Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RescariaMt2 [Dedyk]

Menshu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po co robić kolejna prezke tego serwera?

pozdrawiam hejterki buzka ;*

prezka zostanie poprawiona do oficjala ;p

Vainamoinen :

drop jest tak mniej wiecej 30+ lvl ci dropnie.

• Odpowiedzi 415
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

RescariaMT2 potestuje... ale będe grał na Serwerze Azaronx2.. tylko , że 1 osoba go robi .. :)

Edit.. wkońcu jakieś info..

/to nie spam .. bo 5% i mam 100% ..

Ip ts'a macie. ?

prokox.png
Zaczynamy!

Czy dasz + czy - leży mi to ;D

Opublikowano

Wbiję na serva lecz Cocaine ma wypier**** z teamu. Gm pisałem z tb kiedyś ,że byłem chętny na jego miejsce. Jak co to pisz

Lernen wylecial i zaspamowal mi tu z multi ;d wielki ga boze ;| za jakie grzechy na tego goscia trafilem ;d

ONLINE !

Opublikowano

TS będzie niebawem.

Ktoś chce zdobyć orginalną gre zupełnie za darmo?? Jeśli masz mi pisać że jestem oszustem to lepiej się siedź cicho. Informacje na PW, napisz a zyskasz. Chcesz sprawdzić na czym to polega?? Napisz do mnie na PW lub GaduGadu a dowiesz się więcej. Do Zdobycia są GiftCody, Steam CS 1.6, Ghost Recon, Battlefield3, Far Cry 3, Call Of Duty Black Ops II, Assasins Creed 3, Fifa 13, PlanetSide 2, Tomb Raider Reflection of Eternity, Grand Theft Auto IV, Fallout 3 Beginner's Guide, Matt hoffman pro BMX 2, Mafia 2, Arma II: Complete Collection, Driver San Fracisko, Crysis 2, Crysis 3, StarCraft II: Heart of the Swarm, BioShock: Infinite, The sims 2, The Settlers 7, WarZ, Fifa Street.

Opublikowano

A stare forum?:> Co było;d Było nawet fajne;] Polecam może wbije:>

Nowe będzie na IPB, właśnie je dopracowywują :)

Opublikowano

RescariaMT2 potestuje... ale będe grał na Serwerze Azaronx2.. tylko , że 1 osoba go robi .. :)

Edit.. wkońcu jakieś info..

/to nie spam .. bo 5% i mam 100% ..

Ip ts'a macie. ?

Pisałem wyzej, jest w budowie.

Gamus, ok :)

Opublikowano

Zostało mi tylko czekać do startu ;] zapraszam do jinno jakiegos dobrego szamana healera / sure bm zebym mial z kim robic pvp :)

Opublikowano

o 22 : 00 odbędzie się małe zuo, aby każdy zobaczył gdzie można zdobyć ulepki i z czego :)

zapraszam.

Opublikowano

Kurwa, już chyba z 10 raz w tym roku widzę serwer na tych samych/podobnych plikach, prawie tak często jak rykox. Tak ciężko wam samemu coś zrobić, że po milion razy to samo puszczacie? Jak przedtem padło, to teraz będzie tak samo. Jeszcze z 1-2 lata temu to każdy serwer praktycznie był inny, a teraz? Co tydzień/miesiąc to samo, tak jakby liczyli że nagle ludziom się odmieniło i mieli się na ten serwer rzucić.

Opublikowano

Coś mało typa. Wbijać a nie :)

Ktoś chce zdobyć orginalną gre zupełnie za darmo?? Jeśli masz mi pisać że jestem oszustem to lepiej się siedź cicho. Informacje na PW, napisz a zyskasz. Chcesz sprawdzić na czym to polega?? Napisz do mnie na PW lub GaduGadu a dowiesz się więcej. Do Zdobycia są GiftCody, Steam CS 1.6, Ghost Recon, Battlefield3, Far Cry 3, Call Of Duty Black Ops II, Assasins Creed 3, Fifa 13, PlanetSide 2, Tomb Raider Reflection of Eternity, Grand Theft Auto IV, Fallout 3 Beginner's Guide, Matt hoffman pro BMX 2, Mafia 2, Arma II: Complete Collection, Driver San Fracisko, Crysis 2, Crysis 3, StarCraft II: Heart of the Swarm, BioShock: Infinite, The sims 2, The Settlers 7, WarZ, Fifa Street.

Opublikowano

Jutro serwer wystartuje , i mam pewne pytania :

1. O której godzinie ?

2. Domyślasz się kiedy będzie TS ?

3. Czy uważacie że macie zabezpieczenia na tyle dobre , które mogą odpierać ataki DDoS

mumup.jpg

Opublikowano

Jutro serwer wystartuje , i mam pewne pytania :

1. O której godzinie ?

2. Domyślasz się kiedy będzie TS ?

3. Czy uważacie że macie zabezpieczenia na tyle dobre , które mogą odpierać ataki DDoS

1 - 18:00

2 - Do niedzieli

3 - tak

Zapraszam wszystkich na serwer :)

Opublikowano

1 - 18:00

2 - Do niedzieli

3 - tak

Zapraszam wszystkich na serwer :)

A więc zagram ; ) , serwer mi się podoba a jeszcze jedno , króciutkie pytanko. W ile około wbijemy 200 lvl , i czy większość ludzi bd miało 200 lvl to zrobicie np 250 max ?

mumup.jpg

Opublikowano

A więc zagram ; ) , serwer mi się podoba a jeszcze jedno , króciutkie pytanko. W ile około wbijemy 200 lvl , i czy większość ludzi bd miało 200 lvl to zrobicie np 250 max ?

Nie jestem w stanie Ci teraz tego powiedzieć w ile naprawdę wbijecie 200 lvl.

250 max będzie wtedy, gdy pierwsze 10 osób wbije 200 lvl :)

Opublikowano

Czemu prawie każdy nowy serwer jest robiony na plikach Tuora -.- ?

Wbiję i zobaczę jak to będzie wyglądało

wolf.gif

Opublikowano

Bez obrazy, ale Ty jesteś idiota? To, że ktoś wyraża negatywną opinie to znaczy, że spamuje?!

Facepalm.

A Ty nie Jesteś Idiota? , po co 1 zaczynasz?

P.S: Zagram ;-) Genues ! <3

@Edit

+Menshu , rekrutacja Otwarta?

zbyt duza sygna

Opublikowano

Serwer fajny. Dużo ciekawych rzeczy ale i bez niepotrzebnych dodatków.

Możliwe, że warto będzie grać. Chociaż nie liczę na jakikolwiek kontakt z administracją, bo uważałem Menshu za ogarniętą osobę a widzę w prawie każdej jego wypowiedzi obrazę. A to źle świadczy.

No coż! Jeśli będzie 500+ osób to chyba serwer wart uwagi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...