pomyśl zanim napiszesz coś sensownego.

A i jeszcze, że się "naspamiłem" na poprzedniej wersji. A to dziwne. Możesz podać nazwe tej poprzedniej wersji? Ja z reguły nie spamuje w prezentacjach tylko je oglądam, więc dziwi mnie to co piszesz.

Poszukaj sobie, byla juz i byl spam o plikach azaron / tuor. mdli mnie od tego ;d :) dobra , przepraszam za to ze cie tak nazwalem, ale juz nie mam szacunku dla tych co pisza w kolko i to samo, bo to nudzi ;p

Opublikowano

Akurat sf azaronu nie było na forum.

nie wiem czy byl ;p

Oficjal jutro o 20 :)

edit. Forum zostanie podane do niedzieli.

Co do tych, ktorzy maja starego clienta, prosze pobrac latke ze strony glownej poniewaz ip serwera sie zmienilo :)

Opublikowano

Akurat sf azaronu nie było na forum.

ale widzialrm temat w koszu z tymi sf :) rescari wbije do jinno
Opublikowano

Co do tych, ktorzy maja starego clienta, prosze pobrac latke ze strony glownej poniewaz ip serwera sie zmienilo :)

No i to jest odp;)

dowiem się jak z dropem z bossow? na każdym lv bedzie dropić czy +/- 10lv. npMinotaur?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...