Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RescariaMt2 [Dedyk]

Menshu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 415
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja stara się, ale są tacy 'Debile' którzy chcą zniszczyć cudzą pracę dla zabawy. Takich dzieci mi najbardziej szkoda...

No widzisz jednak administracja się nie stara a to nie są debile, którzy chcą zniszczyć CUDZĄ pracę, nie w tym przypadku.

Są to osoby ogarnięte i na miejscu, które atakują serwery typu "gotowiec" jak ten, który gdyby nie praca ludzi z w tym przypadku Azmala pewnie nie postawiłby nawet channeli.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Po prostu beka w ch*j nawet nie potraficie słowa dotrzymać pisaliście będzie nowa maszyna to ch nie będą padać żałosne po prostu żegnam.

Opublikowano

nie moja wina, ze przesylam pliki na dedyka z predkoscia 20 kb, mam neta 1mb.

"nie moja wina"tłumaczenie 12latka? Twoja wina , zakładając server na którym pewnie chcialbys trochę zarobić , trzeba na początku cos dac od siebie.Dlatego serwery padają po paru godzinach , z takim podejściem gmow

UggNk9.gif

Opublikowano

"nie moja wina"tłumaczenie 12latka? Twoja wina , zakładając server na którym pewnie chcialbys trochę zarobić , trzeba na początku cos dac od siebie.Dlatego serwery padają po paru godzinach , z takim podejściem gmow

xxx

Opublikowano

Może tak będzie najlepiej, jak pisałem Ddosy nic nie robia, sa blokowane. Tylko chanele padaja,zrobie to jutro, bo mam problem z netem, po 2 kb idzie przesylanie nie dam rady dzis tego zrobic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...